Ingyenes szállítás, ha a rendelés több, mint 300 RON


DEKORVIASZ – ANTIKBARNA

96.00 RON

Hozzáadás a kedvencekhez     Ellenőrizd a szállítási időt
Márka: Daddy Van

A színezett viaszok patinás megjelenést kölcsönöznek bútoraidnak, kiemelik az érdekes részleteket, hangsúlyozzák a felület textúráját. A bútorápoló méhviaszunkhoz hasonlóan ebbe a dekor-viaszba is kizárólag természetes összetevők kerültek.

A Daddy Van’s Méhviasz Antikoláshoz finomítatlan méhviaszból és karnaubaviaszból készül, természetes színezék hozzáadásával. Más nincs is benne!

Próbáld ki a bútorfestés befejező műveleteként, és csodáld az eredményt!

- Különböző hatásokat érhetsz el a sötét viasz használatával: alkalmazhatod csak egyes részletek hangsúlyozására, de akár az egész felület textúrálására is. A felvitt mennyiségtől függően a finoman öregbítettől a vagányan rusztikusig rengetegféleképpen alakíthatod bútorod megjelenését.

- Nemcsak bútoron, de gyerekjátékon, sőt a konyhapulton is használhatod, legyen az nyers- vagy festett fa!

- Nem tartalmaz petróleumszármazékot, oldószert, sem mesterséges illatanyagot. Minden részében bőr- és környezetbarát!

- Állaga körülbelül vajszilárdságú, így felvitele hihetetlenül egyszerű!

A dekor-viaszok használatától kezdetben sokan tartanak – nem csoda, kell egy kis merészség, hogy egy frissen festett darabra sötét viaszt kenj! Pedig amilyen radikálisnak tűnik elsőre, olyan rugalmas, és utólag is könnyen javítható ez az eljárás! – Nem hiába ez az egyik legnépszerűbb antikolási módszer.

ÍGY ANTIKOLJ VIASSZAL:

- A színezett viaszok felvitele előtt érdemes színtelen viasszal kezelni a festett felületet (erről lásd az itt leírtakat). Sokkal erősebb lesz a sötét viasz hatása, ha közvetlenül a felületre kened.

- A dekor-viaszt vékonyan vidd fel a faragott minták réseibe, vagy a felület kisebb-nagyobb egyenetlenségeire – ezt a legkönnyebb ecsettel megtenni. Töröld le a felesleget egy tiszta ruhával. (Oszd fel a felületet körülbelül tenyérnyi részekre, ne próbáld az egészet egyszerre viaszolni.)

- Ha javítani szeretnél, színtelen viasszal „leradírozhatod” a sötét viaszt.

- Több rétegben is használhatod.

- Száradás után nagyon finom acélgyapottal átdörzsölheted az antikolt részeket, ez elvesz egy kicsit a sötét viasz „éléből”.

- A színezett viaszokra fokozottan igaz: célszerű takarékosan felvinni – kezdd inkább kevesebbel, és alkalmazz több réteget, ha szükségesnek látod!

- Polírozhatod is a felületet a felvitelt követően, ha magasfényű darabot szeretnél. Ehhez előbb hagyd kb. 5 percig száradni a viaszt.

- Ha sérülne a felület, csak csiszold át, és viaszold újra.
A színezett viaszok patinás megjelenést kölcsönöznek bútoraidnak, kiemelik az érdekes részleteket, hangsúlyozzák a felület textúráját. A bútorápoló méhviaszunkhoz hasonlóan ebbe a dekor-viaszba is kizárólag természetes összetevők kerültek.A Daddy Van’s Méhviasz Antikoláshoz finomítatlan méhviaszból és karnaubaviaszból készül, természetes színezék hozzáadásával. Más nincs is benne!Próbáld ki a bútorfestés befejező műveleteként, és csodáld az eredményt!- Különböző hatásokat érhetsz el a sötét viasz használatával: alkalmazhatod csak egyes részletek hangsúlyozására, de akár az egész felület textúrálására is. A felvitt mennyiségtől függően a finoman öregbítettől a vagányan rusztikusig rengetegféleképpen alakíthatod bútorod megjelenését.- Nemcsak bútoron, de gyerekjátékon, sőt a konyhapulton is használhatod, legyen az nyers- vagy festett fa!- Nem tartalmaz petróleumszármazékot, oldószert, sem mesterséges illatanyagot. Minden részében bőr- és környezetbarát!- Állaga körülbelül vajszilárdságú, így felvitele hihetetlenül egyszerű!A dekor-viaszok használatától kezdetben sokan tartanak – nem csoda, kell egy kis merészség, hogy egy frissen festett darabra sötét viaszt kenj! Pedig amilyen radikálisnak tűnik elsőre, olyan rugalmas, és utólag is könnyen javítható ez az eljárás! – Nem hiába ez az egyik legnépszerűbb antikolási módszer.ÍGY ANTIKOLJ VIASSZAL:- A színezett viaszok felvitele előtt érdemes színtelen viasszal kezelni a festett felületet (erről lásd az itt leírtakat). Sokkal erősebb lesz a sötét viasz hatása, ha közvetlenül a felületre kened.- A dekor-viaszt vékonyan vidd fel a faragott minták réseibe, vagy a felület kisebb-nagyobb egyenetlenségeire – ezt a legkönnyebb ecsettel megtenni. Töröld le a felesleget egy tiszta ruhával. (Oszd fel a felületet körülbelül tenyérnyi részekre, ne próbáld az egészet egyszerre viaszolni.)- Ha javítani szeretnél, színtelen viasszal „leradírozhatod” a sötét viaszt.- Több rétegben is használhatod.- Száradás után nagyon finom acélgyapottal átdörzsölheted az antikolt részeket, ez elvesz egy kicsit a sötét viasz „éléből”.- A színezett viaszokra fokozottan igaz: célszerű takarékosan felvinni – kezdd inkább kevesebbel, és alkalmazz több réteget, ha szükségesnek látod!- Polírozhatod is a felületet a felvitelt követően, ha magasfényű darabot szeretnél. Ehhez előbb hagyd kb. 5 percig száradni a viaszt.- Ha sérülne a felület, csak csiszold át, és viaszold újra.

A kosár tartalma
Ingyenes szállítás, ha a rendelés több, mint 300 RON

A kosarad üres
Részösszeg: RON
A szállítási díj és a kedvezményes kód a rendelési űrlapnál lesz kiszámítva
Kosár mentése
Rendelés leadása
Válassz nyelvet
Kedvencek
Ingyenes szállítás, ha a rendelés több, mint 300 RON
Adatvédelmi tájékoztató Általános szerződési feltételek Pénzvisszatérítési eljárás Manage Personal Data