delivery header Ingyenes szállítás, ha a rendelés több, mint 350 RON


Fa tálaló gyerekeknek - Mozdony

49.00 RON


Siess! Már csak 2 termék van készleten.
Hozzáadás a kedvencekhez     Ellenőrizd a szállítási időt

Ismerje meg a vidám és praktikus bükkfából készült gyerektálalókat, amelyek garantáltan felkelteni fogják a gyerekek érdeklődését az étkezés iránt! Ezek a különböző formájú tálalók nemcsak segítenek a gyermekeknek könnyebben és szórakoztatóbban enni, hanem stílusos és szórakoztató kiegészítői is lehetnek bármely étkezőnek vagy gyermekszobának.

A tálalók kiváló minőségű, természetes bükkfából készültek, ami biztosítja stabilitásukat és tartósságukat. Különböző formáik és méreteik lehetővé teszik, hogy a gyermekek kedvük szerint válasszanak, és akár játékos módon is élvezhessék az étkezést.

Ezek a gyerektálalók nemcsak szórakoztatóak és praktikusak, hanem könnyen tisztíthatóak is, így ideálisak a kisgyermekek számára. A finom megmunkálás és a sima felület tovább növeli a termékek vonzerejét.

Legyen szó reggeliről, uzsonnáról vagy vacsoráról, ezek a bükkfából készült gyerektálalók garantáltan örömteli és szórakoztató élményt nyújtanak a gyerekeknek. Kreatív formáik segítenek felkelteni az étkezés iránti érdeklődést, miközben praktikus szerepükkel is segítenek a gyermekeknek a rendszeres étkezés megszokásában.

Szerezzen be most ezeket a bükkfából készült gyerektálalókat, és tegye még vidámabbá és szórakoztatóbbá az étkezéseket a kicsik számára!

Felület kezelés: természetes anyagokból készült, 100% élelmiszerbarát olajjal, amely természetes méhviaszt, gyógyszertári tisztaságú olajat, karnaubaviaszt és E-vitamint tartalmaz.

Mérete: 25*21.5*2 cm.Ismerje meg a vidám és praktikus bükkfából készült gyerektálalókat, amelyek garantáltan felkelteni fogják a gyerekek érdeklődését az étkezés iránt! Ezek a különböző formájú tálalók nemcsak segítenek a gyermekeknek könnyebben és szórakoztatóbban enni, hanem stílusos és szórakoztató kiegészítői is lehetnek bármely étkezőnek vagy gyermekszobának. A tálalók kiváló minőségű, természetes bükkfából készültek, ami biztosítja stabilitásukat és tartósságukat. Különböző formáik és méreteik lehetővé teszik, hogy a gyermekek kedvük szerint válasszanak, és akár játékos módon is élvezhessék az étkezést. Ezek a gyerektálalók nemcsak szórakoztatóak és praktikusak, hanem könnyen tisztíthatóak is, így ideálisak a kisgyermekek számára. A finom megmunkálás és a sima felület tovább növeli a termékek vonzerejét. Legyen szó reggeliről, uzsonnáról vagy vacsoráról, ezek a bükkfából készült gyerektálalók garantáltan örömteli és szórakoztató élményt nyújtanak a gyerekeknek. Kreatív formáik segítenek felkelteni az étkezés iránti érdeklődést, miközben praktikus szerepükkel is segítenek a gyermekeknek a rendszeres étkezés megszokásában. Szerezzen be most ezeket a bükkfából készült gyerektálalókat, és tegye még vidámabbá és szórakoztatóbbá az étkezéseket a kicsik számára! Felület kezelés: természetes anyagokból készült, 100% élelmiszerbarát olajjal, amely természetes méhviaszt, gyógyszertári tisztaságú olajat, karnaubaviaszt és E-vitamint tartalmaz. Mérete: 25*21.5*2 cm.

Kiegészítő termékek

 • Re-Mania horgolt dekoráció
  Re-Mania horgolt dekoráció

  29.00 RON
 • Herbio avokádós gyerekszappan
  Herbio avokádós gyerekszappan

  16.00 RON

 • Helyi/hazai termék


 • Természetes anyagok


 • Mérgező anyagoktól mentes


 • Felelős a környezetért


 • Ingyenes szállítás

  ha a rendelés több, mint 350 RON

Feliratkozom a hírlevélre!

Vélemények

 • T

  Tusa Renáta

  Igyekszem egyre környezettudatosabban élni és ebben nagysegítség az ökoMami! Szuper hogy ilyen változatos a kínálata és hogy ennyi helyi környezettudatos terméket betudok szerezni egy helyen, ezzel is csökkentve az ökológiai lábnyomunkat! Köszönet ökoMami!
 • B

  Biró-Kis Gyopár

  Csak ajánlani tudom! Környezetbarát termékek, emberbarát kapcsolattartás ❤️
 • S

  Szabina Hajnalka Pál

  Az ÖkoMami oldal termékei sokat segítenek abban, hogy minél kevésbé környezetszennyező és minél inkább ember- és egészségbarát életet éljünk!???? Megkönnyíti a dolgunkat hiszen egy oldalon több fajta termék elérhető. Vannak olyan termékek amelyeket itt ismertem meg. Mindenféle, szép, hasznos, és minőségi termékeket lehet vásárolni, amelyek segítenek a környezettudatosság megélésében.???? Egyszerű lépések gyakorlatba ültetésével tehetünk egymásért, a helyért ahol élünk, magunkért! ????????????
 • K

  Kósa Bíborka

  Széles választék környezettudatos termékekből. Szívvel-lélekkel ❤️
A kosár tartalma
Ingyenes szállítás, ha a rendelés több, mint 350 RON
Empty cart icon
A kosarad üres
Részösszeg: RON
A szállítási díj és a kedvezményes kód a rendelési űrlapnál lesz kiszámítva
Rendelés leadása
Válassz nyelvet
Kedvencek
Ingyenes szállítás, ha a rendelés több, mint 350 RON
nowishlist
Adatvédelmi tájékoztató Általános szerződési feltételek Pénzvisszatérítési eljárás