Ambalaje ecologice cu ceară de albine - SET START

47.00 RONGrăbește-te! Au rămas numai 2 produse în stoc.
Adaugă la favorite     Verifică termen de livrare
Brand: Greenmade

Ambalaj reutilizabil pentru alimente - o alternativa ecologică la folia alimentară, folia de aluminiu, cutii de plastic, pungi, șervețele de unică folosință, etc.

Setul conține:

- 20*20 cm - 1buc.

- 25*25 cm - 2 buc., în diferite culori.

CARACTERISTICI:

- Materialul textil capătă un strat rezistent la apă, fiind îmbibat într-un amestec de ceară de albine, rășină de brad și ulei de jojoba. Ceara de albine are caracteristici antibacteriene, astfel servețelele îmbibate sunt ideale pentru ambalarea alimentelor si mentinerea prospețimii acestora.

- Materialul este ușor respirabil, menține o aerisire naturală a alimentelor, dar previne uscarea acestora.

UTILIZARE: - în frigider, congelator sau cămară pentru mezeluri, cașcaval, fructe, legume, acoperirea bolurilor - pentru ambalarea produselor de brutărie, mirodenii - pentru sandvichuri, gustări, pachete de mâncare pentru grădiniță, școală, locul de muncă, excursii - pentru produse sterilizate, ex. suzete. Amestecul de ceară ușor se înmoaie de căldura mâinilor, astfel foaia de ambalaj devine modelabil, straturile care se ating se lipesc și își păstrează forma

ÎNTREȚINEREA: Folosit corespunzător poate fi utilizat și timp de un an. Curățarea se face cu o lavetă umedă sau la chiuvetă cu apă rece. Evitați frecarea și șifonarea materialului. Folosiți numai săpun sau un detergent blând, fără alcool. Cu timpul materialul se poate șifona și apar crăpături, dar acesta nu influențează calitatea materialului. În caz de uzură severă se poate topi ușor cu ajutorul fierului de călcat între două straturi de hârtie de copt. Astfel dispar crăpăturile și durata de viață a ambalajului crește. Evitați contactul cu alimente fierbinți, surse de căldură, alcool.

Ambalaj reutilizabil pentru alimente - o alternativa ecologică la folia alimentară, folia de aluminiu, cutii de plastic, pungi, șervețele de unică folosință, etc. Setul conține: - 20*20 cm - 1buc. - 25*25 cm - 2 buc., în diferite culori. CARACTERISTICI: - Materialul textil capătă un strat rezistent la apă, fiind îmbibat într-un amestec de ceară de albine, rășină de brad și ulei de jojoba. Ceara de albine are caracteristici antibacteriene, astfel servețelele îmbibate sunt ideale pentru ambalarea alimentelor si mentinerea prospețimii acestora. - Materialul este ușor respirabil, menține o aerisire naturală a alimentelor, dar previne uscarea acestora. UTILIZARE: - în frigider, congelator sau cămară pentru mezeluri, cașcaval, fructe, legume, acoperirea bolurilor - pentru ambalarea produselor de brutărie, mirodenii - pentru sandvichuri, gustări, pachete de mâncare pentru grădiniță, școală, locul de muncă, excursii - pentru produse sterilizate, ex. suzete. Amestecul de ceară ușor se înmoaie de căldura mâinilor, astfel foaia de ambalaj devine modelabil, straturile care se ating se lipesc și își păstrează forma ÎNTREȚINEREA: Folosit corespunzător poate fi utilizat și timp de un an. Curățarea se face cu o lavetă umedă sau la chiuvetă cu apă rece. Evitați frecarea și șifonarea materialului. Folosiți numai săpun sau un detergent blând, fără alcool. Cu timpul materialul se poate șifona și apar crăpături, dar acesta nu influențează calitatea materialului. În caz de uzură severă se poate topi ușor cu ajutorul fierului de călcat între două straturi de hârtie de copt. Astfel dispar crăpăturile și durata de viață a ambalajului crește. Evitați contactul cu alimente fierbinți, surse de căldură, alcool.

Produse complementare


Abonează-te la newsletterul magazinului ökoMami
Coşul meu
Empty cart icon
Coşul tău este gol
Subtotal: RON
Transportul şi discountul vor fi calculate pe pagina de comandă
Comandă
Alege limba
Favorite
nowishlist
Politica de confidenţialitate Termeni şi condiţii Politica de returnare