Cover scutec lavabil Puppee - mărimea S

80.00 RON
-10%
72.00 RONGrăbește-te! A rămas numai 1 produs în stoc.
Adaugă la favorite     Verifică termen de livrare
Brand: Puppee

Cover Puppee mărimea S cu capse.

Este un scutec sigur, comod, economic atât pentru nou-născuți, cât și pentru copii mai mari! Coverurile noastre înafară de inserturile făcute de noi, pot fi folosite cu prefolduri, scutece de flanel, cu alte tipuri de absorbante de scutec chiar și scutece tip fitted. Coverurile Puppee au 3 mărimi, ca scutecul să fie cât se poate de micuț, bine așezat, confortabil, perfect pentru constituția bebelușului, între timp să fie super sigur, că nu se întâmplă nici un *accident*.

Mărimea S: de la naștere (2,8 kg până la 5-6,5 kg, în funcție de constituție);

Mărimea M: de la 5,5-6,5 kg până la 10-12 kg, depinde de constituție;

Mărimea L: de la 9-10 kg.

Să iei în considerare, pe lângă greutate, constiuția bebelușului are un rol foarte important: pentru un bebeluș, care are 12 kg și constituția normală, sau chiar e subțirel, mărimea M va fi potrivitiă, în schimb, unui copil dolofan, care are 10 kg, va fi indicată mărimea L. Foarte mult contează și tipul insertului folosit cu cover. Inserturile Puppee sunt subri, neocupând mult loc (comparativ cu un prefold sau flanel), astfel o mărime poate să fie purtată mai mult timp. Pentru confortul copilului tău poți să reglezi lungimea scutecului, astfel capsele nu vor apăsa coapsele bebelușului. Scutecele se închid cu velcro sau cu capse. Să alegi varianta cea mai comodă pentru voi! Fiecare variantă are beneficiile ei: capsele sunt incluse în lungimea taliei, astfel dacă sunt închise marginile taliei se suprapun, se reduce lungimea totală a taliei, coverul cu capse e ideal pentru bebelușii mai subțiri. Partea de velcro e cusută taliei scutecului, astfel dimensiunea taliei va fi mărită cu câte 4 cm pe fiecare parte: poate fi folosit mai mult timp, e mai potrivit pentru un bebeluș mai mare.

Exteriorul coverurilor Puppee este 100% bumbac, interiorul este din PUL (75% poliester si 25% poliuretan). Coverurile au marginile elastice duble, au aripioare la coapse, în interiorul lor urechiușe, buzunare pentru fixarea prefoldului, în față și în spate. Dacă îl folosești cu inserturile Puppee, e de ajuns să-l capsezi insertul în el fără să-l pui sub urechiușe.S

Cover Puppee mărimea S cu capse.Este un scutec sigur, comod, economic atât pentru nou-născuți, cât și pentru copii mai mari! Coverurile noastre înafară de inserturile făcute de noi, pot fi folosite cu prefolduri, scutece de flanel, cu alte tipuri de absorbante de scutec chiar și scutece tip fitted. Coverurile Puppee au 3 mărimi, ca scutecul să fie cât se poate de micuț, bine așezat, confortabil, perfect pentru constituția bebelușului, între timp să fie super sigur, că nu se întâmplă nici un *accident*.Mărimea S: de la naștere (2,8 kg până la 5-6,5 kg, în funcție de constituție);Mărimea M: de la 5,5-6,5 kg până la 10-12 kg, depinde de constituție;Mărimea L: de la 9-10 kg.Să iei în considerare, pe lângă greutate, constiuția bebelușului are un rol foarte important: pentru un bebeluș, care are 12 kg și constituția normală, sau chiar e subțirel, mărimea M va fi potrivitiă, în schimb, unui copil dolofan, care are 10 kg, va fi indicată mărimea L. Foarte mult contează și tipul insertului folosit cu cover. Inserturile Puppee sunt subri, neocupând mult loc (comparativ cu un prefold sau flanel), astfel o mărime poate să fie purtată mai mult timp. Pentru confortul copilului tău poți să reglezi lungimea scutecului, astfel capsele nu vor apăsa coapsele bebelușului. Scutecele se închid cu velcro sau cu capse. Să alegi varianta cea mai comodă pentru voi! Fiecare variantă are beneficiile ei: capsele sunt incluse în lungimea taliei, astfel dacă sunt închise marginile taliei se suprapun, se reduce lungimea totală a taliei, coverul cu capse e ideal pentru bebelușii mai subțiri. Partea de velcro e cusută taliei scutecului, astfel dimensiunea taliei va fi mărită cu câte 4 cm pe fiecare parte: poate fi folosit mai mult timp, e mai potrivit pentru un bebeluș mai mare.Exteriorul coverurilor Puppee este 100% bumbac, interiorul este din PUL (75% poliester si 25% poliuretan). Coverurile au marginile elastice duble, au aripioare la coapse, în interiorul lor urechiușe, buzunare pentru fixarea prefoldului, în față și în spate. Dacă îl folosești cu inserturile Puppee, e de ajuns să-l capsezi insertul în el fără să-l pui sub urechiușe.

Produse complementare


Abonează-te la newsletterul magazinului ökoMami
Coşul meu
Empty cart icon
Coşul tău este gol
Subtotal: RON
Transportul şi discountul vor fi calculate pe pagina de comandă
Comandă
Alege limba
Favorite
nowishlist
Politica de confidenţialitate Termeni şi condiţii Politica de returnare