delivery header Ingyenes szállítás, ha a rendelés több, mint 350 RON


Re-Mania szappan

14.00 RON
Hozzáadás a kedvencekhez     Ellenőrizd a szállítási időt

Ez a különleges szappan nemcsak szép és teljes mértékben természetes, de a lehető legfenntarthatóbb is, hiszen a gyártás során felhasznált maradék darabokból készül, így minimalizálva a hulladékot.

Kizárólag természetes és tápláló összetevőket tartalmaz, amelyek gondoskodnak bőre egészségéről és hidratálásáról. A szappan kíméletes a bőrhöz, és mentes káros vegyi anyagoktól, mesterséges színezőktől és illatoktól. Az összetevők kiválasztásánál kiemelt figyelmet kaptak a fenntartható forrásokból származó alapanyagok, így a termék nemcsak Önnek jó, de a környezetnek is.

Használja ezt a környezetbarát és egyedi szappant a mindennapi tisztálkodáshoz, és érezze a természetes összetevők frissességét és tisztaságát a bőrén. Ez a maradék darabokból készült, ugyanakkor teljes értékű természetes szappan nemcsak a környezettudatos életmód kialakításában segít, de a minőségi ápolásban is.

Illóolaj-mentes.

110 gr.

INCI: Sodium Almondate, Sodium Ccoate, Aqua, Sodium Ricinoleate, Sodium Cocoa Butterate, Sodium Olivate, Sodium Sunflowerate.Natúr szappanok
Ez a különleges szappan nemcsak szép és teljes mértékben természetes, de a lehető legfenntarthatóbb is, hiszen a gyártás során felhasznált maradék darabokból készül, így minimalizálva a hulladékot. Kizárólag természetes és tápláló összetevőket tartalmaz, amelyek gondoskodnak bőre egészségéről és hidratálásáról. A szappan kíméletes a bőrhöz, és mentes káros vegyi anyagoktól, mesterséges színezőktől és illatoktól. Az összetevők kiválasztásánál kiemelt figyelmet kaptak a fenntartható forrásokból származó alapanyagok, így a termék nemcsak Önnek jó, de a környezetnek is. Használja ezt a környezetbarát és egyedi szappant a mindennapi tisztálkodáshoz, és érezze a természetes összetevők frissességét és tisztaságát a bőrén. Ez a maradék darabokból készült, ugyanakkor teljes értékű természetes szappan nemcsak a környezettudatos életmód kialakításában segít, de a minőségi ápolásban is. Illóolaj-mentes. 110 gr. INCI: Sodium Almondate, Sodium Ccoate, Aqua, Sodium Ricinoleate, Sodium Cocoa Butterate, Sodium Olivate, Sodium Sunflowerate.

Kiegészítő termékek

 • Utazó szappantartó
  Utazó szappantartó

  24.00 RON
 • Kerámia szappantartó
  Kerámia szappantartó

  53.00 RON
 • Dióolaj-méhviasz krém - 30 ml.
  Dióolaj-méhviasz krém - 30 ml.

  20.00 RON

A kosár tartalma
Ingyenes szállítás, ha a rendelés több, mint 350 RON
Empty cart icon
A kosarad üres
Részösszeg: RON
A szállítási díj és a kedvezményes kód a rendelési űrlapnál lesz kiszámítva
Rendelés leadása
Válassz nyelvet
Kedvencek
Ingyenes szállítás, ha a rendelés több, mint 350 RON
nowishlist
Adatvédelmi tájékoztató Általános szerződési feltételek Pénzvisszatérítési eljárás