Transport gratuit pentru comenzi de peste 300 RON

Despre noi

EcoMami este o mamică care se străduiește de ani de zile la o viață cât mai ecologică. Cum altfel ar putea să facă dacă are copii?

EcoMami crede că cel mai important lucru pe care putem să facem pentru copii noștrii este să le creștem într-un mediu sănătos – în urmare să le învățăm să-l aprecieze, să-l îngrijească, să aibă responsabilitate și ei.

Stilul de viață sănătoasă, ecologică este mult mai mult decât un țel individual – cu acesta dorim să înbunătățim viitorul copiilor, nepoțiilor, strănepoțiilor noștri încă azi.

Cu magazinul nostru online dorim să contribuim la o locuință sănătoasă, ecologică, zero waste. În alegerea produselor noastre pe lângă calitate și naturalețe încercăm să optăm cât se poate de des la producători locali – fiind nu numai un vot pe lângă valoare, dar și străduire la footprint ecologic cât mai mic.

La ambalarea produselor cumpărate încercăm să folosim cartoane și hârtii refolosite în loc de plastic.

Dacă aveți orice întrebare legată de produsele noastre, uzibilitatea lor, stil de viață, etc., nu ezitați să ne întrebați, încercăm să vă ajutăm cu drag. (info@okomami.ro)

Coşul meu
Transport gratuit pentru comenzi de peste 300 RON

Coşul tău este gol
Subtotal: RON
Transportul şi discountul vor fi calculate pe pagina de comandă
Salvează coşul
Comandă
Alege limba
Favorite
Transport gratuit pentru comenzi de peste 300 RON
Politica de confidenţialitate Termeni şi condiţii Politica de returnare Manage Personal Data