delivery header Ingyenes szállítás, ha a rendelés több, mint 350 RON


KENDEROLAJ

73.00 RON
Hozzáadás a kedvencekhez     Ellenőrizd a szállítási időt

A kenderolaj az egyik legegyszerűbben felvihető felületkezelő anyag, amely gyönyörűen kiemeli a színeket.

A kenderolaj egy vegyszermentes, 100%-os tisztaságú száradó olaj: folyékony állapotban beszívódik a felületbe, majd levegővel érintkezve megszilárdul. Tartós és ellenálló védelmet biztosít.

Ez a kendernövény magjából préselt természetes olaj nagyszerűen használható nyersfa-darabok kezelésére, tejfestékkel kezelt bútorok védelmére, megkopott felületkezelések megújítására, sőt akár fémfelületek felfrissítésére is. Nem mérgező, ezért akár konyhai eszközökön is alkalmazható.

A kenderolaj felvitele elképesztően gyors és rendkívül egyszerű, ezért szerintünk ennek a terméknek minden kezdő bútorfelújító eszköztárában ott a helye!

MIÉRT GONDOLJUK, HOGY IMÁDNI FOGOD?

- Nem tartalmaz petróleumszármazékot, oldószert, sem mesterséges illatanyagot. (VOC-tartalom: 0) Minden részében bőr- és környezetbarát!

- Nemcsak bútoron, de gyerekjátékon, sőt a konyhapulton is használhatod, legyen az nyers- vagy festett fa: víztaszító, időtálló, csodásan sima, matt felület lesz a jutalmad!

- Ideális sűrűségének köszönhetően felvitele hihetetlenül gyors és nagyon egyszerű!

A Daddy Van’s kenderolaj visszaadja a fa gazdag színeit, egészséges, mély ragyogását, kiemeli, mélyíti a festékek színét. Tartós és ellenálló felületet biztosít, enyhén vízálló tulajdonságot kölcsönöz a vele kezelt daraboknak.

A KENDEROLAJ FELVITELÉT KÉPTELENSÉG ELRONTANI:

- Vékony és egyenletes rétegben oszlasd el a kenderolajat a felületen egy ecsettel vagy egy ronggyal. Hagyd az olajat beszívódni a felületbe. 5-30 perc után töröld szárazra a bútort.

- Több rétegben is használhatod az ellenállóképesség növelésére. (A rétegek között hagyj legalább 2 óra száradási időt.)

- Ha sérülne a felület, csak csiszold át, és olajozd újra.A kenderolaj az egyik legegyszerűbben felvihető felületkezelő anyag, amely gyönyörűen kiemeli a színeket. A kenderolaj egy vegyszermentes, 100%-os tisztaságú száradó olaj: folyékony állapotban beszívódik a felületbe, majd levegővel érintkezve megszilárdul. Tartós és ellenálló védelmet biztosít. Ez a kendernövény magjából préselt természetes olaj nagyszerűen használható nyersfa-darabok kezelésére, tejfestékkel kezelt bútorok védelmére, megkopott felületkezelések megújítására, sőt akár fémfelületek felfrissítésére is. Nem mérgező, ezért akár konyhai eszközökön is alkalmazható. A kenderolaj felvitele elképesztően gyors és rendkívül egyszerű, ezért szerintünk ennek a terméknek minden kezdő bútorfelújító eszköztárában ott a helye! MIÉRT GONDOLJUK, HOGY IMÁDNI FOGOD? - Nem tartalmaz petróleumszármazékot, oldószert, sem mesterséges illatanyagot. (VOC-tartalom: 0) Minden részében bőr- és környezetbarát! - Nemcsak bútoron, de gyerekjátékon, sőt a konyhapulton is használhatod, legyen az nyers- vagy festett fa: víztaszító, időtálló, csodásan sima, matt felület lesz a jutalmad! - Ideális sűrűségének köszönhetően felvitele hihetetlenül gyors és nagyon egyszerű! A Daddy Van’s kenderolaj visszaadja a fa gazdag színeit, egészséges, mély ragyogását, kiemeli, mélyíti a festékek színét. Tartós és ellenálló felületet biztosít, enyhén vízálló tulajdonságot kölcsönöz a vele kezelt daraboknak. A KENDEROLAJ FELVITELÉT KÉPTELENSÉG ELRONTANI: - Vékony és egyenletes rétegben oszlasd el a kenderolajat a felületen egy ecsettel vagy egy ronggyal. Hagyd az olajat beszívódni a felületbe. 5-30 perc után töröld szárazra a bútort. - Több rétegben is használhatod az ellenállóképesség növelésére. (A rétegek között hagyj legalább 2 óra száradási időt.) - Ha sérülne a felület, csak csiszold át, és olajozd újra.

Feliratkozom a hírlevélre!

A kosár tartalma
Ingyenes szállítás, ha a rendelés több, mint 350 RON
Empty cart icon
A kosarad üres
Részösszeg: RON
A szállítási díj és a kedvezményes kód a rendelési űrlapnál lesz kiszámítva
Rendelés leadása
Válassz nyelvet
Kedvencek
Ingyenes szállítás, ha a rendelés több, mint 350 RON
nowishlist
Adatvédelmi tájékoztató Általános szerződési feltételek Pénzvisszatérítési eljárás