SAFECOAT ACRIGLAZE MATT LAKK

180.00 RON

Hozzáadás a kedvencekhez     Ellenőrizd a szállítási időt
Márka: Daddy Van

Könnyen felvihető, átlátszó és matt bútorlakkot keresel, ami nem csak a kezelt darabot óvja, de környezetbarát is? Ne keress tovább! A Safecoat Acriglaze egyesíti a prémium felületkezelő anyagok magas minőségét és a környezetbarát termékek előnyeit.

Különös körültekintéssel választott, egészségkímélő összetevőinek köszönhetően biztonsággal alkalmazható otthon, iskolákban, kórházakban, vegyszerekre érzékenyek környezetében. Nem tartalmaz formaldehidet, ammóniát, kőolajszármazékot, nem bocsát ki légszennyező anyagokat.

A Safecoat Acriglaze matt bútorlakk ideális régi darabok helyreállításához ugyanúgy, ahogyan a festett felületek védelméhez.

FELÜLETKEZELÉS KOMPROMISSZUMOK NÉLKÜL!

- ecsettel, hengerrel, szórópisztollyal is felvihető

- extra tartós, cseppálló felületvédelmet biztosít

- tökéletesen átlátszó: nem sötétíti, nem sárgítja az alatta lévő színeket

- fára, falra, kerámiára, festett, előzetesen felületkezelt anyagokra is kenheted

- vizes bázisú, így egyszerűen hígítható

- szagtalan, sőt az alatta lévő rétegek káros vagy kellemetlen kipárolgását is megszünteti

- penészgátló hatású

- környezetbarát

- nem tartalmaz az egészségre ártalmas összetevőket

Az otthonod és az egészséged védelme egyaránt fontos!

HIHETETLENÜL EGYSZERŰ HASZNÁLNI!

- Kend fel egy rétegben a felületre! A felvitelhez használhatsz ecsetet, szivacshengert, akár szórópisztolyt is. Ügyelj rá, hogy vékonyan terítsd a lakkot, mert száradás után csak így lesz tökéletesen átlátszó.

- Hagyd megszáradni, és kész is!

- Nem szükséges hígítani (de ha akarod, akkor vízzel lehet)


A termék a következő kiszerelésekben kapható: kvart (0,95 liter), gallon (3,79 liter).
Könnyen felvihető, átlátszó és matt bútorlakkot keresel, ami nem csak a kezelt darabot óvja, de környezetbarát is? Ne keress tovább! A Safecoat Acriglaze egyesíti a prémium felületkezelő anyagok magas minőségét és a környezetbarát termékek előnyeit.Különös körültekintéssel választott, egészségkímélő összetevőinek köszönhetően biztonsággal alkalmazható otthon, iskolákban, kórházakban, vegyszerekre érzékenyek környezetében. Nem tartalmaz formaldehidet, ammóniát, kőolajszármazékot, nem bocsát ki légszennyező anyagokat.A Safecoat Acriglaze matt bútorlakk ideális régi darabok helyreállításához ugyanúgy, ahogyan a festett felületek védelméhez.FELÜLETKEZELÉS KOMPROMISSZUMOK NÉLKÜL!- ecsettel, hengerrel, szórópisztollyal is felvihető- extra tartós, cseppálló felületvédelmet biztosít- tökéletesen átlátszó: nem sötétíti, nem sárgítja az alatta lévő színeket- fára, falra, kerámiára, festett, előzetesen felületkezelt anyagokra is kenheted- vizes bázisú, így egyszerűen hígítható- szagtalan, sőt az alatta lévő rétegek káros vagy kellemetlen kipárolgását is megszünteti- penészgátló hatású- környezetbarát- nem tartalmaz az egészségre ártalmas összetevőketAz otthonod és az egészséged védelme egyaránt fontos!HIHETETLENÜL EGYSZERŰ HASZNÁLNI!- Kend fel egy rétegben a felületre! A felvitelhez használhatsz ecsetet, szivacshengert, akár szórópisztolyt is. Ügyelj rá, hogy vékonyan terítsd a lakkot, mert száradás után csak így lesz tökéletesen átlátszó.- Hagyd megszáradni, és kész is!- Nem szükséges hígítani (de ha akarod, akkor vízzel lehet)A termék a következő kiszerelésekben kapható: kvart (0,95 liter), gallon (3,79 liter).

Iratkozz fel a(z) ÖkoMami hírlevelére
A kosár tartalma
Empty cart icon
A kosarad üres
Részösszeg: RON
A szállítási díj és a kedvezményes kód a rendelési űrlapnál lesz kiszámítva
Rendelés leadása
Válassz nyelvet
Kedvencek
nowishlist
Adatvédelmi tájékoztató Általános szerződési feltételek Pénzvisszatérítési eljárás