Ingyenes szállítás, ha a rendelés több, mint 300 RON


DEKORVIASZ – ÁRNYFEKETE

96.00 RON

Hozzáadás a kedvencekhez     Ellenőrizd a szállítási időt
Márka: Daddy Van

A színezett viaszok patinás megjelenést kölcsönöznek bútoraidnak, kiemelik az érdekes részleteket, hangsúlyozzák a felület textúráját. A bútorápoló méhviaszunkhoz hasonlóan ebbe a dekor-viaszba is kizárólag természetes összetevők kerültek.

A Daddy Van’s Méhviasz Antikoláshoz finomítatlan méhviaszból és karnaubaviaszból készül, természetes színezék hozzáadásával. Más nincs is benne!

Próbáld ki a bútorfestés befejező műveleteként, és csodáld az eredményt!

- Különböző hatásokat érhetsz el a sötét viasz használatával: alkalmazhatod csak egyes részletek hangsúlyozására, de akár az egész felület textúrálására is. A felvitt mennyiségtől függően a finoman öregbítettől a vagányan rusztikusig rengetegféleképpen alakíthatod bútorod megjelenését.

- Nemcsak bútoron, de gyerekjátékon, sőt a konyhapulton is használhatod, legyen az nyers- vagy festett fa!

- Nem tartalmaz petróleumszármazékot, oldószert, sem mesterséges illatanyagot. Minden részében bőr- és környezetbarát!

- Állaga körülbelül vajszilárdságú, így felvitele hihetetlenül egyszerű!

A dekorviaszok használatától kezdetben sokan tartanak – nem csoda, kell egy kis merészség, hogy egy frissen festett darabra sötét viaszt kenj!
A színezett viaszok patinás megjelenést kölcsönöznek bútoraidnak, kiemelik az érdekes részleteket, hangsúlyozzák a felület textúráját. A bútorápoló méhviaszunkhoz hasonlóan ebbe a dekor-viaszba is kizárólag természetes összetevők kerültek.A Daddy Van’s Méhviasz Antikoláshoz finomítatlan méhviaszból és karnaubaviaszból készül, természetes színezék hozzáadásával. Más nincs is benne!Próbáld ki a bútorfestés befejező műveleteként, és csodáld az eredményt!- Különböző hatásokat érhetsz el a sötét viasz használatával: alkalmazhatod csak egyes részletek hangsúlyozására, de akár az egész felület textúrálására is. A felvitt mennyiségtől függően a finoman öregbítettől a vagányan rusztikusig rengetegféleképpen alakíthatod bútorod megjelenését.- Nemcsak bútoron, de gyerekjátékon, sőt a konyhapulton is használhatod, legyen az nyers- vagy festett fa!- Nem tartalmaz petróleumszármazékot, oldószert, sem mesterséges illatanyagot. Minden részében bőr- és környezetbarát!- Állaga körülbelül vajszilárdságú, így felvitele hihetetlenül egyszerű!A dekorviaszok használatától kezdetben sokan tartanak – nem csoda, kell egy kis merészség, hogy egy frissen festett darabra sötét viaszt kenj!

A kosár tartalma
Ingyenes szállítás, ha a rendelés több, mint 300 RON

A kosarad üres
Részösszeg: RON
A szállítási díj és a kedvezményes kód a rendelési űrlapnál lesz kiszámítva
Kosár mentése
Rendelés leadása
Válassz nyelvet
Kedvencek
Ingyenes szállítás, ha a rendelés több, mint 300 RON
Adatvédelmi tájékoztató Általános szerződési feltételek Pénzvisszatérítési eljárás Manage Personal Data