delivery header Ingyenes szállítás, ha a rendelés több, mint 300 RON


SODASAN Folttisztító gél 200 ml

20.00 RONSiess! Már csak 5 termék van készleten.
Hozzáadás a kedvencekhez     Ellenőrizd a szállítási időt
Márka: Sodasan

Organikus szappanokból készült, enzim, színezék és tartósítószer mentes gél, kefével ellátva a könnyebb kezelhetőségért. A gél aktív szappan hatóanyagot tartalmaz, amely könnyen és gyorsan lebomlik.

Használat: A folyadék olyan foltok tisztítására alkalmas, mint pl. a fű, vér, csokoládé, gyümölcsök, zsír, stb., vagy akár inggallér elő kezelésére.

A foltot a kefe segítségével kell kezelni, néhány percig hatni hagyni, majd öblíteni, vagy gépben mosni. Tartós szennyeződés esetén ajánlott megismételni a folyamatot.

Kényes anyagok kezelésére nem ajánlott. A ruhák védelme érdekében ajánlott azokat ellenőrizni, a használati útmutatást betartani.

INCI összetevők: víz, kálium szappan *, denaturált alkohol * glicerin, kálium citrát.

* Hiteles organikus megművelésből származó.

Minősítések:
Organikus szappanokból készült, enzim, színezék és tartósítószer mentes gél, kefével ellátva a könnyebb kezelhetőségért. A gél aktív szappan hatóanyagot tartalmaz, amely könnyen és gyorsan lebomlik. Használat: A folyadék olyan foltok tisztítására alkalmas, mint pl. a fű, vér, csokoládé, gyümölcsök, zsír, stb., vagy akár inggallér elő kezelésére.A foltot a kefe segítségével kell kezelni, néhány percig hatni hagyni, majd öblíteni, vagy gépben mosni. Tartós szennyeződés esetén ajánlott megismételni a folyamatot. Kényes anyagok kezelésére nem ajánlott. A ruhák védelme érdekében ajánlott azokat ellenőrizni, a használati útmutatást betartani. INCI összetevők: víz, kálium szappan *, denaturált alkohol * glicerin, kálium citrát.* Hiteles organikus megművelésből származó.Minősítések:

A kosár tartalma
Ingyenes szállítás, ha a rendelés több, mint 300 RON
Empty cart icon
A kosarad üres
Részösszeg: RON
A szállítási díj és a kedvezményes kód a rendelési űrlapnál lesz kiszámítva
Kosár mentése
Rendelés leadása
Válassz nyelvet
Kedvencek
Ingyenes szállítás, ha a rendelés több, mint 300 RON
nowishlist
Adatvédelmi tájékoztató Általános szerződési feltételek Pénzvisszatérítési eljárás Manage Personal Data