delivery header Transport gratuit pentru comenzi de peste 300 RON


Șampon săpun Herbio cu pudră de amla

27.00 RONGrăbește-te! Au rămas numai 3 produse în stoc.
Adaugă la favorite     Verifică termen de livrare
Brand: Herbio

Datorită compoziției sale bogate în uleiuri vegetale, și a pudrei de amla, cu efect puternic hidratant, repară atât pielea scalpului, cât și părul. Este indicat în principal părului uscat și a scalpului cu mătreață.

Utilizare: Pentru uz extern. Aplicați produsul pe pielea umedă, apoi clătiți. Pentru neutralizarea urmelor de lesie, se recomandă clătirea părului cu apă în care s-a dizolvat oțet fermentat de mere ori zeamă de lămâie.

Ingrediente: Uleiuri de cocos, măsline, floarea soarelui, ricin, semințe de struguri, rapiță, pudră de amla, uleiuri esențiale de tea tree și lavandă.

Valabilitate: 12 luni de la data producerii

+/- 130 gÎngrijire păr

Datorită compoziției sale bogate în uleiuri vegetale, și a pudrei de amla, cu efect puternic hidratant, repară atât pielea scalpului, cât și părul. Este indicat în principal părului uscat și a scalpului cu mătreață.Utilizare: Pentru uz extern. Aplicați produsul pe pielea umedă, apoi clătiți. Pentru neutralizarea urmelor de lesie, se recomandă clătirea părului cu apă în care s-a dizolvat oțet fermentat de mere ori zeamă de lămâie.Ingrediente: Uleiuri de cocos, măsline, floarea soarelui, ricin, semințe de struguri, rapiță, pudră de amla, uleiuri esențiale de tea tree și lavandă.Valabilitate: 12 luni de la data producerii+/- 130 g

Abonează-te la newsletterul magazinului ökoMami
Coşul meu
Transport gratuit pentru comenzi de peste 300 RON
Empty cart icon
Coşul tău este gol
Subtotal: RON
Transportul şi discountul vor fi calculate pe pagina de comandă
Comandă
Alege limba
Favorite
Transport gratuit pentru comenzi de peste 300 RON
nowishlist
Politica de confidenţialitate Termeni şi condiţii Politica de returnare