Săculeț din pânză, reutilizabil

8.00 RON

Adaugă la favorite     Verifică termen de livrare
Brand: Vera Green

Săculeți de pânză pentru cumpărarea produselor vândute în vrac, atât pentru produse alimentare cât și cele nealimentare.

Mărimi:

S= 18×13 cm

M=20×25 cm

Utilizați pentru:

  • cumpărarea produselor alimentare: fructe, legume, paste, orez, cereale, fructe sâmburoase, fructe uscate, semințe, ceai, produse de patiserie, etc.
  • produse nealimentare: detergenți, produse de curățenie, igiena intimă
  • depozitarea accesoriilor, diferitelor obiecte de calatorie sau cosmetice
  • produse pentru animale de companie: nisip, mâncare

Are un sistem de închidere practic: doar trageți de sforicele, și săculețul este închis, puteți să transportați cumpărăturile dvs. ușor și în siguranță.

Spălare: dacă se murdăresc, le puteți spăla în mașina de spălat, la 40 grade, se usucă ușor. Apoi le puteți folosi din nou!

Material: pânză albă

Săculeți de pânză pentru cumpărarea produselor vândute în vrac, atât pentru produse alimentare cât și cele nealimentare.Mărimi: S= 18×13 cmM=20×25 cmUtilizați pentru:cumpărarea produselor alimentare: fructe, legume, paste, orez, cereale, fructe sâmburoase, fructe uscate, semințe, ceai, produse de patiserie, etc.produse nealimentare: detergenți, produse de curățenie, igiena intimădepozitarea accesoriilor, diferitelor obiecte de calatorie sau cosmeticeproduse pentru animale de companie: nisip, mâncareAre un sistem de închidere practic: doar trageți de sforicele, și săculețul este închis, puteți să transportați cumpărăturile dvs. ușor și în siguranță.Spălare: dacă se murdăresc, le puteți spăla în mașina de spălat, la 40 grade, se usucă ușor. Apoi le puteți folosi din nou!Material: pânză albă

Abonează-te la newsletterul magazinului ökoMami
Coşul meu
Empty cart icon
Coşul tău este gol
Subtotal: RON
Transportul şi discountul vor fi calculate pe pagina de comandă
Comandă
Alege limba
Favorite
nowishlist
Politica de confidenţialitate Termeni şi condiţii Politica de returnare