Ingyenes szállítás, ha a rendelés több, mint 300 RON


Puppee 5 rétegű pelenkabetét - M méret

35.00 RON

Nincs készleten

Küldj e-mailt amint elérhető     Hozzáadás a kedvencekhez     Ellenőrizd a szállítási időt
Márka: Puppee

5 rétegű mosható kender-zorb betétek, M méret (5,5-12 kg, 31,5 cm hosszú és 11, cm széles közepe).

Felépítése: szárazontartó-zorb-kender-kender-zorb (az 5 rétegű betét 1,5 mm-el vastagabb, mint a 4 rétegű)

Szárazontartó: A legmodernebb anyag (tréningruhák gyártásánál szintén használják), melyben a szálak gyorsan elvezetik a nedvességet, és engedik a bőrt lélegezni - így kifejezetten érzékeny bőrű babák számára is ajánlott (CPSIA tanúsítvánnyal rendelkezik: ólmot, flatánt és gyermekre káros festék- és vegyianyagot nem tartalmaz, BPA mentes)

Zorb: Legújabb, harmadik generációs nedvszívó anyag: 100% biopamut. Ez a kötött kombináció 20x gyorsabban szívja fel a nedvességet, mint önmagában a pamut, bambusz vagy a kender; illetve sokkal nagyobb a nedvszívó képessége is, mint bármely más anyagnak. 1 réteg zorb nedvszívó képessége felér 2 réteg mikroszálas frottír (microfiber) és akár 4 réteg pamut- vagy bambusz frottír nedvszívó képességével. A belső töltetét 100% organikus (azaz bio) pamut szálak alkotják. Ez a természetes anyag közvetlenül érintkezhet a baba bőrével. A 100% organikus pamut szálak rendkívül gyorsan felszívják a nedvességet. Kifejezetten a szivárgásmentes éjszakákra fejlesztették ki. Több száz mosási és szárítási ciklus után is puha marad. Ez a szövet nemcsak szuper nedvszívó, de nagyobb befogadóképességgel rendelkezik, mint bármely más szövetek a piacon. Könnyebb mosni, mivel már előre nagymértékben zsugorítják, hogy a használata közben se menjen össze. CPSIA tanúsítvánnyal rendelkezik.

Kender: akárcsak a zorb, szintén 100% természetes anyag, (összetétele:55% kender, 45% pamut) semmi szintetikus összetevőt nem tartalmaz. Antimikrobiális (képes elpusztítani vagy inaktiválni a mikrobákat, mint pl. baktériumokat, gombákat -ideértve a penészgombákat- és vírusokat), meggátolja a kellemetlen szagok kialakulását. Lassabban szívja fel a nedvességet, azonban az egyik legjobb nedvszívó képességű anyag. Mindegyik betét alul-felül patentos, így nincs szükség külön éjszakai illetve nappali betétre. Felül lapos patent található, melyet két réteg anyag fed, így használaton kívül sem nyomja meg a babát. Amikor szükség van rá, akkor a gomblyuk széthúzásával két tetszőleges betét összepatentozható.M
KIEGÉSZÍTŐK

5 rétegű mosható kender-zorb betétek, M méret (5,5-12 kg, 31,5 cm hosszú és 11, cm széles közepe).Felépítése: szárazontartó-zorb-kender-kender-zorb (az 5 rétegű betét 1,5 mm-el vastagabb, mint a 4 rétegű)Szárazontartó: A legmodernebb anyag (tréningruhák gyártásánál szintén használják), melyben a szálak gyorsan elvezetik a nedvességet, és engedik a bőrt lélegezni - így kifejezetten érzékeny bőrű babák számára is ajánlott (CPSIA tanúsítvánnyal rendelkezik: ólmot, flatánt és gyermekre káros festék- és vegyianyagot nem tartalmaz, BPA mentes)Zorb: Legújabb, harmadik generációs nedvszívó anyag: 100% biopamut. Ez a kötött kombináció 20x gyorsabban szívja fel a nedvességet, mint önmagában a pamut, bambusz vagy a kender; illetve sokkal nagyobb a nedvszívó képessége is, mint bármely más anyagnak. 1 réteg zorb nedvszívó képessége felér 2 réteg mikroszálas frottír (microfiber) és akár 4 réteg pamut- vagy bambusz frottír nedvszívó képességével. A belső töltetét 100% organikus (azaz bio) pamut szálak alkotják. Ez a természetes anyag közvetlenül érintkezhet a baba bőrével. A 100% organikus pamut szálak rendkívül gyorsan felszívják a nedvességet. Kifejezetten a szivárgásmentes éjszakákra fejlesztették ki. Több száz mosási és szárítási ciklus után is puha marad. Ez a szövet nemcsak szuper nedvszívó, de nagyobb befogadóképességgel rendelkezik, mint bármely más szövetek a piacon. Könnyebb mosni, mivel már előre nagymértékben zsugorítják, hogy a használata közben se menjen össze. CPSIA tanúsítvánnyal rendelkezik.Kender: akárcsak a zorb, szintén 100% természetes anyag, (összetétele:55% kender, 45% pamut) semmi szintetikus összetevőt nem tartalmaz. Antimikrobiális (képes elpusztítani vagy inaktiválni a mikrobákat, mint pl. baktériumokat, gombákat -ideértve a penészgombákat- és vírusokat), meggátolja a kellemetlen szagok kialakulását. Lassabban szívja fel a nedvességet, azonban az egyik legjobb nedvszívó képességű anyag. Mindegyik betét alul-felül patentos, így nincs szükség külön éjszakai illetve nappali betétre. Felül lapos patent található, melyet két réteg anyag fed, így használaton kívül sem nyomja meg a babát. Amikor szükség van rá, akkor a gomblyuk széthúzásával két tetszőleges betét összepatentozható.

A kosár tartalma
Ingyenes szállítás, ha a rendelés több, mint 300 RON

A kosarad üres
Részösszeg: RON
A szállítási díj és a kedvezményes kód a rendelési űrlapnál lesz kiszámítva
Kosár mentése
Rendelés leadása
Válassz nyelvet
Kedvencek
Ingyenes szállítás, ha a rendelés több, mint 300 RON
Adatvédelmi tájékoztató Általános szerződési feltételek Pénzvisszatérítési eljárás Manage Personal Data