delivery header Ingyenes szállítás, ha a rendelés több, mint 350 RON


EXTRA-BOND tapadásfokozó adalékanyag

55.00 RON
Hozzáadás a kedvencekhez     Ellenőrizd a szállítási időt

Ha nem-porózus anyagon (pl. lakkozott, politúrozott, festett, laminált stb. bútoron) szeretnél hibátlan fedésű felületet kialakítani, akkor önts a tejfestékhez Extra-Bond-ot, használatával a tejfesték bármilyen felületen megtapad (így nem szükséges külön lépésben alapoznod).

HASZNÁLATA: Egyszerűen keverd hozzá a tejfestékhez. A tapadásfokozóval elkevert tejfestéket közvetlenül felviheted: így a bútorfestés alapozás nélkül is működik! Az Extra-Bond-dal a tejfesték nem csak bármilyen bútoron (legyen az lakkozott/politúrozott/laminált stb.), hanem műanyagon, üvegen, fémen is megtapad.

- Keverd ki a tejfestékport vízzel a szokásos módon. 2 dl tejfestékhez önts 1 dl tapadásfokozót. A tapadásfokozóval elkevert tejfestéket közvetlenül felviheted: nem szükséges alapoznod.

- Az Extra-Bond-ot csak az első réteg felvitelekor kell használnod.

- 2 dl tejfesték + 1 dl adalékanyag összesen 3 dl felhasználható anyagot jelent: ezt vedd figyelembe a szükséges festékmennyiség kiszámításakor.

Az Extra-Bond nem-toxikus, hipoallergén, környezetbarát termék. VOC-tartalom: 0.


 

A termék a következő kiszerelésekben kapható: fél pint (0,24 liter), pint (0,47 liter).Ha nem-porózus anyagon (pl. lakkozott, politúrozott, festett, laminált stb. bútoron) szeretnél hibátlan fedésű felületet kialakítani, akkor önts a tejfestékhez Extra-Bond-ot, használatával a tejfesték bármilyen felületen megtapad (így nem szükséges külön lépésben alapoznod). HASZNÁLATA: Egyszerűen keverd hozzá a tejfestékhez. A tapadásfokozóval elkevert tejfestéket közvetlenül felviheted: így a bútorfestés alapozás nélkül is működik! Az Extra-Bond-dal a tejfesték nem csak bármilyen bútoron (legyen az lakkozott/politúrozott/laminált stb.), hanem műanyagon, üvegen, fémen is megtapad. - Keverd ki a tejfestékport vízzel a szokásos módon. 2 dl tejfestékhez önts 1 dl tapadásfokozót. A tapadásfokozóval elkevert tejfestéket közvetlenül felviheted: nem szükséges alapoznod. - Az Extra-Bond-ot csak az első réteg felvitelekor kell használnod. - 2 dl tejfesték + 1 dl adalékanyag összesen 3 dl felhasználható anyagot jelent: ezt vedd figyelembe a szükséges festékmennyiség kiszámításakor. Az Extra-Bond nem-toxikus, hipoallergén, környezetbarát termék. VOC-tartalom: 0.   A termék a következő kiszerelésekben kapható: fél pint (0,24 liter), pint (0,47 liter).

Feliratkozom a hírlevélre!

A kosár tartalma
Ingyenes szállítás, ha a rendelés több, mint 350 RON
Empty cart icon
A kosarad üres
Részösszeg: RON
A szállítási díj és a kedvezményes kód a rendelési űrlapnál lesz kiszámítva
Rendelés leadása
Válassz nyelvet
Kedvencek
Ingyenes szállítás, ha a rendelés több, mint 350 RON
nowishlist
Adatvédelmi tájékoztató Általános szerződési feltételek Pénzvisszatérítési eljárás