Méhviasz gyertya - Kalotaszeg

32.00 RON


Siess! Már csak 3 termék van készleten.
Hozzáadás a kedvencekhez     Ellenőrizd a szállítási időt

Dekorált méhviasz gyertya, 12 cm. magas, 5 cm. széles az alapja.

A méhviasz gyertyák nem tartalmaznak toxikus anyagot, sőt mi több, terápiás tulajdonságokkal bírnak:

- A méznek köztudottan nyugtató hatása van, a méhviasz pedig megőrzi ezen tulajdonságát. A gyertya égése során a diszkrét illat finom méz és pollen részecskéket tartalmaz, amelyek nyugtathatják a köhögő- és asztmás rohamokat, migrént, nyugtathatják az idegrendszert, fájdalmat csökkenthetnek.

- A méhviasz gyertya égetése 30-60 percig tisztítja a helyiség levegőjét, megszüntetve a por részecskéket, a penész spórákat és más allergéneket.

- Hosszú égési ideje, erős, tiszta, meleg fénye és természetes illata van.
Dekorált méhviasz gyertya, 12 cm. magas, 5 cm. széles az alapja. A méhviasz gyertyák nem tartalmaznak toxikus anyagot, sőt mi több, terápiás tulajdonságokkal bírnak: - A méznek köztudottan nyugtató hatása van, a méhviasz pedig megőrzi ezen tulajdonságát. A gyertya égése során a diszkrét illat finom méz és pollen részecskéket tartalmaz, amelyek nyugtathatják a köhögő- és asztmás rohamokat, migrént, nyugtathatják az idegrendszert, fájdalmat csökkenthetnek. - A méhviasz gyertya égetése 30-60 percig tisztítja a helyiség levegőjét, megszüntetve a por részecskéket, a penész spórákat és más allergéneket. - Hosszú égési ideje, erős, tiszta, meleg fénye és természetes illata van.

Iratkozz fel a(z) ÖkoMami hírlevelére
A kosár tartalma
Empty cart icon
A kosarad üres
Részösszeg: RON
A szállítási díj és a kedvezményes kód a rendelési űrlapnál lesz kiszámítva
Rendelés leadása
Válassz nyelvet
Kedvencek
nowishlist
Adatvédelmi tájékoztató Általános szerződési feltételek Pénzvisszatérítési eljárás