delivery header Ingyenes szállítás, ha a rendelés több, mint 350 RON


Puhatalpú bőrcipő - 24-es méret

59.00 RON


Siess! Már csak 1 termék van készleten.
Hozzáadás a kedvencekhez     Ellenőrizd a szállítási időt

A puhatalpú bőrcipő kiváló választás otthoni viseléshez, számos előnnyel bírva a fejlődésben lévő lábacskák számára:

 1. Magasszintű kényelem: A puha bőrből készült cipőcskék híresek a gyermekek lába számára nyújtott kényelmükről. A puha és rugalmas anyag tökéletesen illeszkedik a kis lábacskák formájához, lehetővé téve számukra a szabad mozgást, miközben felfedezik a környezetüket. Ráadásul a bőrcipő könnyű, és nem nyomja meg a lábat, így a baba vagy a kisgyermek kényelmesen érezheti magát benne egész nap.

 2. Optimális légáteresztés: A bőr egy légáteresztő anyag, ami azt jelenti, hogy a bőrből készült cipőcskék lehetővé teszik a levegő áramlását a cipőben, megakadályozva a verejték felhalmozódását.

 3. Egészséges járásfejlődés: A mezítlábas járás segít a baba lábizmainak fejlődésében, ugyanakkor hozzájárul a motorikus, koordinációs és egyensúly készségek fejlesztéshez. A puha bőrből készült pampik megadják a mezítláb járás érzését, és szintén nagyon fontos, hogy lehet bennük lábújjhegyen járni, ami létfontosságú a láb és a járás egészséges fejlődéséhez.

+ Nagyon aranyosak is: Mind a gyermekek, mind a szülők imádják az egyedi, elképesztő mintákat.

Mérete: 24 (kb. 15,5 cm. belső talphossz)24
A puhatalpú bőrcipő kiváló választás otthoni viseléshez, számos előnnyel bírva a fejlődésben lévő lábacskák számára: Magasszintű kényelem: A puha bőrből készült cipőcskék híresek a gyermekek lába számára nyújtott kényelmükről. A puha és rugalmas anyag tökéletesen illeszkedik a kis lábacskák formájához, lehetővé téve számukra a szabad mozgást, miközben felfedezik a környezetüket. Ráadásul a bőrcipő könnyű, és nem nyomja meg a lábat, így a baba vagy a kisgyermek kényelmesen érezheti magát benne egész nap. Optimális légáteresztés: A bőr egy légáteresztő anyag, ami azt jelenti, hogy a bőrből készült cipőcskék lehetővé teszik a levegő áramlását a cipőben, megakadályozva a verejték felhalmozódását. Egészséges járásfejlődés: A mezítlábas járás segít a baba lábizmainak fejlődésében, ugyanakkor hozzájárul a motorikus, koordinációs és egyensúly készségek fejlesztéshez. A puha bőrből készült pampik megadják a mezítláb járás érzését, és szintén nagyon fontos, hogy lehet bennük lábújjhegyen járni, ami létfontosságú a láb és a járás egészséges fejlődéséhez. + Nagyon aranyosak is: Mind a gyermekek, mind a szülők imádják az egyedi, elképesztő mintákat. Mérete: 24 (kb. 15,5 cm. belső talphossz)

Kiegészítő termékek

 • Kötött fülvédő - 2-5 éves méret
  Kötött fülvédő - 2-5 éves méret

  21.00 RON
 • Amigurumi bárány
  Amigurumi bárány

  79.00 RON
 • Herbio avokádós gyerekszappan
  Herbio avokádós gyerekszappan

  16.00 RON

Természetes anyagok

97% bio-based carbon content.

Mérgező anyagoktól mentes

-

Felelős a környezetért


Ingyenes szállítás

ha a rendelés több, mint 350 RON

Feliratkozom a hírlevélre!

A kosár tartalma
Ingyenes szállítás, ha a rendelés több, mint 350 RON
Empty cart icon
A kosarad üres
Részösszeg: RON
A szállítási díj és a kedvezményes kód a rendelési űrlapnál lesz kiszámítva
Rendelés leadása
Válassz nyelvet
Kedvencek
Ingyenes szállítás, ha a rendelés több, mint 350 RON
nowishlist
Adatvédelmi tájékoztató Általános szerződési feltételek Pénzvisszatérítési eljárás