Burete natural lufa – mic

9.00 RON


Grăbește-te! Au rămas numai 7 produse în stoc.
Adaugă la favorite     Verifică termen de livrare

Buretele din lufa poate fi folosit ca un simplu burete la baie sau la bucătărie. Are o structură fermă densă și rezistentă.

Mărime: lungime de min. 10-12 cm, diametrul 7-8 cm. Are atașată o agățătoare. Are o structură fină și rezistentă.

Igiena bureților: Chiar dacă sunt folositi pentru prima dată, este foarte important să-i treceți printr-un jet de apă caldă sau chiar să-i spălați.

Buretele vegetal se folosește umed, la baie. Curață foarte bine celulele moarte și masează perfect muschii corpului. Aceste fibre naturale cu efect exfoliant vor lăsa pielea fină si netedă. Nu zgârie pielea și datorită acestui lucru poate fi folosit inclusiv pentru masajul feței.

După folosire, se spală cu un jet de apă caldă și se lasă să se usuce în aer liber sau lângă o sursă de căldură ca să nu mucegăiască.

Spre deosebire de bureții din plastic care poluează și distrug mediul în care ajung, buretele vegetal este biodegradabil si compostabil 100%.

Este un produs vegan, nealbit, crescut în România.Igienă

Buretele din lufa poate fi folosit ca un simplu burete la baie sau la bucătărie. Are o structură fermă densă și rezistentă. Mărime: lungime de min. 10-12 cm, diametrul 7-8 cm. Are atașată o agățătoare. Are o structură fină și rezistentă. Igiena bureților: Chiar dacă sunt folositi pentru prima dată, este foarte important să-i treceți printr-un jet de apă caldă sau chiar să-i spălați. Buretele vegetal se folosește umed, la baie. Curață foarte bine celulele moarte și masează perfect muschii corpului. Aceste fibre naturale cu efect exfoliant vor lăsa pielea fină si netedă. Nu zgârie pielea și datorită acestui lucru poate fi folosit inclusiv pentru masajul feței. După folosire, se spală cu un jet de apă caldă și se lasă să se usuce în aer liber sau lângă o sursă de căldură ca să nu mucegăiască. Spre deosebire de bureții din plastic care poluează și distrug mediul în care ajung, buretele vegetal este biodegradabil si compostabil 100%. Este un produs vegan, nealbit, crescut în România.

Produse complementare


Abonează-te la newsletterul magazinului ökoMami
Coşul meu
Empty cart icon
Coşul tău este gol
Subtotal: RON
Transportul şi discountul vor fi calculate pe pagina de comandă
Comandă
Alege limba
Favorite
nowishlist
Politica de confidenţialitate Termeni şi condiţii Politica de returnare