Greenmade lunchbag lavabil

64.00 RONGrăbește-te! A rămas numai 1 produs în stoc.
Adaugă la favorite     Verifică termen de livrare
Brand: Greenmade

Lunchbag lavabil pentru a transporta mâncare. E chiar mare, poți pune la pachet 1-2 cutii de alimente, câteva sandvichuri, o sticlă de apă, termos, iaurt, etc. și chiar câteva mere sau banane

Are un arici velcro lung, cusut pe verticală, pe care îl poți rola complet sau parțial în functie de necesități. Vara poți pune un acumulator de gheață în partea de jos a gentuței pentru a păstra apa, iaurtul, salata sau fructele reci și proaspete. Daca l-ai golit îl poți împăturii să nu ocupe mult loc, încape într-o palmă.

Căptușeala este dintr-un material impermeabil, se poate șterge cu o lavet, sau a se spăla la 30 de grade.

Exterior: bumbac 100%

Interior: căptușeală impermeabilă

Mărime: 20*12*35 cm.

Lunchbag lavabil pentru a transporta mâncare. E chiar mare, poți pune la pachet 1-2 cutii de alimente, câteva sandvichuri, o sticlă de apă, termos, iaurt, etc. și chiar câteva mere sau bananeAre un arici velcro lung, cusut pe verticală, pe care îl poți rola complet sau parțial în functie de necesități. Vara poți pune un acumulator de gheață în partea de jos a gentuței pentru a păstra apa, iaurtul, salata sau fructele reci și proaspete. Daca l-ai golit îl poți împăturii să nu ocupe mult loc, încape într-o palmă. Căptușeala este dintr-un material impermeabil, se poate șterge cu o lavet, sau a se spăla la 30 de grade. Exterior: bumbac 100% Interior: căptușeală impermeabilă Mărime: 20*12*35 cm.

Produse complementare


Abonează-te la newsletterul magazinului ökoMami
Coşul meu
Empty cart icon
Coşul tău este gol
Subtotal: RON
Transportul şi discountul vor fi calculate pe pagina de comandă
Comandă
Alege limba
Favorite
nowishlist
Politica de confidenţialitate Termeni şi condiţii Politica de returnare