Transport gratuit pentru comenzi de peste 300 RON


Burete natural lufa pentru baie si duș – lung

18.00 RONGrăbește-te! Au rămas numai 5 produse în stoc.
Adaugă la favorite     Verifică termen de livrare

Buretele din Lufa poate fi folosit ca un simplu burete la baie sau la bucătărie. Are o structură fermă densă și rezistentă.

Mărime: lungime de min. 37 cm, diametrul 8-10 cm. Are atașată mânere din șnur. Are o structură fermă densă și rezistentă.

Igiena bureților: Chiar dacă sunt folositi pentru prima dată, este foarte important să-i treceți printr-un jet de apă caldă sau chiar să-i spălați.

Buretele vegetal se folosește umed, la baie. Curață foarte bine celulele moarte și masează perfect muschii corpului. Aceste fibre naturale cu efect exfoliant vor lăsa pielea fină si netedă. Nu zgârie pielea și datorită acestui lucru poate fi folosit inclusiv pentru masajul feței.

După folosire, se spală cu un jet de apă caldă și se lasă să se usuce în aer liber sau lângă o sursă de căldură ca să nu mucegăiască.

Spre deosebire de bureții din plastic care poluează și distrug mediul în care ajung, buretele vegetal este biodegradabil si compostabil 100%.

Este un produs vegan, nealbit, crescut în România.

Buretele din Lufa poate fi folosit ca un simplu burete la baie sau la bucătărie. Are o structură fermă densă și rezistentă.Mărime: lungime de min. 37 cm, diametrul 8-10 cm. Are atașată mânere din șnur. Are o structură fermă densă și rezistentă. Igiena bureților: Chiar dacă sunt folositi pentru prima dată, este foarte important să-i treceți printr-un jet de apă caldă sau chiar să-i spălați.Buretele vegetal se folosește umed, la baie. Curață foarte bine celulele moarte și masează perfect muschii corpului. Aceste fibre naturale cu efect exfoliant vor lăsa pielea fină si netedă. Nu zgârie pielea și datorită acestui lucru poate fi folosit inclusiv pentru masajul feței.După folosire, se spală cu un jet de apă caldă și se lasă să se usuce în aer liber sau lângă o sursă de căldură ca să nu mucegăiască.Spre deosebire de bureții din plastic care poluează și distrug mediul în care ajung, buretele vegetal este biodegradabil si compostabil 100%.Este un produs vegan, nealbit, crescut în România.

Coşul meu
Transport gratuit pentru comenzi de peste 300 RON

Coşul tău este gol
Subtotal: RON
Transportul şi discountul vor fi calculate pe pagina de comandă
Salvează coşul
Comandă
Alege limba
Favorite
Transport gratuit pentru comenzi de peste 300 RON
Politica de confidenţialitate Termeni şi condiţii Politica de returnare Manage Personal Data