delivery header Transport gratuit pentru comenzi de peste 300 RON


Săculeț din pânză, reutilizabil

8.00 RON

Adaugă la favorite     Verifică termen de livrare
Brand: Vera Green

Săculeți de pânză pentru cumpărarea produselor vândute în vrac, atât pentru produse alimentare cât și cele nealimentare.

Mărimi:

S= 18×13 cm

M=20×25 cm

Utilizați pentru:

  • cumpărarea produselor alimentare: fructe, legume, paste, orez, cereale, fructe sâmburoase, fructe uscate, semințe, ceai, produse de patiserie, etc.
  • produse nealimentare: detergenți, produse de curățenie, igiena intimă
  • depozitarea accesoriilor, diferitelor obiecte de calatorie sau cosmetice
  • produse pentru animale de companie: nisip, mâncare

Are un sistem de închidere practic: doar trageți de sforicele, și săculețul este închis, puteți să transportați cumpărăturile dvs. ușor și în siguranță.

Spălare: dacă se murdăresc, le puteți spăla în mașina de spălat, la 40 grade, se usucă ușor. Apoi le puteți folosi din nou!

Material: pânză albă

Săculeți de pânză pentru cumpărarea produselor vândute în vrac, atât pentru produse alimentare cât și cele nealimentare.Mărimi: S= 18×13 cmM=20×25 cmUtilizați pentru:cumpărarea produselor alimentare: fructe, legume, paste, orez, cereale, fructe sâmburoase, fructe uscate, semințe, ceai, produse de patiserie, etc.produse nealimentare: detergenți, produse de curățenie, igiena intimădepozitarea accesoriilor, diferitelor obiecte de calatorie sau cosmeticeproduse pentru animale de companie: nisip, mâncareAre un sistem de închidere practic: doar trageți de sforicele, și săculețul este închis, puteți să transportați cumpărăturile dvs. ușor și în siguranță.Spălare: dacă se murdăresc, le puteți spăla în mașina de spălat, la 40 grade, se usucă ușor. Apoi le puteți folosi din nou!Material: pânză albă

Abonează-te la newsletterul magazinului ökoMami
Coşul meu
Transport gratuit pentru comenzi de peste 300 RON
Empty cart icon
Coşul tău este gol
Subtotal: RON
Transportul şi discountul vor fi calculate pe pagina de comandă
Comandă
Alege limba
Favorite
Transport gratuit pentru comenzi de peste 300 RON
nowishlist
Politica de confidenţialitate Termeni şi condiţii Politica de returnare Manage Personal Data