Lac mat SAFECOAT Acriglaze

180.00 RON

Adaugă la favorite     Verifică termen de livrare

SAFECOAT ACRIGLAZE este un produs special creat pentru întreținerea și restaurarea pieselor de mobilier, este o soluție antimucegai, aspect mat, hrănește și regenerează suprafața tratată.

Este un produs natural, ușor de folosit fără mirosuri neplăcute în cameră. Transparent, păstrează textura naturală a lemnului. Nu îngălbenește suprafețele.

Utilizare: Se poate aplica direct pe lemn netratat sau pe suprafețe date cu vopsea. Potrivită în special pentru mobilă, jucării și lambriuri. Se aplică cu o pensulă sau cârpă într-un strat fin.

Ingrediente: apă, emulsie de polimer acrilic, emulsie de vinil acrilic modificat. Nu conține formaldehidă, amonie, petrol.Conținut VOC: 9 g/l.
SAFECOAT ACRIGLAZE este un produs special creat pentru întreținerea și restaurarea pieselor de mobilier, este o soluție antimucegai, aspect mat, hrănește și regenerează suprafața tratată. Este un produs natural, ușor de folosit fără mirosuri neplăcute în cameră. Transparent, păstrează textura naturală a lemnului. Nu îngălbenește suprafețele.Utilizare: Se poate aplica direct pe lemn netratat sau pe suprafețe date cu vopsea. Potrivită în special pentru mobilă, jucării și lambriuri. Se aplică cu o pensulă sau cârpă într-un strat fin.Ingrediente: apă, emulsie de polimer acrilic, emulsie de vinil acrilic modificat. Nu conține formaldehidă, amonie, petrol.Conținut VOC: 9 g/l.

Abonează-te la newsletterul magazinului ökoMami
Coşul meu
Empty cart icon
Coşul tău este gol
Subtotal: RON
Transportul şi discountul vor fi calculate pe pagina de comandă
Comandă
Alege limba
Favorite
nowishlist
Politica de confidenţialitate Termeni şi condiţii Politica de returnare