Ulei esențial de lavandă 12 ml

22.00 RONGrăbește-te! Au rămas numai 3 produse în stoc.
Adaugă la favorite     Verifică termen de livrare

Uleiul esențial de lavandă (levănțică) este iubit și apreciat nu doar pentru mirosul său seducător - aromă ce ne influențează pozitiv starea de spirit și ne calmează - dar și pentru faptul că ne scapă de molii și alte insecte mici.

Având printre altele efect dezinfectant, este de mare ajutor în timpul epidemiilor (de ex. infecții, gripa, etc.).

Moduri de utilizare: se picură pe haină câteva picături și se inhalează; se difuză în aer, cu ajutorul unui vaporizator; sau se pune în apa în care facem baie.

Acesta este util și în ritualul pentru îngrijirea pielii fiind dezinfectant, antiinflamator. Se poate folosi și pentru uz intern, având proprietăți antiinflamatorii, de calmare, dezinfectare, etc.Uleiuri esențiale

Uleiul esențial de lavandă (levănțică) este iubit și apreciat nu doar pentru mirosul său seducător - aromă ce ne influențează pozitiv starea de spirit și ne calmează - dar și pentru faptul că ne scapă de molii și alte insecte mici. Având printre altele efect dezinfectant, este de mare ajutor în timpul epidemiilor (de ex. infecții, gripa, etc.). Moduri de utilizare: se picură pe haină câteva picături și se inhalează; se difuză în aer, cu ajutorul unui vaporizator; sau se pune în apa în care facem baie. Acesta este util și în ritualul pentru îngrijirea pielii fiind dezinfectant, antiinflamator. Se poate folosi și pentru uz intern, având proprietăți antiinflamatorii, de calmare, dezinfectare, etc.

Produse complementare


Abonează-te la newsletterul magazinului ökoMami
Coşul meu
Empty cart icon
Coşul tău este gol
Subtotal: RON
Transportul şi discountul vor fi calculate pe pagina de comandă
Comandă
Alege limba
Favorite
nowishlist
Politica de confidenţialitate Termeni şi condiţii Politica de returnare