delivery header Transport gratuit pentru comenzi de peste 300 RON


Lac mat SAFECOAT Acriglaze

180.00 RON

Adaugă la favorite     Verifică termen de livrare

SAFECOAT ACRIGLAZE este un produs special creat pentru întreținerea și restaurarea pieselor de mobilier, este o soluție antimucegai, aspect mat, hrănește și regenerează suprafața tratată.

Este un produs natural, ușor de folosit fără mirosuri neplăcute în cameră. Transparent, păstrează textura naturală a lemnului. Nu îngălbenește suprafețele.

Utilizare: Se poate aplica direct pe lemn netratat sau pe suprafețe date cu vopsea. Potrivită în special pentru mobilă, jucării și lambriuri. Se aplică cu o pensulă sau cârpă într-un strat fin.

Ingrediente: apă, emulsie de polimer acrilic, emulsie de vinil acrilic modificat. Nu conține formaldehidă, amonie, petrol.Conținut VOC: 9 g/l.
SAFECOAT ACRIGLAZE este un produs special creat pentru întreținerea și restaurarea pieselor de mobilier, este o soluție antimucegai, aspect mat, hrănește și regenerează suprafața tratată. Este un produs natural, ușor de folosit fără mirosuri neplăcute în cameră. Transparent, păstrează textura naturală a lemnului. Nu îngălbenește suprafețele.Utilizare: Se poate aplica direct pe lemn netratat sau pe suprafețe date cu vopsea. Potrivită în special pentru mobilă, jucării și lambriuri. Se aplică cu o pensulă sau cârpă într-un strat fin.Ingrediente: apă, emulsie de polimer acrilic, emulsie de vinil acrilic modificat. Nu conține formaldehidă, amonie, petrol.Conținut VOC: 9 g/l.

Abonează-te la newsletterul magazinului ökoMami
Coşul meu
Transport gratuit pentru comenzi de peste 300 RON
Empty cart icon
Coşul tău este gol
Subtotal: RON
Transportul şi discountul vor fi calculate pe pagina de comandă
Comandă
Alege limba
Favorite
Transport gratuit pentru comenzi de peste 300 RON
nowishlist
Politica de confidenţialitate Termeni şi condiţii Politica de returnare