delivery header Transport gratuit pentru comenzi de peste 300 RON


Herbio amestec uleiuri esențiale ”Nopți liniștite”

42.00 RON
-20%
33.60 RONGrăbește-te! A rămas numai 1 produs în stoc.
Adaugă la favorite     Verifică termen de livrare
Brand: Herbio

Amestec de uleiuri esențiale care ajută odihna, liniștirea minții. Uleiuri din citrice calmante amestecate cu veșnica lavanda vă vor asigura somnul liniștit, uniform.

Utilizare: În lampă de aromaterapie pentru încăperi de 10-15 mp se vor dispersa 5- 6 picături de ulei esențial. Pentru adulți și copii de peste 12 ani se vor amesteca 15 picături de ulei esențial, în 10 ml de ulei vegetal. Amestecul se poate aplica pe piept și pe spate, se poate masa ușor și de-alungul șirei spinării, până la absorbția completă a uleiului. Pentru copii mai mici, se va reduce cantitatea de picături în mod proporțional, pentru bebeluși 1 picătură de ulei esențial se va amesteca cu 10 ml ulei vegetal. Pentru cei vârstnici, se vor utiliza 5 picături în 10 ml ulei vegetal.

10 mlUleiuri esențiale

Amestec de uleiuri esențiale care ajută odihna, liniștirea minții. Uleiuri din citrice calmante amestecate cu veșnica lavanda vă vor asigura somnul liniștit, uniform.Utilizare: În lampă de aromaterapie pentru încăperi de 10-15 mp se vor dispersa 5- 6 picături de ulei esențial. Pentru adulți și copii de peste 12 ani se vor amesteca 15 picături de ulei esențial, în 10 ml de ulei vegetal. Amestecul se poate aplica pe piept și pe spate, se poate masa ușor și de-alungul șirei spinării, până la absorbția completă a uleiului. Pentru copii mai mici, se va reduce cantitatea de picături în mod proporțional, pentru bebeluși 1 picătură de ulei esențial se va amesteca cu 10 ml ulei vegetal. Pentru cei vârstnici, se vor utiliza 5 picături în 10 ml ulei vegetal.10 ml

Coşul meu
Transport gratuit pentru comenzi de peste 300 RON
Empty cart icon
Coşul tău este gol
Subtotal: RON
Transportul şi discountul vor fi calculate pe pagina de comandă
Salvează coşul
Comandă
Alege limba
Favorite
Transport gratuit pentru comenzi de peste 300 RON
nowishlist
Politica de confidenţialitate Termeni şi condiţii Politica de returnare Manage Personal Data