delivery header Ingyenes szállítás, ha a rendelés több, mint 350 RON


Kézzel készült upcycling cica pár

34.00 RON


Siess! Már csak 1 termék van készleten.
Hozzáadás a kedvencekhez     Ellenőrizd a szállítási időt

Ismerd meg a kézzel varrott, újrafelhasznált anyagból készült cica párt, amely egyedi és környezetbarát választás minden gyermek számára. Gondosan válogatott újrafelhasznált anyagokból készült, így különleges és megismételhetetlen.

Főbb jellemzők:

 • Kézzel varrott: Kézzel készült, gondos odafigyeléssel és szeretettel, így garantáltan kiváló minőségű és tartós lesz.
 • Újrafelhasznált anyagok: A cicák anyagai gondosan válogatott újrafelhasznált textíliákból készülnek, amelyek barátságosak a környezethez. Ezáltal egyedi mintázatú és különleges megjelenésű.
 • Biztonságos a gyermekek számára: A cica pár anyagai bőrbarátak és káros anyagoktól mentesek, így biztonságosan játszhat vele minden gyermek.
 • Környezettudatos választás: Az újrafelhasznált anyagok használata csökkenti a hulladék mennyiségét és támogatja a fenntartható életmódot, így ez a játék környezetbarát választás.
 • Puha és ölelni való: A cica pár puha töltete és textíliái kényelmes és megnyugtató érzést nyújtanak a gyermekek számára, így ideális társ alváskor és játék közben is.

Használati útmutató:

 1. Ápolás és tisztítás: A játékot kézzel, langyos vízben javasolt mosni, hogy megőrizze formáját és tartósságát. Szárítsa meg levegőn.
 2. Játék és alvás: A cica pár ideális társ játékhoz és alváshoz is. Biztonságos és kényelmes, így a gyermek mindig magával viheti.

A kézzel varrott, újrafelhasznált anyagból készült játék tökéletes ajándék minden gyermek számára, aki különleges és környezetbarát játékot keres. Tegye boldoggá gyermekét ezzel az egyedi és szeretettel készült cica párral, és támogassa a fenntarthatóságot!

Mérete: 26 cm.Varrott
Ismerd meg a kézzel varrott, újrafelhasznált anyagból készült cica párt, amely egyedi és környezetbarát választás minden gyermek számára. Gondosan válogatott újrafelhasznált anyagokból készült, így különleges és megismételhetetlen. Főbb jellemzők: Kézzel varrott: Kézzel készült, gondos odafigyeléssel és szeretettel, így garantáltan kiváló minőségű és tartós lesz. Újrafelhasznált anyagok: A cicák anyagai gondosan válogatott újrafelhasznált textíliákból készülnek, amelyek barátságosak a környezethez. Ezáltal egyedi mintázatú és különleges megjelenésű. Biztonságos a gyermekek számára: A cica pár anyagai bőrbarátak és káros anyagoktól mentesek, így biztonságosan játszhat vele minden gyermek. Környezettudatos választás: Az újrafelhasznált anyagok használata csökkenti a hulladék mennyiségét és támogatja a fenntartható életmódot, így ez a játék környezetbarát választás. Puha és ölelni való: A cica pár puha töltete és textíliái kényelmes és megnyugtató érzést nyújtanak a gyermekek számára, így ideális társ alváskor és játék közben is. Használati útmutató: Ápolás és tisztítás: A játékot kézzel, langyos vízben javasolt mosni, hogy megőrizze formáját és tartósságát. Szárítsa meg levegőn. Játék és alvás: A cica pár ideális társ játékhoz és alváshoz is. Biztonságos és kényelmes, így a gyermek mindig magával viheti. A kézzel varrott, újrafelhasznált anyagból készült játék tökéletes ajándék minden gyermek számára, aki különleges és környezetbarát játékot keres. Tegye boldoggá gyermekét ezzel az egyedi és szeretettel készült cica párral, és támogassa a fenntarthatóságot! Mérete: 26 cm.

Kiegészítő termékek

 • Re-Mania horgolt dekoráció
  Re-Mania horgolt dekoráció

  29.00 RON
 • Fa tálaló gyerekeknek - Cica
  Fa tálaló gyerekeknek - Cica

  49.00 RON
 • Babzsák huzat / Játéktartó zsák
  Babzsák huzat / Játéktartó zsák

  159.00 RON

 • Helyi/hazai termék


 • Természetes anyagok


 • Mérgező anyagoktól mentes


 • Felelős a környezetért


 • Ingyenes szállítás

  ha a rendelés több, mint 350 RON

Feliratkozom a hírlevélre!

Vélemények

 • T

  Tusa Renáta

  Igyekszem egyre környezettudatosabban élni és ebben nagysegítség az ökoMami! Szuper hogy ilyen változatos a kínálata és hogy ennyi helyi környezettudatos terméket betudok szerezni egy helyen, ezzel is csökkentve az ökológiai lábnyomunkat! Köszönet ökoMami!
 • B

  Biró-Kis Gyopár

  Csak ajánlani tudom! Környezetbarát termékek, emberbarát kapcsolattartás ❤️
 • S

  Szabina Hajnalka Pál

  Az ÖkoMami oldal termékei sokat segítenek abban, hogy minél kevésbé környezetszennyező és minél inkább ember- és egészségbarát életet éljünk!???? Megkönnyíti a dolgunkat hiszen egy oldalon több fajta termék elérhető. Vannak olyan termékek amelyeket itt ismertem meg. Mindenféle, szép, hasznos, és minőségi termékeket lehet vásárolni, amelyek segítenek a környezettudatosság megélésében.???? Egyszerű lépések gyakorlatba ültetésével tehetünk egymásért, a helyért ahol élünk, magunkért! ????????????
 • K

  Kósa Bíborka

  Széles választék környezettudatos termékekből. Szívvel-lélekkel ❤️
A kosár tartalma
Ingyenes szállítás, ha a rendelés több, mint 350 RON
Empty cart icon
A kosarad üres
Részösszeg: RON
A szállítási díj és a kedvezményes kód a rendelési űrlapnál lesz kiszámítva
Rendelés leadása
Válassz nyelvet
Kedvencek
Ingyenes szállítás, ha a rendelés több, mint 350 RON
nowishlist
Adatvédelmi tájékoztató Általános szerződési feltételek Pénzvisszatérítési eljárás