Șampon săpun Herbio cu pudră de amla

27.00 RON
-30%
18.90 RONGrăbește-te! Au rămas numai 2 produse în stoc.
Adaugă la favorite     Verifică termen de livrare
Brand: Herbio

Datorită compoziției sale bogate în uleiuri vegetale, și a pudrei de amla, cu efect puternic hidratant, repară atât pielea scalpului, cât și părul. Este indicat în principal părului uscat și a scalpului cu mătreață.

Utilizare: Pentru uz extern. Aplicați produsul pe pielea umedă, apoi clătiți. Pentru neutralizarea urmelor de lesie, se recomandă clătirea părului cu apă în care s-a dizolvat oțet fermentat de mere ori zeamă de lămâie.

Ingrediente: Uleiuri de cocos, măsline, floarea soarelui, ricin, semințe de struguri, rapiță, pudră de amla, uleiuri esențiale de tea tree și lavandă.

Valabilitate: 12 luni de la data producerii

+/- 130 gÎngrijire păr

Datorită compoziției sale bogate în uleiuri vegetale, și a pudrei de amla, cu efect puternic hidratant, repară atât pielea scalpului, cât și părul. Este indicat în principal părului uscat și a scalpului cu mătreață. Utilizare: Pentru uz extern. Aplicați produsul pe pielea umedă, apoi clătiți. Pentru neutralizarea urmelor de lesie, se recomandă clătirea părului cu apă în care s-a dizolvat oțet fermentat de mere ori zeamă de lămâie. Ingrediente: Uleiuri de cocos, măsline, floarea soarelui, ricin, semințe de struguri, rapiță, pudră de amla, uleiuri esențiale de tea tree și lavandă. Valabilitate: 12 luni de la data producerii +/- 130 g

Produse complementare


Abonează-te la newsletterul magazinului ökoMami
Coşul meu
Empty cart icon
Coşul tău este gol
Subtotal: RON
Transportul şi discountul vor fi calculate pe pagina de comandă
Comandă
Alege limba
Favorite
nowishlist
Politica de confidenţialitate Termeni şi condiţii Politica de returnare