delivery header Transport gratuit pentru comenzi de peste 300 RON


Gel Bio Pentru Scos Pete 200 ml Sodasan

0.00 RON

Stoc epuizat

Adaugă la favorite     Verifică termen de livrare
Brand: Sodasan

Gelul ecologic pentru îndepărtarea petelor, dispune de o manevrare ușoară datorită periei atașate, îndepărtează eficient petele. Este produs cu săpun de uleiuri organice, lipsit de enzime, fără OMG, coloranți sau conservanți.

Recomandări utilizare:

Lichidul este folosit pentru îndepărtarea petelor, cum ar fi cele produse de iarbă, sânge, ciocolată, grăsimi și fructe. Produsul poate fi utilizat și pentru pre-tratare gulere cămașă, înainte de spălare automată, datorita puterii de indepartarea a murdariei persistente.

Avantaje de mediu:
Produsul conține substanță activă de săpun care este rapid și complet biodegradabil. Acest săpun este fabricat într-un proces de saponificare cu temperatură joasă, special dezvoltat.

Producerea lui este realizată în condiții de CO2 neutru folosind numai puterea de energie Greenpeace (cel mai mare furnizor national independent de energie electrică din Germania, ce urmărește asigurarea energiei doar din resurse ecologice, fără cărbune și energie nucleară).

Recomandări dozare:

Se aplică gelul cu capul de perie pe murdărie, se lasă câteva minute, apoi se clătește sau se bagă în mașina de săalat. În cazul murdăriilor persistente, procesul se repetă.

Nu este potrivit pentru fibre foarte delicate.

Vă rugăm să rețineți instrucțiunile de îngrijire în textile dumneavoastră. Vă rugăm să verificați hainele înainte de utilizare pentru stabilitatea culorii.

Ingrediente INCI: apă, Sapun de potasiu *, Denat alcool, * glicerinei, citrat de potasiu

* Provenit prin cultivare organică certificată

Certificare:

Produsul este certificat în conformitate cu directivele de detergent ECOCERT și Societatea vegan.
Gelul ecologic pentru îndepărtarea petelor, dispune de o manevrare ușoară datorită periei atașate, îndepărtează eficient petele. Este produs cu săpun de uleiuri organice, lipsit de enzime, fără OMG, coloranți sau conservanți.Recomandări utilizare:Lichidul este folosit pentru îndepărtarea petelor, cum ar fi cele produse de iarbă, sânge, ciocolată, grăsimi și fructe. Produsul poate fi utilizat și pentru pre-tratare gulere cămașă, înainte de spălare automată, datorita puterii de indepartarea a murdariei persistente.Avantaje de mediu:Produsul conține substanță activă de săpun care este rapid și complet biodegradabil. Acest săpun este fabricat într-un proces de saponificare cu temperatură joasă, special dezvoltat.Producerea lui este realizată în condiții de CO2 neutru folosind numai puterea de energie Greenpeace (cel mai mare furnizor national independent de energie electrică din Germania, ce urmărește asigurarea energiei doar din resurse ecologice, fără cărbune și energie nucleară).Recomandări dozare:Se aplică gelul cu capul de perie pe murdărie, se lasă câteva minute, apoi se clătește sau se bagă în mașina de săalat. În cazul murdăriilor persistente, procesul se repetă.Nu este potrivit pentru fibre foarte delicate.Vă rugăm să rețineți instrucțiunile de îngrijire în textile dumneavoastră. Vă rugăm să verificați hainele înainte de utilizare pentru stabilitatea culorii.Ingrediente INCI: apă, Sapun de potasiu *, Denat alcool, * glicerinei, citrat de potasiu* Provenit prin cultivare organică certificatăCertificare:Produsul este certificat în conformitate cu directivele de detergent ECOCERT și Societatea vegan.

Coşul meu
Transport gratuit pentru comenzi de peste 300 RON
Empty cart icon
Coşul tău este gol
Subtotal: RON
Transportul şi discountul vor fi calculate pe pagina de comandă
Comandă
Alege limba
Favorite
Transport gratuit pentru comenzi de peste 300 RON
nowishlist
Politica de confidenţialitate Termeni şi condiţii Politica de returnare Manage Personal Data