Ingyenes szállítás, ha a rendelés több, mint 300 RON


HARMATCSILLAG Mosószóda 2 kg.

16.00 RONSiess! Már csak 8 termék van készleten.
Hozzáadás a kedvencekhez     Ellenőrizd a szállítási időt

Kiegészítő termékek

  • HARMATCSILLAG Szódabikarbóna 1 kg.

    8.00 RON
  • AHIMSA Mosóparfüm

    37.00 RON
  • Marhaepeszappan

    18.00 RON
Márka: Harmatcsillag

A mosószóda (nátrium-karbonát) természetes formája a növények hamujában, szikes talajokban, valamint egyes tavak vizében is megtalálható.

FELHASZNÁLÁSA:

MOSÁS: Akár kézi, akár gépi mosáshoz is alkalmazható, bőrünkkel érintkezve kímélő hatású. Tudnunk kell róla, hogy akár egy kis hideg vízzel érintkezve megkeményedik, ezért legalább 30 °C-ra szükség van a teljes feloldódáshoz. Ezért, ha alacsony hőfokon mosunk ruhát, akkor előtte jó meleg vízben oldjuk fel és úgy öntsük a mosószer adagolóba. Ha magasabb hőfokon mosunk, (60 °C felett), akkor tehetjük közvetlenül a ruhák közé (de nem a tetejére).

Általános adagolás: 5 kg. ruhához 120-180 ml mosószóda, ez kb. 5-7 evőkanálnak megfelelő mennyiség. A szennyezettebb ruhákhoz akár 8 vagy több kanál mosószódára is szükség lehet, de ebben az esetben ajánlott az előáztatás (5 l meleg vízhez 2-3 evőkanál mosószóda).

MOSOGATÁS: Mosogatóvíz készítésénél 5 l meleg vízhez - 1 csapott evőkanál mosószóda elegendő.

ÁLTALÁNOS TISZTÍTÁS: WC, tűzhely vagy más szennyezett felületek tisztításánál tisztító permet vagy lemosó is készíthető belőle: 1-2 evőkanál mosószóda 1 l meleg vízhez.

PADLÓFELMOSÁS: 1 púpozott evőkanál mosószóda 7-8 l meleg vízhez (60-70 °C)

2 kg-os kiszerelésben.

FONTOS TUDNIVALÓK:

- természeténél fogva hosszabb tárolás során összeáll (megkeményedik), ezért egy kis ütögetéssel (miközben bezárt zacskóban van)könnyen újra porrá alakítható;

- minőségét korlátlan ideig megőrzi;

- hűvös és száraz helyen, gyermekek elől elzárva tárolandó;

- alumíniumot ne mossunk vele.
A mosószóda (nátrium-karbonát) természetes formája a növények hamujában, szikes talajokban, valamint egyes tavak vizében is megtalálható. FELHASZNÁLÁSA:MOSÁS: Akár kézi, akár gépi mosáshoz is alkalmazható, bőrünkkel érintkezve kímélő hatású. Tudnunk kell róla, hogy akár egy kis hideg vízzel érintkezve megkeményedik, ezért legalább 30 °C-ra szükség van a teljes feloldódáshoz. Ezért, ha alacsony hőfokon mosunk ruhát, akkor előtte jó meleg vízben oldjuk fel és úgy öntsük a mosószer adagolóba. Ha magasabb hőfokon mosunk, (60 °C felett), akkor tehetjük közvetlenül a ruhák közé (de nem a tetejére).Általános adagolás: 5 kg. ruhához 120-180 ml mosószóda, ez kb. 5-7 evőkanálnak megfelelő mennyiség. A szennyezettebb ruhákhoz akár 8 vagy több kanál mosószódára is szükség lehet, de ebben az esetben ajánlott az előáztatás (5 l meleg vízhez 2-3 evőkanál mosószóda).MOSOGATÁS: Mosogatóvíz készítésénél 5 l meleg vízhez - 1 csapott evőkanál mosószóda elegendő. ÁLTALÁNOS TISZTÍTÁS: WC, tűzhely vagy más szennyezett felületek tisztításánál tisztító permet vagy lemosó is készíthető belőle: 1-2 evőkanál mosószóda 1 l meleg vízhez. PADLÓFELMOSÁS: 1 púpozott evőkanál mosószóda 7-8 l meleg vízhez (60-70 °C)2 kg-os kiszerelésben.FONTOS TUDNIVALÓK:- természeténél fogva hosszabb tárolás során összeáll (megkeményedik), ezért egy kis ütögetéssel (miközben bezárt zacskóban van)könnyen újra porrá alakítható;- minőségét korlátlan ideig megőrzi;- hűvös és száraz helyen, gyermekek elől elzárva tárolandó;- alumíniumot ne mossunk vele.

A kosár tartalma
Ingyenes szállítás, ha a rendelés több, mint 300 RON

A kosarad üres
Részösszeg: RON
A szállítási díj és a kedvezményes kód a rendelési űrlapnál lesz kiszámítva
Kosár mentése
Rendelés leadása
Válassz nyelvet
Kedvencek
Ingyenes szállítás, ha a rendelés több, mint 300 RON
Adatvédelmi tájékoztató Általános szerződési feltételek Pénzvisszatérítési eljárás Manage Personal Data