delivery header Ingyenes szállítás, ha a rendelés több, mint 350 RON


Hajerősítő szilárd sampon festett, töredezett hajra

50.00 RON


Siess! Már csak 1 termék van készleten.
Hozzáadás a kedvencekhez     Ellenőrizd a szállítási időt

Kifejezetten száraz, igénybevett, vagy éppen vékony hajra kifejlesztve ez a szilárd sampon hozzájárul a haj egészséges szerkezetének kialakulásához, a sérült haj helyreállításához, erősítéséhez és egészséges növekedéséhez. 

Olyan természetes, hatékony összetevőket tartalmaz, mint pl. a Kapoor Kachli ayurvédikus por, amelynek hajerősítő, hajnövesztő hatása van, továbbá kollagén, keratin, amelyek hozzájárulnak a haj egészséges szerkezetének kialakulásához, stb. 

A One Drop Cosmetics szilárd samponja teljes mértékben természetes összetevőket tartalmaz, amely nemcsak a haj ápolására nyújt egészséges megoldást, de a környezet számára is fenntartható megoldás. Rendszeres használatával a vékony, vagy igénybevett/sérült haj erősebbé, ellenállóbbá és egészségesebbé, ezáltal szebbé válhat. 

 Hajápolás
Kifejezetten száraz, igénybevett, vagy éppen vékony hajra kifejlesztve ez a szilárd sampon hozzájárul a haj egészséges szerkezetének kialakulásához, a sérült haj helyreállításához, erősítéséhez és egészséges növekedéséhez.  Olyan természetes, hatékony összetevőket tartalmaz, mint pl. a Kapoor Kachli ayurvédikus por, amelynek hajerősítő, hajnövesztő hatása van, továbbá kollagén, keratin, amelyek hozzájárulnak a haj egészséges szerkezetének kialakulásához, stb.  A One Drop Cosmetics szilárd samponja teljes mértékben természetes összetevőket tartalmaz, amely nemcsak a haj ápolására nyújt egészséges megoldást, de a környezet számára is fenntartható megoldás. Rendszeres használatával a vékony, vagy igénybevett/sérült haj erősebbé, ellenállóbbá és egészségesebbé, ezáltal szebbé válhat.   

Kiegészítő termékek

 • Utazó szappantartó
  Utazó szappantartó

  24.00 RON
 • Herbio citrus deó
  Herbio citrus deó

  36.00 RON
 • Dióolaj-méhviasz krém - 30 ml.
  Dióolaj-méhviasz krém - 30 ml.

  20.00 RON

A kosár tartalma
Ingyenes szállítás, ha a rendelés több, mint 350 RON
Empty cart icon
A kosarad üres
Részösszeg: RON
A szállítási díj és a kedvezményes kód a rendelési űrlapnál lesz kiszámítva
Rendelés leadása
Válassz nyelvet
Kedvencek
Ingyenes szállítás, ha a rendelés több, mint 350 RON
nowishlist
Adatvédelmi tájékoztató Általános szerződési feltételek Pénzvisszatérítési eljárás