Transport gratuit pentru comenzi de peste 300 RON


Sare pentru scoaterea petelor 1 kg.

22.00 RONGrăbește-te! Au rămas numai 7 produse în stoc.
Adaugă la favorite     Verifică termen de livrare

Produse complementare

  • Săpun solid de îndepărtare pete 100g Sodasan

    9.00 RON
  • Gel Bio Pentru Scos Pete 200 ml Sodasan

    20.00 RON
  • Săpun de îndepărtare pete

    18.00 RON
Brand: Harmatcsillag

Sarea pentru scoaterea petelor (percarbonat de sodiu) este un compus activ, oxigenat, care, când este dizolvată în apă, se descompune în sodă, apă și oxigen. Acesta este o soluție de curățenie care nu dăunează mediului. Fiind un compus oxigenat are un puternic efect de înălbire, curățare a petelor și eliminare a mirosului neplăcut. În urma procesului de oxidare, această sare face substanțele persistente din pete să devine solubile, asfel curățând rufele în profunzime.

Este recomandată utilizarea sării la curățarea rufelor albe, colorate, curate sau murdare. Nu este corosiv, deci nu deteriorează țesuturile. Substanța se pune mereu între haine, nu se dizolvă în prealabil.

Sarea pentru scoaterea petelor este un puternic dezinfectant (omoară bacteriile), astfel prosoapele și lenjeria de corp pot fi păstrate curate mult mai eficient.
Sarea pentru scoaterea petelor (percarbonat de sodiu) este un compus activ, oxigenat, care, când este dizolvată în apă, se descompune în sodă, apă și oxigen. Acesta este o soluție de curățenie care nu dăunează mediului. Fiind un compus oxigenat are un puternic efect de înălbire, curățare a petelor și eliminare a mirosului neplăcut. În urma procesului de oxidare, această sare face substanțele persistente din pete să devine solubile, asfel curățând rufele în profunzime.Este recomandată utilizarea sării la curățarea rufelor albe, colorate, curate sau murdare. Nu este corosiv, deci nu deteriorează țesuturile. Substanța se pune mereu între haine, nu se dizolvă în prealabil.Sarea pentru scoaterea petelor este un puternic dezinfectant (omoară bacteriile), astfel prosoapele și lenjeria de corp pot fi păstrate curate mult mai eficient.

Coşul meu
Transport gratuit pentru comenzi de peste 300 RON

Coşul tău este gol
Subtotal: RON
Transportul şi discountul vor fi calculate pe pagina de comandă
Salvează coşul
Comandă
Alege limba
Favorite
Transport gratuit pentru comenzi de peste 300 RON
Politica de confidenţialitate Termeni şi condiţii Politica de returnare Manage Personal Data