delivery header Ingyenes szállítás, ha a rendelés több, mint 350 RON


Zománc bögre

55.00 RON

Nincs készleten

Küldj e-mailt amint elérhető     Hozzáadás a kedvencekhez     Ellenőrizd a szállítási időt
Márka: ibrik.

Kiváló minőségű 360 ml zománcbögre.

Ez a bögre tökéletes kiegészítője lesz minden otthoni, irodai, esetleg kirámdulós kávézásnak. Az egyszerű, mégis elegáns megjelenése mindenki számára vonzóvá teszi. A tartós anyagból készült bögre könnyen tisztítható és ellenálló, így hosszú éveken át élvezheted használatát. Kényelmes fogantyúja és ideális mérete alkalmassá teszi városi kalandokhoz vagy kirándulásokhoz is. Válassz egyet a különböző minták és színváltozatok közül, hogy kifejezd egyedi stílusodat és személyiségedet.

Fehér színű ajándékdobozban érkezik. 

Méretei: 8 cm magas x 6 cm átmérő

A minta magas hőfokon elkenődhet, így ne hasznád mosogatógépben vagy mikrohullámú sütőben. Ajánlott kézzel mosni és azonnal szárítani, hogy elkerüljük a rozsdásodást. A zománcréteg tartós, de erős ütés vagy leejtés hatására megpattanhat vagy megrepedhet. Tartsd távol a nyílt lángtól.

Súlya könnyű, és bár fém, átengedi a reptéri biztonsági kapu is - vidd magaddal bárhová! Hideg és meleg italokhoz egyaránt használhatod, de felülete felforrósodhat. A grafika egyedi és kézzel rajzolt, lemásolni vagy sokszorosítani lopásnak minősül és büntetőjogi eljárást von maga után.

Gyártó: MUG SRL. Mun. Târgu Secuiesc, str. 1 Dec. 1918, nr. 18, jud. Covasna 

Élvezz minden kortyot!Kiváló minőségű 360 ml zománcbögre. Ez a bögre tökéletes kiegészítője lesz minden otthoni, irodai, esetleg kirámdulós kávézásnak. Az egyszerű, mégis elegáns megjelenése mindenki számára vonzóvá teszi. A tartós anyagból készült bögre könnyen tisztítható és ellenálló, így hosszú éveken át élvezheted használatát. Kényelmes fogantyúja és ideális mérete alkalmassá teszi városi kalandokhoz vagy kirándulásokhoz is. Válassz egyet a különböző minták és színváltozatok közül, hogy kifejezd egyedi stílusodat és személyiségedet. Fehér színű ajándékdobozban érkezik.  Méretei: 8 cm magas x 6 cm átmérő A minta magas hőfokon elkenődhet, így ne hasznád mosogatógépben vagy mikrohullámú sütőben. Ajánlott kézzel mosni és azonnal szárítani, hogy elkerüljük a rozsdásodást. A zománcréteg tartós, de erős ütés vagy leejtés hatására megpattanhat vagy megrepedhet. Tartsd távol a nyílt lángtól. Súlya könnyű, és bár fém, átengedi a reptéri biztonsági kapu is - vidd magaddal bárhová! Hideg és meleg italokhoz egyaránt használhatod, de felülete felforrósodhat. A grafika egyedi és kézzel rajzolt, lemásolni vagy sokszorosítani lopásnak minősül és büntetőjogi eljárást von maga után. Gyártó: MUG SRL. Mun. Târgu Secuiesc, str. 1 Dec. 1918, nr. 18, jud. Covasna  Élvezz minden kortyot!

Kiegészítő termékek

 • Mosható uzsonnás zsák
  Mosható uzsonnás zsák

  72.00 RON
 • ökoMami kulcstartó
  ökoMami kulcstartó

  10.00 RON
 • Re-Mania horgolt szatyor
  Re-Mania horgolt szatyor

  56.00 RON

Természetes anyagok

97% bio-based carbon content.

Mérgező anyagoktól mentes

-

Felelős a környezetért


Ingyenes szállítás

ha a rendelés több, mint 350 RON

Feliratkozom a hírlevélre!

A kosár tartalma
Ingyenes szállítás, ha a rendelés több, mint 350 RON
Empty cart icon
A kosarad üres
Részösszeg: RON
A szállítási díj és a kedvezményes kód a rendelési űrlapnál lesz kiszámítva
Rendelés leadása
Válassz nyelvet
Kedvencek
Ingyenes szállítás, ha a rendelés több, mint 350 RON
nowishlist
Adatvédelmi tájékoztató Általános szerződési feltételek Pénzvisszatérítési eljárás