delivery header Transport gratuit pentru comenzi de peste 300 RON


Emulsia EXTRA-BOND

90.00 RONGrăbește-te! Au rămas numai 2 produse în stoc.

Stoc epuizat

Adaugă la favorite     Verifică termen de livrare

Produse complementare

Emulsia EXTRA-BOND garantează acoperirea excelentă a vopselei AZURE OWL MILK PAINT pe orice suprafață tratată, neporoasă. Cu ajutorul emulsiei Extra-Bond vopsea se poate aplica pe orice suprafață, fie mobilă laminată, PAL, suprafețe lăcuite, metal, sticlă, teracotă, ceramic sau plastic.

UTILIZARE: Se aplică un strat de vopsea AZURE OWL MILK PAINT împreună cu emulsia Extra-Bond (1 parte de apă, 1 parte praf de vopsea, 1 parte Extra-Bond). După uscare se aplică încă un strat de vopsea AZURE OWL MILK PAINT (fără emulsia de data aceasta). Pensula folosită se poate curăța cu apă. Suprafața devine usor de slefuit dupa uscare, la final se protejează suprafața vopsită cu un strat de lac sau ceară.

Ingrediente: concentrat de emulsie polimer pe bază de apă, fără ingrediente toxice, fără alergeni.

Ambalaj:

1/2 pint (0,24 l)

pint (0,47 l)
Emulsia EXTRA-BOND garantează acoperirea excelentă a vopselei AZURE OWL MILK PAINT pe orice suprafață tratată, neporoasă. Cu ajutorul emulsiei Extra-Bond vopsea se poate aplica pe orice suprafață, fie mobilă laminată, PAL, suprafețe lăcuite, metal, sticlă, teracotă, ceramic sau plastic.UTILIZARE: Se aplică un strat de vopsea AZURE OWL MILK PAINT împreună cu emulsia Extra-Bond (1 parte de apă, 1 parte praf de vopsea, 1 parte Extra-Bond). După uscare se aplică încă un strat de vopsea AZURE OWL MILK PAINT (fără emulsia de data aceasta). Pensula folosită se poate curăța cu apă. Suprafața devine usor de slefuit dupa uscare, la final se protejează suprafața vopsită cu un strat de lac sau ceară.Ingrediente: concentrat de emulsie polimer pe bază de apă, fără ingrediente toxice, fără alergeni.Ambalaj:1/2 pint (0,24 l)pint (0,47 l)

Abonează-te la newsletterul magazinului ökoMami
Coşul meu
Transport gratuit pentru comenzi de peste 300 RON
Empty cart icon
Coşul tău este gol
Subtotal: RON
Transportul şi discountul vor fi calculate pe pagina de comandă
Comandă
Alege limba
Favorite
Transport gratuit pentru comenzi de peste 300 RON
nowishlist
Politica de confidenţialitate Termeni şi condiţii Politica de returnare