AHIMSA Parfum pentru rufe

54.00 RONGrăbește-te! Au rămas numai 9 produse în stoc.
Adaugă la favorite     Verifică termen de livrare
Brand: Ahimsa

Parfumul pentru rufe este alcătuit din arome naturale și identic naturale. Fiind un produs foarte concentrat, o cantitate mică este suficientă pentru a da miros plăcut hainelor (5-10 picături).

UTILIZARE:

- se adaugă în compartimentul pentru clătire a mașinii de spălat; folosirea unei linguri de acid citric, dozat în același compartiment intensifică efectul produsului;

- balsam de rufe făcut în casă: 1 dl oțet de 20% + 9 dl apă + 10-15 ml parfum pentru rufe + 10-15 picături ulei de arbore de ceai (ajută la dezinfectare);

- nu este recomandată parfumarea prosoapelor de bucătărie sau a altor textile care ajung în contact cu alimente;

- parfumul pentru rufe conferă doar un miros plăcut hainelor, din acest motiv se recomandă utilizarea oțetului sau acidului citric în ciclul de spălare pentru obținerea unor haine moi și catifelate.
Parfumul pentru rufe este alcătuit din arome naturale și identic naturale. Fiind un produs foarte concentrat, o cantitate mică este suficientă pentru a da miros plăcut hainelor (5-10 picături). UTILIZARE: - se adaugă în compartimentul pentru clătire a mașinii de spălat; folosirea unei linguri de acid citric, dozat în același compartiment intensifică efectul produsului; - balsam de rufe făcut în casă: 1 dl oțet de 20% + 9 dl apă + 10-15 ml parfum pentru rufe + 10-15 picături ulei de arbore de ceai (ajută la dezinfectare); - nu este recomandată parfumarea prosoapelor de bucătărie sau a altor textile care ajung în contact cu alimente; - parfumul pentru rufe conferă doar un miros plăcut hainelor, din acest motiv se recomandă utilizarea oțetului sau acidului citric în ciclul de spălare pentru obținerea unor haine moi și catifelate.

Produse complementare


Abonează-te la newsletterul magazinului ökoMami
Coşul meu
Empty cart icon
Coşul tău este gol
Subtotal: RON
Transportul şi discountul vor fi calculate pe pagina de comandă
Comandă
Alege limba
Favorite
nowishlist
Politica de confidenţialitate Termeni şi condiţii Politica de returnare