Ingyenes szállítás, ha a rendelés több, mint 300 RON


KENDEROLAJ

73.00 RON

Hozzáadás a kedvencekhez     Ellenőrizd a szállítási időt
Márka: Azúr Bagoly

A kenderolaj az egyik legegyszerűbben felvihető felületkezelő anyag, amely gyönyörűen kiemeli a színeket.

A kenderolaj egy vegyszermentes, 100%-os tisztaságú száradó olaj: folyékony állapotban beszívódik a felületbe, majd levegővel érintkezve megszilárdul. Tartós és ellenálló védelmet biztosít.

Ez a kendernövény magjából préselt természetes olaj nagyszerűen használható nyersfa-darabok kezelésére, tejfestékkel kezelt bútorok védelmére, megkopott felületkezelések megújítására, sőt akár fémfelületek felfrissítésére is. Nem mérgező, ezért akár konyhai eszközökön is alkalmazható.

A kenderolaj felvitele elképesztően gyors és rendkívül egyszerű, ezért szerintünk ennek a terméknek minden kezdő bútorfelújító eszköztárában ott a helye!

MIÉRT GONDOLJUK, HOGY IMÁDNI FOGOD?

- Nem tartalmaz petróleumszármazékot, oldószert, sem mesterséges illatanyagot. (VOC-tartalom: 0) Minden részében bőr- és környezetbarát!

- Nemcsak bútoron, de gyerekjátékon, sőt a konyhapulton is használhatod, legyen az nyers- vagy festett fa: víztaszító, időtálló, csodásan sima, matt felület lesz a jutalmad!

- Ideális sűrűségének köszönhetően felvitele hihetetlenül gyors és nagyon egyszerű!

A Daddy Van’s kenderolaj visszaadja a fa gazdag színeit, egészséges, mély ragyogását, kiemeli, mélyíti a festékek színét. Tartós és ellenálló felületet biztosít, enyhén vízálló tulajdonságot kölcsönöz a vele kezelt daraboknak.

A KENDEROLAJ FELVITELÉT KÉPTELENSÉG ELRONTANI:

- Vékony és egyenletes rétegben oszlasd el a kenderolajat a felületen egy ecsettel vagy egy ronggyal. Hagyd az olajat beszívódni a felületbe. 5-30 perc után töröld szárazra a bútort.

- Több rétegben is használhatod az ellenállóképesség növelésére. (A rétegek között hagyj legalább 2 óra száradási időt.)

- Ha sérülne a felület, csak csiszold át, és olajozd újra.
A kenderolaj az egyik legegyszerűbben felvihető felületkezelő anyag, amely gyönyörűen kiemeli a színeket.A kenderolaj egy vegyszermentes, 100%-os tisztaságú száradó olaj: folyékony állapotban beszívódik a felületbe, majd levegővel érintkezve megszilárdul. Tartós és ellenálló védelmet biztosít.Ez a kendernövény magjából préselt természetes olaj nagyszerűen használható nyersfa-darabok kezelésére, tejfestékkel kezelt bútorok védelmére, megkopott felületkezelések megújítására, sőt akár fémfelületek felfrissítésére is. Nem mérgező, ezért akár konyhai eszközökön is alkalmazható.A kenderolaj felvitele elképesztően gyors és rendkívül egyszerű, ezért szerintünk ennek a terméknek minden kezdő bútorfelújító eszköztárában ott a helye!MIÉRT GONDOLJUK, HOGY IMÁDNI FOGOD?- Nem tartalmaz petróleumszármazékot, oldószert, sem mesterséges illatanyagot. (VOC-tartalom: 0) Minden részében bőr- és környezetbarát!- Nemcsak bútoron, de gyerekjátékon, sőt a konyhapulton is használhatod, legyen az nyers- vagy festett fa: víztaszító, időtálló, csodásan sima, matt felület lesz a jutalmad!- Ideális sűrűségének köszönhetően felvitele hihetetlenül gyors és nagyon egyszerű!A Daddy Van’s kenderolaj visszaadja a fa gazdag színeit, egészséges, mély ragyogását, kiemeli, mélyíti a festékek színét. Tartós és ellenálló felületet biztosít, enyhén vízálló tulajdonságot kölcsönöz a vele kezelt daraboknak.A KENDEROLAJ FELVITELÉT KÉPTELENSÉG ELRONTANI:- Vékony és egyenletes rétegben oszlasd el a kenderolajat a felületen egy ecsettel vagy egy ronggyal. Hagyd az olajat beszívódni a felületbe. 5-30 perc után töröld szárazra a bútort.- Több rétegben is használhatod az ellenállóképesség növelésére. (A rétegek között hagyj legalább 2 óra száradási időt.)- Ha sérülne a felület, csak csiszold át, és olajozd újra.

A kosár tartalma
Ingyenes szállítás, ha a rendelés több, mint 300 RON

A kosarad üres
Részösszeg: RON
A szállítási díj és a kedvezményes kód a rendelési űrlapnál lesz kiszámítva
Kosár mentése
Rendelés leadása
Válassz nyelvet
Kedvencek
Ingyenes szállítás, ha a rendelés több, mint 300 RON
Adatvédelmi tájékoztató Általános szerződési feltételek Pénzvisszatérítési eljárás Manage Personal Data