Transport gratuit pentru comenzi de peste 300 RON


PURITY Unt de corp 50 ml.

0.00 RON

Stoc epuizat

Adaugă la favorite     Verifică termen de livrare
Brand: Purity

Îngrijire fină de seară pentru nas și pielea uscată.

Loțiune sau unt de corp? Care este diferența dintre cele două produse?

Loțiunea de corp este un cosmetic cunoscut și des folosit, lucru ce nu este valabil și în cazul untului de corp. Acest produs este necunoscut și “nou”pentru mulți oameni.

În ceea ce privește compoziția lui de obicei nu are deloc apă sau numai în proporție foarte mică. Având astfel o textură mai groasă formează un strat protector pe piele pentru a preveni pierderea umidității. Hidratează mai intens pielea, trebuie folosit mai rar decât loțiunile.

Rezultatul cel mai optim primim prin masarea în pielea umedă seara, după duș/baie. Datorită căldurii corpului, untul devine mai moale și mai tartinabil.

Este indicat pentru piele uscată, pentru protejarea acestuia împotriva influențelor nefaste ale frigului. Este benefic și vara, după bronzare și nu în ultimul rând este ideal persoanelor care nu au timp sau chef să folosească zilnic diferite creme.

Este contraindicat în cazul tenului gras.

Se poate găsi în două variante: citric sau cu lavandă.

Componente cărora le datorează efectul protector, îndelungat: unt shea, apă distilată, unt de cocos, ulei de orez, ulei de ricin, ulei de măsline, alcool cetilic, uleiuri esențiale ( roiniţă, lămâie sau lavandă), glicerină vegetală.

Ingredients (INCI): Butyrospermum Parkii Butter, Aqua, Cocos Nucifera Oil, Oryza Sativa Bran Oil, Ricinus Communis Seed Oil, Olea Europaea Oil, Cetyl Alcohol, Cymbopogon Flexuosus Oil, Citrus Limon Peel Oil, Lavandula Angustifolia Oil, Parfum, Glycerin
Îngrijire ten

Îngrijire fină de seară pentru nas și pielea uscată.Loțiune sau unt de corp? Care este diferența dintre cele două produse?Loțiunea de corp este un cosmetic cunoscut și des folosit, lucru ce nu este valabil și în cazul untului de corp. Acest produs este necunoscut și “nou”pentru mulți oameni.În ceea ce privește compoziția lui de obicei nu are deloc apă sau numai în proporție foarte mică. Având astfel o textură mai groasă formează un strat protector pe piele pentru a preveni pierderea umidității. Hidratează mai intens pielea, trebuie folosit mai rar decât loțiunile.Rezultatul cel mai optim primim prin masarea în pielea umedă seara, după duș/baie. Datorită căldurii corpului, untul devine mai moale și mai tartinabil.Este indicat pentru piele uscată, pentru protejarea acestuia împotriva influențelor nefaste ale frigului. Este benefic și vara, după bronzare și nu în ultimul rând este ideal persoanelor care nu au timp sau chef să folosească zilnic diferite creme.Este contraindicat în cazul tenului gras.Se poate găsi în două variante: citric sau cu lavandă.Componente cărora le datorează efectul protector, îndelungat: unt shea, apă distilată, unt de cocos, ulei de orez, ulei de ricin, ulei de măsline, alcool cetilic, uleiuri esențiale ( roiniţă, lămâie sau lavandă), glicerină vegetală.Ingredients (INCI): Butyrospermum Parkii Butter, Aqua, Cocos Nucifera Oil, Oryza Sativa Bran Oil, Ricinus Communis Seed Oil, Olea Europaea Oil, Cetyl Alcohol, Cymbopogon Flexuosus Oil, Citrus Limon Peel Oil, Lavandula Angustifolia Oil, Parfum, Glycerin

Coşul meu
Transport gratuit pentru comenzi de peste 300 RON

Coşul tău este gol
Subtotal: RON
Transportul şi discountul vor fi calculate pe pagina de comandă
Salvează coşul
Comandă
Alege limba
Favorite
Transport gratuit pentru comenzi de peste 300 RON
Politica de confidenţialitate Termeni şi condiţii Politica de returnare Manage Personal Data