delivery header Ingyenes szállítás, ha a rendelés több, mint 350 RON


Méhviasz gyertya - Négyzet

14.00 RON

Nincs készleten

Küldj e-mailt amint elérhető     Hozzáadás a kedvencekhez     Ellenőrizd a szállítási időt

Csíkos négyzet alakú méhviasz gyertya, 11 cm. magas, 2,6 cm. széles az alapja.

A méhviasz gyertyák nem tartalmaznak toxikus anyagot, sőt mi több, terápiás tulajdonságokkal bírnak:

- A méznek köztudottan nyugtató hatása van, a méhviasz pedig megőrzi ezen tulajdonságát. A gyertya égése során a diszkrét illat finom méz és pollen részecskéket tartalmaz, amelyek nyugtathatják a köhögő- és asztmás rohamokat, migrént, nyugtathatják az idegrendszert, fájdalmat csökkenthetnek.

- A méhviasz gyertya égetése 30-60 percig tisztítja a helyiség levegőjét, megszüntetve a por részecskéket, a penész spórákat és más allergéneket.

- Hosszú égési ideje, erős, tiszta, meleg fénye és természetes illata van.Csíkos négyzet alakú méhviasz gyertya, 11 cm. magas, 2,6 cm. széles az alapja.A méhviasz gyertyák nem tartalmaznak toxikus anyagot, sőt mi több, terápiás tulajdonságokkal bírnak:- A méznek köztudottan nyugtató hatása van, a méhviasz pedig megőrzi ezen tulajdonságát. A gyertya égése során a diszkrét illat finom méz és pollen részecskéket tartalmaz, amelyek nyugtathatják a köhögő- és asztmás rohamokat, migrént, nyugtathatják az idegrendszert, fájdalmat csökkenthetnek. - A méhviasz gyertya égetése 30-60 percig tisztítja a helyiség levegőjét, megszüntetve a por részecskéket, a penész spórákat és más allergéneket. - Hosszú égési ideje, erős, tiszta, meleg fénye és természetes illata van.

A kosár tartalma
Ingyenes szállítás, ha a rendelés több, mint 350 RON
Empty cart icon
A kosarad üres
Részösszeg: RON
A szállítási díj és a kedvezményes kód a rendelési űrlapnál lesz kiszámítva
Rendelés leadása
Válassz nyelvet
Kedvencek
Ingyenes szállítás, ha a rendelés több, mint 350 RON
nowishlist
Adatvédelmi tájékoztató Általános szerződési feltételek Pénzvisszatérítési eljárás