Ingyenes szállítás, ha a rendelés több, mint 300 RON


DEKORVIASZ – MÉSZFEHÉR

96.00 RON

Hozzáadás a kedvencekhez     Ellenőrizd a szállítási időt
Márka: Daddy Van

Ez a szuper, krémes állagú dekorviasz sötét színnel festett darabokon kifejezetten extravagáns, natúr árnyalatú felületeken pedig mesésen rusztikus megjelenésű!

A Daddy Van’s Méhviasz Antikoláshoz finomítatlan méhviaszból és karnaubaviaszból készül, természetes színezék hozzáadásával. Más nincs is benne!

Próbáld ki a bútorfestés befejező műveleteként, és csodáld az eredményt!

- Különböző hatásokat érhetsz el a sötét viasz használatával: alkalmazhatod csak egyes részletek hangsúlyozására, de akár az egész felület textúrálására is. A felvitt mennyiségtől függően a finoman öregbítettől a vagányan rusztikusig rengetegféleképpen alakíthatod bútorod megjelenését.

- Nemcsak bútoron, de gyerekjátékon, sőt a konyhapulton is használhatod, legyen az nyers- vagy festett fa!

- Nem tartalmaz petróleumszármazékot, oldószert, sem mesterséges illatanyagot. Minden részében bőr- és környezetbarát!

- Állaga körülbelül vajszilárdságú, így felvitele hihetetlenül egyszerű!

A dekorviaszok használatától kezdetben sokan tartanak – nem csoda, kell egy kis merészség, hogy egy frissen festett darabra sötét viaszt kenj! Pedig amilyen radikálisnak tűnik elsőre, olyan rugalmas, és utólag is könnyen javítható ez az eljárás! – Nem hiába ez az egyik legnépszerűbb antikolási módszer.

ÍGY ANTIKOLJ VIASSZAL:

- A színezett viaszok felvitele előtt érdemes színtelen viasszal kezelni a festett felületet (erről lásd az itt leírtakat). Sokkal erősebb lesz a sötét viasz hatása, ha közvetlenül a felületre kened.

- A dekorviaszt vékonyan vidd fel a faragott minták réseibe, vagy a felület kisebb-nagyobb egyenetlenségeire – ezt a legkönnyebb ecsettel megtenni. Töröld le a felesleget egy tiszta ruhával. (Oszd fel a felületet körülbelül tenyérnyi részekre, ne próbáld az egészet egyszerre viaszolni.)

- Ha javítani szeretnél, színtelen viasszal „leradírozhatod” a sötét viaszt.

- Több rétegben is használhatod.

- Száradás után nagyon finom acélgyapottal átdörzsölheted az antikolt részeket, ez elvesz egy kicsit a sötét viasz „éléből”.

- A színezett viaszokra fokozottan igaz: célszerű takarékosan felvinni – kezdd inkább kevesebbel, és alkalmazz több réteget, ha szükségesnek látod!

- Polírozhatod is a felületet a felvitelt követően, ha magasfényű darabot szeretnél. Ehhez előbb hagyd kb. 5 percig száradni a viaszt.

- Ha sérülne a felület, csak csiszold át, és viaszold újra.
Ez a szuper, krémes állagú dekorviasz sötét színnel festett darabokon kifejezetten extravagáns, natúr árnyalatú felületeken pedig mesésen rusztikus megjelenésű!A Daddy Van’s Méhviasz Antikoláshoz finomítatlan méhviaszból és karnaubaviaszból készül, természetes színezék hozzáadásával. Más nincs is benne!Próbáld ki a bútorfestés befejező műveleteként, és csodáld az eredményt!- Különböző hatásokat érhetsz el a sötét viasz használatával: alkalmazhatod csak egyes részletek hangsúlyozására, de akár az egész felület textúrálására is. A felvitt mennyiségtől függően a finoman öregbítettől a vagányan rusztikusig rengetegféleképpen alakíthatod bútorod megjelenését.- Nemcsak bútoron, de gyerekjátékon, sőt a konyhapulton is használhatod, legyen az nyers- vagy festett fa!- Nem tartalmaz petróleumszármazékot, oldószert, sem mesterséges illatanyagot. Minden részében bőr- és környezetbarát!- Állaga körülbelül vajszilárdságú, így felvitele hihetetlenül egyszerű!A dekorviaszok használatától kezdetben sokan tartanak – nem csoda, kell egy kis merészség, hogy egy frissen festett darabra sötét viaszt kenj! Pedig amilyen radikálisnak tűnik elsőre, olyan rugalmas, és utólag is könnyen javítható ez az eljárás! – Nem hiába ez az egyik legnépszerűbb antikolási módszer.ÍGY ANTIKOLJ VIASSZAL:- A színezett viaszok felvitele előtt érdemes színtelen viasszal kezelni a festett felületet (erről lásd az itt leírtakat). Sokkal erősebb lesz a sötét viasz hatása, ha közvetlenül a felületre kened.- A dekorviaszt vékonyan vidd fel a faragott minták réseibe, vagy a felület kisebb-nagyobb egyenetlenségeire – ezt a legkönnyebb ecsettel megtenni. Töröld le a felesleget egy tiszta ruhával. (Oszd fel a felületet körülbelül tenyérnyi részekre, ne próbáld az egészet egyszerre viaszolni.)- Ha javítani szeretnél, színtelen viasszal „leradírozhatod” a sötét viaszt.- Több rétegben is használhatod.- Száradás után nagyon finom acélgyapottal átdörzsölheted az antikolt részeket, ez elvesz egy kicsit a sötét viasz „éléből”.- A színezett viaszokra fokozottan igaz: célszerű takarékosan felvinni – kezdd inkább kevesebbel, és alkalmazz több réteget, ha szükségesnek látod!- Polírozhatod is a felületet a felvitelt követően, ha magasfényű darabot szeretnél. Ehhez előbb hagyd kb. 5 percig száradni a viaszt.- Ha sérülne a felület, csak csiszold át, és viaszold újra.

A kosár tartalma
Ingyenes szállítás, ha a rendelés több, mint 300 RON

A kosarad üres
Részösszeg: RON
A szállítási díj és a kedvezményes kód a rendelési űrlapnál lesz kiszámítva
Kosár mentése
Rendelés leadása
Válassz nyelvet
Kedvencek
Ingyenes szállítás, ha a rendelés több, mint 300 RON
Adatvédelmi tájékoztató Általános szerződési feltételek Pénzvisszatérítési eljárás Manage Personal Data