delivery header Ingyenes szállítás, ha a rendelés több, mint 350 RON


Fa tálaló gyerekeknek - Mackó

49.00 RON


Siess! Már csak 1 termék van készleten.
Hozzáadás a kedvencekhez     Ellenőrizd a szállítási időt

Ismerje meg a vidám és praktikus bükkfából készült gyerektálalókat, amelyek garantáltan felkelteni fogják a gyerekek érdeklődését az étkezés iránt! Ezek a különböző formájú tálalók nemcsak segítenek a gyermekeknek könnyebben és szórakoztatóbban enni, hanem stílusos és szórakoztató kiegészítői is lehetnek bármely étkezőnek vagy gyermekszobának.

A tálalók kiváló minőségű, természetes bükkfából készültek, ami biztosítja stabilitásukat és tartósságukat. Különböző formáik és méreteik lehetővé teszik, hogy a gyermekek kedvük szerint válasszanak, és akár játékos módon is élvezhessék az étkezést.

Ezek a gyerektálalók nemcsak szórakoztatóak és praktikusak, hanem könnyen tisztíthatóak is, így ideálisak a kisgyermekek számára. A finom megmunkálás és a sima felület tovább növeli a termékek vonzerejét.

Legyen szó reggeliről, uzsonnáról vagy vacsoráról, ezek a bükkfából készült gyerektálalók garantáltan örömteli és szórakoztató élményt nyújtanak a gyerekeknek. Kreatív formáik segítenek felkelteni az étkezés iránti érdeklődést, miközben praktikus szerepükkel is segítenek a gyermekeknek a rendszeres étkezés megszokásában.

Szerezzen be most ezeket a bükkfából készült gyerektálalókat, és tegye még vidámabbá és szórakoztatóbbá az étkezéseket a kicsik számára!

Felület kezelés: természetes anyagokból készült, 100% élelmiszerbarát olajjal, amely természetes méhviaszt, gyógyszertári tisztaságú olajat, karnaubaviaszt és E-vitamint tartalmaz.

Mérete: 28*19*2 cm.Ismerje meg a vidám és praktikus bükkfából készült gyerektálalókat, amelyek garantáltan felkelteni fogják a gyerekek érdeklődését az étkezés iránt! Ezek a különböző formájú tálalók nemcsak segítenek a gyermekeknek könnyebben és szórakoztatóbban enni, hanem stílusos és szórakoztató kiegészítői is lehetnek bármely étkezőnek vagy gyermekszobának. A tálalók kiváló minőségű, természetes bükkfából készültek, ami biztosítja stabilitásukat és tartósságukat. Különböző formáik és méreteik lehetővé teszik, hogy a gyermekek kedvük szerint válasszanak, és akár játékos módon is élvezhessék az étkezést. Ezek a gyerektálalók nemcsak szórakoztatóak és praktikusak, hanem könnyen tisztíthatóak is, így ideálisak a kisgyermekek számára. A finom megmunkálás és a sima felület tovább növeli a termékek vonzerejét. Legyen szó reggeliről, uzsonnáról vagy vacsoráról, ezek a bükkfából készült gyerektálalók garantáltan örömteli és szórakoztató élményt nyújtanak a gyerekeknek. Kreatív formáik segítenek felkelteni az étkezés iránti érdeklődést, miközben praktikus szerepükkel is segítenek a gyermekeknek a rendszeres étkezés megszokásában. Szerezzen be most ezeket a bükkfából készült gyerektálalókat, és tegye még vidámabbá és szórakoztatóbbá az étkezéseket a kicsik számára! Felület kezelés: természetes anyagokból készült, 100% élelmiszerbarát olajjal, amely természetes méhviaszt, gyógyszertári tisztaságú olajat, karnaubaviaszt és E-vitamint tartalmaz. Mérete: 28*19*2 cm.

Kiegészítő termékek

  • Mackók
    Mackók

    21.00 RON
  • Zománc bögre
    Zománc bögre

    55.00 RON

Feliratkozom a hírlevélre!

A kosár tartalma
Ingyenes szállítás, ha a rendelés több, mint 350 RON
Empty cart icon
A kosarad üres
Részösszeg: RON
A szállítási díj és a kedvezményes kód a rendelési űrlapnál lesz kiszámítva
Rendelés leadása
Válassz nyelvet
Kedvencek
Ingyenes szállítás, ha a rendelés több, mint 350 RON
nowishlist
Adatvédelmi tájékoztató Általános szerződési feltételek Pénzvisszatérítési eljárás