delivery header Transport gratuit pentru comenzi de peste 300 RON


PURITY Balsam miraculos 100 ml.

29.00 RONGrăbește-te! A rămas numai 1 produs în stoc.
Adaugă la favorite     Verifică termen de livrare
Brand: Purity

O cremă care vindecă și îngrijește profund pielea uscată.

De multe ori se întreabă ce este balsamul miraculos, de unde vine numele… pe scurt: și-a primit numele datorită efectelor miraculoase ce se ascund în componente. Dar să vedem un pic mai detaliat.

Unul dintre ingrediente este ceara de albine. Stupăritul este unul dintre meșteșugurile cele mai vechi, așadar și ceara de albine este folosită de mii de ani, chiar si în cosmetice. Printre beneficiile cunoscute sunt efectul antibacterial, antiinflamator. Hrănește pielea obosită. Datorită vitaminei A ajută în regenerarea celulelor pielii și a leziunilor. Formând un strat subțirel pe suprafața pielii împiedică uscarea acestuia.
Unt de cacao: încetinește îmbătrânirea pielii, este excepțional pentru pielea iritată, alergică, sensibilă. Ca și ceara de albine ajută în regenerarea cicatricelor. Are și efect de protecție solară (factor cca.6). Este bogată în vitamina E. În final putem să spunem că balsamul miraculos este crema de care avem nevoie în special în condiții meteorologice dificile.


Printre ingredinte mai găsim: unt shea, ulei de măsline, macerat din mușețel și gălbenele, apă distilată, alcool cetilic, vitamina E, ulei esențial de lavandă (are efect antibacterial, dezinfectant).

Ingredients (INCI): Olea Europaea Oil, Beeswax, Butyrospermum Parkii Butter, Aqua, Theobroma Cacao Seed Butter, Cetyl Alcohol, Tocopherol, Helianthus Annuus Seed Oil, Lavandula Angustifolia Oil, Calendula Officinalis, Chamomilla RecutitaÎngrijire ten

O cremă care vindecă și îngrijește profund pielea uscată.De multe ori se întreabă ce este balsamul miraculos, de unde vine numele… pe scurt: și-a primit numele datorită efectelor miraculoase ce se ascund în componente. Dar să vedem un pic mai detaliat.Unul dintre ingrediente este ceara de albine. Stupăritul este unul dintre meșteșugurile cele mai vechi, așadar și ceara de albine este folosită de mii de ani, chiar si în cosmetice. Printre beneficiile cunoscute sunt efectul antibacterial, antiinflamator. Hrănește pielea obosită. Datorită vitaminei A ajută în regenerarea celulelor pielii și a leziunilor. Formând un strat subțirel pe suprafața pielii împiedică uscarea acestuia.Unt de cacao: încetinește îmbătrânirea pielii, este excepțional pentru pielea iritată, alergică, sensibilă. Ca și ceara de albine ajută în regenerarea cicatricelor. Are și efect de protecție solară (factor cca.6). Este bogată în vitamina E. În final putem să spunem că balsamul miraculos este crema de care avem nevoie în special în condiții meteorologice dificile.Printre ingredinte mai găsim: unt shea, ulei de măsline, macerat din mușețel și gălbenele, apă distilată, alcool cetilic, vitamina E, ulei esențial de lavandă (are efect antibacterial, dezinfectant).Ingredients (INCI): Olea Europaea Oil, Beeswax, Butyrospermum Parkii Butter, Aqua, Theobroma Cacao Seed Butter, Cetyl Alcohol, Tocopherol, Helianthus Annuus Seed Oil, Lavandula Angustifolia Oil, Calendula Officinalis, Chamomilla Recutita

Abonează-te la newsletterul magazinului ökoMami
Coşul meu
Transport gratuit pentru comenzi de peste 300 RON
Empty cart icon
Coşul tău este gol
Subtotal: RON
Transportul şi discountul vor fi calculate pe pagina de comandă
Comandă
Alege limba
Favorite
Transport gratuit pentru comenzi de peste 300 RON
nowishlist
Politica de confidenţialitate Termeni şi condiţii Politica de returnare Manage Personal Data