delivery header Ingyenes szállítás, ha a rendelés több, mint 350 RON


BÚTORVIASZ – LEVENDULA ILLÓOLAJJAL

105.00 RON
Hozzáadás a kedvencekhez     Ellenőrizd a szállítási időt

A fabútorok ápolásáról a szintetikus termékek megjelenése előtt természetes anyagok gondoskodtak: a méhviasz és a karnaubaolaj évszázadok óta használatos ezen a téren – belőlük készül ez a csodás bútorápoló viasz.

A környezeti hatások (a napfény, a száraz, hideg levegő, vagy a pára) fakíthatják, száríthatják, elszínezhetik szeretett fabútoraidat. Akár új fafelületet szeretnél megóvni, akár régi faanyagot felfrissíteni, használd a Daddy Van's bútorápolót!

A Daddy Van’s bútorápolóba csak a legkiválóbb természetes összetevők kerülnek: finomítatlan méhviaszból, karnaubaviaszból és extra szűz olívaolajból készül. A hozzáadott levendula-illóolaj erősíti a méhviasz tisztító, fertőtlenítő hatását, és munka közben mesés virágillatba burkol, a levendula közismerten nyugtató, feszültségoldó hatásával jó kedvre derít!

MIÉRT GONDOLJUK, HOGY IMÁDNI FOGOD?

- Nem tartalmaz petróleumszármazékot, VOC-t, sem mesterséges illatanyagot. Minden részében bőr- és környezetbarát!

- Nemcsak bútoron, de gyerekjátékon, sőt a konyhapulton is használhatod, legyen az nyers- vagy festett fa – víztaszító, időtálló, bársonyfényű, csodásan sima felület lesz a jutalmad!

- Állaga körülbelül vajszilárdságú, így felvitele hihetetlenül egyszerű!

- Szintetikus társaival ellentétben nem bocsát ki légszennyező anyagokat, sőt méhviasz-tartalmának köszönhetően tisztítja a levegőt – ráadásul finom levendulaillatú!

A Daddy Van’s méhviasz visszaadja a fa gazdag színeit, egészséges, mély ragyogását, kiemeli, mélyíti a festékek színét. Tartós és ellenálló felületet biztosít, enyhén vízálló tulajdonságot kölcsönöz a vele kezelt daraboknak.

HASZNÁLATA GYEREKJÁTÉK:

- Ha festett darabon alkalmazod, várd meg, míg a festék teljesen megszárad.

- Körkörös mozdulatokkal kis mennyiséget vigyél fel a felületre ecsettel vagy ronggyal, majd töröld le a felesleget egy tiszta ruhával. (Oszd fel a felületet körülbelül tenyérnyi részekre, ne próbáld az egészet egyszerre viaszolni.)

- Több rétegben is használhatod.

- Egy tenyérnyi felületre körülbelül borsónyi viasz elegendő. Ha túl vastag rétegben viszed fel a viaszt, ragacsos lesz a felület. A túl sok viaszt körülményesebb eltávolítani, mint két vékony réteget felvinni, ezért figyeld, mennyit vesz fel a fa, és ne feledd: a kevesebb több!

- Polírozhatod is a felületet a felvitelt követően, ha magasfényű darabot szeretnél.

- Ha sérülne a felület, csak csiszold át, és viaszold újra.A fabútorok ápolásáról a szintetikus termékek megjelenése előtt természetes anyagok gondoskodtak: a méhviasz és a karnaubaolaj évszázadok óta használatos ezen a téren – belőlük készül ez a csodás bútorápoló viasz. A környezeti hatások (a napfény, a száraz, hideg levegő, vagy a pára) fakíthatják, száríthatják, elszínezhetik szeretett fabútoraidat. Akár új fafelületet szeretnél megóvni, akár régi faanyagot felfrissíteni, használd a Daddy Van's bútorápolót! A Daddy Van’s bútorápolóba csak a legkiválóbb természetes összetevők kerülnek: finomítatlan méhviaszból, karnaubaviaszból és extra szűz olívaolajból készül. A hozzáadott levendula-illóolaj erősíti a méhviasz tisztító, fertőtlenítő hatását, és munka közben mesés virágillatba burkol, a levendula közismerten nyugtató, feszültségoldó hatásával jó kedvre derít! MIÉRT GONDOLJUK, HOGY IMÁDNI FOGOD? - Nem tartalmaz petróleumszármazékot, VOC-t, sem mesterséges illatanyagot. Minden részében bőr- és környezetbarát! - Nemcsak bútoron, de gyerekjátékon, sőt a konyhapulton is használhatod, legyen az nyers- vagy festett fa – víztaszító, időtálló, bársonyfényű, csodásan sima felület lesz a jutalmad! - Állaga körülbelül vajszilárdságú, így felvitele hihetetlenül egyszerű! - Szintetikus társaival ellentétben nem bocsát ki légszennyező anyagokat, sőt méhviasz-tartalmának köszönhetően tisztítja a levegőt – ráadásul finom levendulaillatú! A Daddy Van’s méhviasz visszaadja a fa gazdag színeit, egészséges, mély ragyogását, kiemeli, mélyíti a festékek színét. Tartós és ellenálló felületet biztosít, enyhén vízálló tulajdonságot kölcsönöz a vele kezelt daraboknak. HASZNÁLATA GYEREKJÁTÉK: - Ha festett darabon alkalmazod, várd meg, míg a festék teljesen megszárad. - Körkörös mozdulatokkal kis mennyiséget vigyél fel a felületre ecsettel vagy ronggyal, majd töröld le a felesleget egy tiszta ruhával. (Oszd fel a felületet körülbelül tenyérnyi részekre, ne próbáld az egészet egyszerre viaszolni.) - Több rétegben is használhatod. - Egy tenyérnyi felületre körülbelül borsónyi viasz elegendő. Ha túl vastag rétegben viszed fel a viaszt, ragacsos lesz a felület. A túl sok viaszt körülményesebb eltávolítani, mint két vékony réteget felvinni, ezért figyeld, mennyit vesz fel a fa, és ne feledd: a kevesebb több! - Polírozhatod is a felületet a felvitelt követően, ha magasfényű darabot szeretnél. - Ha sérülne a felület, csak csiszold át, és viaszold újra.

Feliratkozom a hírlevélre!

A kosár tartalma
Ingyenes szállítás, ha a rendelés több, mint 350 RON
Empty cart icon
A kosarad üres
Részösszeg: RON
A szállítási díj és a kedvezményes kód a rendelési űrlapnál lesz kiszámítva
Rendelés leadása
Válassz nyelvet
Kedvencek
Ingyenes szállítás, ha a rendelés több, mint 350 RON
nowishlist
Adatvédelmi tájékoztató Általános szerződési feltételek Pénzvisszatérítési eljárás