Inserții Puppee în 4 straturi - mărimea S

30.00 RONGrăbește-te! A rămas numai 1 produs în stoc.
Adaugă la favorite     Verifică termen de livrare
Brand: Puppee

Inserții scutece lavabile în mărimea S (3-7,5 kg, lungimea de 28 cm și lățimea de 9,5 cm. la mijloc), în 4 (strat stay dry-zorb-cânepă-cânepă-zorb) straturi.

Important! După spălare-uscare se vor micșora 1-2 cm.

Inserțiile se pot comanda cu 4 straturi (strat stay dry-zorb-cânepă-zorb) sau cu 5 straturi (strat stay dry-zorb-cânepă-cânepă-zorb), cel cu 5 straturi fiind mai gros cu 1 mm, față de cel cu 4 straturi.

Stratul stay dry: e un material inovativ (fiind folosit și la fabricarea hainelor de sport), umezeala va trece foarte repede prin fibrele stratului stay dry, lăsând pielea să se respire - astfel este recomandat bebelușilor cu pielea sensibilă (are certificat CPSIA: nu conține plumb, ftalati sau substanțe periculoase pentru copii, coloranți de textile sau substanțe chimice toxice, nu conține BPA).

Zorb: cel mai nou material cu caracteristici superabsorbante, de generația a treia, cu conținut de 100% bumbac organic. Fibrele de bumbac organic absoarbe foarte repede umezeala: de 20 de ori mai repede decât bumbacul simplu, bambusul sau cânepa în sine. Acest material nu numai că are o capacitate de absorbție mai ridicată, absoarbe o cantitate mult mai mare de lichid: un strat de zorb are capacitatea de absorbție echivalentă cu 2 straturi de microfiber și aproximativ cu 4 straturi de frotir de bumbac sau bambus. În interiorul materialului sunt fibre de bumbac bio, care este un material natural, intrarea in contact direct cu pielea bebelușului fiind sigură. A fost creat în special ca să fie o alternativă mult mai bună de noapte, prevenind “accidentele umede” .

Cânepa: la fel ca și materialul zorb, este un textil 100% natural, compoziția de bază fiind 55% cânepă si 45% bumbac. Are un efect antimicrobian (are capacitatea de a omoî sau de a dezactiva microbiile, cum sunt bacteriile, mucegaiul, virusurile), înlătură apariția mirosurilor neplăcute. Absoarbe mai lent umezeala, după materialul zorb, se află pe locul doi ale materialelor “super absorbante”.

Fiecare insert are câte două capse, sus și jos, astfel nu ai nevoie de scutece de noapte: pe suprafața insertului se află o capsă plată, care este acoperită cu două straturi de material, astfel nu e deranjant pentru bebeluș. Dacă avem nevoie de o capacitate mai mare de absorbție, de exemplu noaptea, prin deschiderea butonierei putem să prindem și să fixăm două inserturi. .S
ACCESORII

Inserții scutece lavabile în mărimea S (3-7,5 kg, lungimea de 28 cm și lățimea de 9,5 cm. la mijloc), în 4 (strat stay dry-zorb-cânepă-cânepă-zorb) straturi. Important! După spălare-uscare se vor micșora 1-2 cm. Inserțiile se pot comanda cu 4 straturi (strat stay dry-zorb-cânepă-zorb) sau cu 5 straturi (strat stay dry-zorb-cânepă-cânepă-zorb), cel cu 5 straturi fiind mai gros cu 1 mm, față de cel cu 4 straturi. Stratul stay dry: e un material inovativ (fiind folosit și la fabricarea hainelor de sport), umezeala va trece foarte repede prin fibrele stratului stay dry, lăsând pielea să se respire - astfel este recomandat bebelușilor cu pielea sensibilă (are certificat CPSIA: nu conține plumb, ftalati sau substanțe periculoase pentru copii, coloranți de textile sau substanțe chimice toxice, nu conține BPA). Zorb: cel mai nou material cu caracteristici superabsorbante, de generația a treia, cu conținut de 100% bumbac organic. Fibrele de bumbac organic absoarbe foarte repede umezeala: de 20 de ori mai repede decât bumbacul simplu, bambusul sau cânepa în sine. Acest material nu numai că are o capacitate de absorbție mai ridicată, absoarbe o cantitate mult mai mare de lichid: un strat de zorb are capacitatea de absorbție echivalentă cu 2 straturi de microfiber și aproximativ cu 4 straturi de frotir de bumbac sau bambus. În interiorul materialului sunt fibre de bumbac bio, care este un material natural, intrarea in contact direct cu pielea bebelușului fiind sigură. A fost creat în special ca să fie o alternativă mult mai bună de noapte, prevenind “accidentele umede” . Cânepa: la fel ca și materialul zorb, este un textil 100% natural, compoziția de bază fiind 55% cânepă si 45% bumbac. Are un efect antimicrobian (are capacitatea de a omoî sau de a dezactiva microbiile, cum sunt bacteriile, mucegaiul, virusurile), înlătură apariția mirosurilor neplăcute. Absoarbe mai lent umezeala, după materialul zorb, se află pe locul doi ale materialelor “super absorbante”. Fiecare insert are câte două capse, sus și jos, astfel nu ai nevoie de scutece de noapte: pe suprafața insertului se află o capsă plată, care este acoperită cu două straturi de material, astfel nu e deranjant pentru bebeluș. Dacă avem nevoie de o capacitate mai mare de absorbție, de exemplu noaptea, prin deschiderea butonierei putem să prindem și să fixăm două inserturi. .

Produse complementare


Abonează-te la newsletterul magazinului ökoMami
Coşul meu
Empty cart icon
Coşul tău este gol
Subtotal: RON
Transportul şi discountul vor fi calculate pe pagina de comandă
Comandă
Alege limba
Favorite
nowishlist
Politica de confidenţialitate Termeni şi condiţii Politica de returnare