Soda pentru rufe 2 kg.

29.00 RON

Stoc epuizat

Trimite-mi email când este disponibil     Adaugă la favorite     Verifică termen de livrare

Soda pentru rufe (carbonat de sodiu) apare în formă naturală în cenușa plantelor, în soluri saline și în unele lacuri.

UTILIZARE:

SPĂLARE: Se poate utiliza atât la spălare manuală, cât și la cea automată, deoarece este blândă cu mâna. Este important de știut că în contactul cu apa rece se întărește, din acest motiv apa în care se dizolvă trebuie să aibă cel puțin 30°C. Din acest motiv când spălăm rufele la temperaturi scăzute, trebuie să dizolvăm soda în apă caldă, înainte să o turnăm în compartimentul pentru detergent a mașinii de spălat. Dacă spălăm la temperaturi mai ridicate (peste 60°C), putem pune soda în cuvă, printre haine (dar nu deasupra lor).

Doza recomandată: la 5 kg. rufe 120-180 ml sodă, cantitate egală aprox. cu 5-7 linguri. La hainele mai murdare putem pune chiar 8 sau mai multe linguri de sodă, în acest caz este recomandată înmuierea prealabilă a rufelor (la 5 litrii de apă caldă puneți 2-3 linguri de sodă de rufe).

SPĂLAREA VASELOR: Pentru pregătirea apei: la 5 l apă caldă 1 lingură rasă de sodă este de ajuns.

CURĂȚARE UNIVERSALĂ: Pentru curățarea toaletei, aragazului sau a altor suprafețe murdare putem pregăti o soluție care se poate pulveriza ușor: La un litru de apă folosim 1-2 linguri de sodă. După spălarea cu această soluție clătim cu apă curată.

SPĂLAREA PARDOSELII/PARCHETULUI: La 7-8 litrii de apă (60-70°C) punem 1 lingură cu vârf de sodă.

Gramaj: 2 kg.

informații importante:

- după un timp de păstrare mai îndelungat soda se întărește, însă dacă batem ușor ambalajul (închis) în care se află, revine la forma inițială de praf;

- are termen de valabilitate nelimitat;

- aluminiul nu se spală cu soda;

- se păstrează într-un loc uscat și răcoros;

- a nu se lăsa la îndemâna copiilor!
Soda pentru rufe (carbonat de sodiu) apare în formă naturală în cenușa plantelor, în soluri saline și în unele lacuri. UTILIZARE: SPĂLARE: Se poate utiliza atât la spălare manuală, cât și la cea automată, deoarece este blândă cu mâna. Este important de știut că în contactul cu apa rece se întărește, din acest motiv apa în care se dizolvă trebuie să aibă cel puțin 30°C. Din acest motiv când spălăm rufele la temperaturi scăzute, trebuie să dizolvăm soda în apă caldă, înainte să o turnăm în compartimentul pentru detergent a mașinii de spălat. Dacă spălăm la temperaturi mai ridicate (peste 60°C), putem pune soda în cuvă, printre haine (dar nu deasupra lor). Doza recomandată: la 5 kg. rufe 120-180 ml sodă, cantitate egală aprox. cu 5-7 linguri. La hainele mai murdare putem pune chiar 8 sau mai multe linguri de sodă, în acest caz este recomandată înmuierea prealabilă a rufelor (la 5 litrii de apă caldă puneți 2-3 linguri de sodă de rufe). SPĂLAREA VASELOR: Pentru pregătirea apei: la 5 l apă caldă 1 lingură rasă de sodă este de ajuns. CURĂȚARE UNIVERSALĂ: Pentru curățarea toaletei, aragazului sau a altor suprafețe murdare putem pregăti o soluție care se poate pulveriza ușor: La un litru de apă folosim 1-2 linguri de sodă. După spălarea cu această soluție clătim cu apă curată. SPĂLAREA PARDOSELII/PARCHETULUI: La 7-8 litrii de apă (60-70°C) punem 1 lingură cu vârf de sodă. Gramaj: 2 kg. informații importante: - după un timp de păstrare mai îndelungat soda se întărește, însă dacă batem ușor ambalajul (închis) în care se află, revine la forma inițială de praf; - are termen de valabilitate nelimitat; - aluminiul nu se spală cu soda; - se păstrează într-un loc uscat și răcoros; - a nu se lăsa la îndemâna copiilor!

Produse complementare


Abonează-te la newsletterul magazinului ökoMami
Coşul meu
Empty cart icon
Coşul tău este gol
Subtotal: RON
Transportul şi discountul vor fi calculate pe pagina de comandă
Comandă
Alege limba
Favorite
nowishlist
Politica de confidenţialitate Termeni şi condiţii Politica de returnare