Ulei de cânepă

115.00 RONGrăbește-te! A rămas numai 1 produs în stoc.

Stoc epuizat

Adaugă la favorite     Verifică termen de livrare

ULEIUL DE CÂNEPĂ este un ulei 100% natural, extras prin presare la rece a semintelor de cânepă.

Uleiul de cânepă se întărește prin expunerea la aer, rezultând un finisaj transparent care nu îngălbenește lemnul.

Este indicat pentru finisarea mobilierului din lemn de înaltă calitate, a jucăriilor din lemn, a obiectelor din lemn care intră în contact cu alimentele.

Nu are miros.

Utilizare: Pe o suprafață de lemn șlefuită, curățată și degresată în prealabil, se aplică produsul uniform cu pensulă sau cu o cârpă. Lăsați uleiul să penetreze în porii lemnului pentru 20-30 minute, apoi eliminați excesul cu o cârpă curată din bumbac. Așteptați cel puțin 2 ore înainte de a aplica un nou strat de ulei de cânepă. Se pot aplica mai multe straturi intermediare, lăsând 2 ore după fiecare strat. Se recomanda 4 straturi de ulei sau chiar mai multe pentru obiecte de exterior.

Ingrediente: ulei de cânepă 100% . Fără ingrediente toxice.
ULEIUL DE CÂNEPĂ este un ulei 100% natural, extras prin presare la rece a semintelor de cânepă.Uleiul de cânepă se întărește prin expunerea la aer, rezultând un finisaj transparent care nu îngălbenește lemnul.Este indicat pentru finisarea mobilierului din lemn de înaltă calitate, a jucăriilor din lemn, a obiectelor din lemn care intră în contact cu alimentele.Nu are miros.Utilizare: Pe o suprafață de lemn șlefuită, curățată și degresată în prealabil, se aplică produsul uniform cu pensulă sau cu o cârpă. Lăsați uleiul să penetreze în porii lemnului pentru 20-30 minute, apoi eliminați excesul cu o cârpă curată din bumbac. Așteptați cel puțin 2 ore înainte de a aplica un nou strat de ulei de cânepă. Se pot aplica mai multe straturi intermediare, lăsând 2 ore după fiecare strat. Se recomanda 4 straturi de ulei sau chiar mai multe pentru obiecte de exterior.Ingrediente: ulei de cânepă 100% . Fără ingrediente toxice.

Abonează-te la newsletterul magazinului ökoMami
Coşul meu
Empty cart icon
Coşul tău este gol
Subtotal: RON
Transportul şi discountul vor fi calculate pe pagina de comandă
Comandă
Alege limba
Favorite
nowishlist
Politica de confidenţialitate Termeni şi condiţii Politica de returnare