Sac căptușit pentru pâine Greenmade - mărimea L

46.00 RONGrăbește-te! Au rămas numai 2 produse în stoc.
Adaugă la favorite     Verifică termen de livrare
Brand: Greenmade

Sac textil dublu strat recomandat pentru ambalarea pâinii, a produselor de patiserie și brutărie, o alternativă zero-waste (zero-deșeuri) la ambalajele clasice de unică folosință.

Materialul exterior este din bumbac, iar interiorul dintr-un material textil subțire cu o membrană sintetică care îi conferă impermeabilitate dar menține o aerisire naturală prin microperforații. Astfel sacul este potrivit pentru depozitarea corespunzătoare a pâinii: păstrează prospețimea pâinii, previne uscarea ei dar permite o aerisire minimă pentru a preveni mucegăirea. Ambele straturi sunt foarte subțiri, astfel painea feliată în brutării se poate introduce ușor ca într-o pungă din plastic.

Se spală la mașină la 30° C pentru a păstra integritatea mebranei interioare.

Disponibil în trei mărimi:

S - 25*35 cm - pentru pâine mică, sau produse de patiserie

M - 30*35 cm - pentru o pâine de cca. 1 kg.

L - 45*40 cm - pentru pâine de casă tradițională.Mare - L

Sac textil dublu strat recomandat pentru ambalarea pâinii, a produselor de patiserie și brutărie, o alternativă zero-waste (zero-deșeuri) la ambalajele clasice de unică folosință.Materialul exterior este din bumbac, iar interiorul dintr-un material textil subțire cu o membrană sintetică care îi conferă impermeabilitate dar menține o aerisire naturală prin microperforații. Astfel sacul este potrivit pentru depozitarea corespunzătoare a pâinii: păstrează prospețimea pâinii, previne uscarea ei dar permite o aerisire minimă pentru a preveni mucegăirea. Ambele straturi sunt foarte subțiri, astfel painea feliată în brutării se poate introduce ușor ca într-o pungă din plastic.Se spală la mașină la 30° C pentru a păstra integritatea mebranei interioare.Disponibil în trei mărimi:S - 25*35 cm - pentru pâine mică, sau produse de patiserieM - 30*35 cm - pentru o pâine de cca. 1 kg.L - 45*40 cm - pentru pâine de casă tradițională.

Abonează-te la newsletterul magazinului ökoMami
Coşul meu
Empty cart icon
Coşul tău este gol
Subtotal: RON
Transportul şi discountul vor fi calculate pe pagina de comandă
Comandă
Alege limba
Favorite
nowishlist
Politica de confidenţialitate Termeni şi condiţii Politica de returnare