delivery header Ingyenes szállítás, ha a rendelés több, mint 350 RON


ANALUCA mosható leszoktató pelenkabugyi

70.00 RON


Siess! Már csak 1 termék van készleten.
Hozzáadás a kedvencekhez     Ellenőrizd a szállítási időt
Márka: analuca

Ismerje meg a mosható leszoktató pelenkát, amely ideális választás a szobatisztaságra való áttérés időszakában. Ez a praktikus és környezetbarát pelenka segít a gyermekeknek megszokni a bugyi viselését, miközben biztosítja a szükséges védelmet a kisebb balesetek ellen.

Főbb jellemzők:

  • Kiváló minőségű anyag: A mosható leszoktató pelenka nedvszívó rétege bele van varrva a belsejébe (nem kivehető), 3 rétegből áll: a bőrrel érintkező része puha pamut, míg a belső része nedvszívó mikroszálas és kender-pamut anyagokkal van bélelve. Ez a kombináció biztosítja a kényelmet és a biztonságot balesetek esetén.
  • Vízálló réteg: A pelenka külső része vízálló PUL anyagból készül, amely megakadályozza a szivárgást és védelmet nyújt.
  • Könnyen állítható: Az oldalsó patentok igény szerint kivehetőek, vagy állíthatóak, így lehetővé teszik a pelenka méretének egyszerű és gyors állítását, hogy a pelenka tökéletesen illeszkedjen a gyermek testére. 
  • Újrahasználható és környezetbarát: A mosható leszoktató pelenka sokáig használható (akárcsak a mosható pelenkák), ami csökkenti a hulladék mennyiségét és hosszú távon költséghatékonyabb megoldást nyújt az eldobható pelenkákkal szemben.
  • Könnyű tisztítás: A pelenka mosógépben mosható, és gyorsan szárad, így mindig készen áll a következő használatra. 
  • Segíti a szobatisztaságra való áttérést: A mosható leszoktató pelenka formája és anyaga hasonló a bugyihoz, így a gyermek könnyebben megszokja a bugyi viselését és a szobatisztaságra való áttérést.

Használati útmutató:

  1. Állítsa be a pelenka méretét a patentok segítségével, hogy tökéletesen illeszkedjen a gyermek derekára és lábai köré.
  2. Helyezze fel a pelenkát, mint egy hagyományos bugyit.
  3. Ha a pelenka nedves lesz vagy kisebb baleset történik, egyszerűen vegye le és cserélje ki egy tiszta pelenkára.
  4. Használat után mossa ki a pelenkát mosógépben, majd hagyja megszáradni.

Ez a mosható leszoktató pelenka ideális választás a szülők számára, akik környezetbarát és gazdaságos megoldást keresnek a szobatisztaságra való áttérés időszakában is. Nyújtson gyermekének kényelmet és biztonságot ezzel a praktikus pelenkával, miközben hozzájárul a környezetvédelemhez!OS (One Size)
Ismerje meg a mosható leszoktató pelenkát, amely ideális választás a szobatisztaságra való áttérés időszakában. Ez a praktikus és környezetbarát pelenka segít a gyermekeknek megszokni a bugyi viselését, miközben biztosítja a szükséges védelmet a kisebb balesetek ellen. Főbb jellemzők: Kiváló minőségű anyag: A mosható leszoktató pelenka nedvszívó rétege bele van varrva a belsejébe (nem kivehető), 3 rétegből áll: a bőrrel érintkező része puha pamut, míg a belső része nedvszívó mikroszálas és kender-pamut anyagokkal van bélelve. Ez a kombináció biztosítja a kényelmet és a biztonságot balesetek esetén. Vízálló réteg: A pelenka külső része vízálló PUL anyagból készül, amely megakadályozza a szivárgást és védelmet nyújt. Könnyen állítható: Az oldalsó patentok igény szerint kivehetőek, vagy állíthatóak, így lehetővé teszik a pelenka méretének egyszerű és gyors állítását, hogy a pelenka tökéletesen illeszkedjen a gyermek testére.  Újrahasználható és környezetbarát: A mosható leszoktató pelenka sokáig használható (akárcsak a mosható pelenkák), ami csökkenti a hulladék mennyiségét és hosszú távon költséghatékonyabb megoldást nyújt az eldobható pelenkákkal szemben. Könnyű tisztítás: A pelenka mosógépben mosható, és gyorsan szárad, így mindig készen áll a következő használatra.  Segíti a szobatisztaságra való áttérést: A mosható leszoktató pelenka formája és anyaga hasonló a bugyihoz, így a gyermek könnyebben megszokja a bugyi viselését és a szobatisztaságra való áttérést. Használati útmutató: Állítsa be a pelenka méretét a patentok segítségével, hogy tökéletesen illeszkedjen a gyermek derekára és lábai köré. Helyezze fel a pelenkát, mint egy hagyományos bugyit. Ha a pelenka nedves lesz vagy kisebb baleset történik, egyszerűen vegye le és cserélje ki egy tiszta pelenkára. Használat után mossa ki a pelenkát mosógépben, majd hagyja megszáradni. Ez a mosható leszoktató pelenka ideális választás a szülők számára, akik környezetbarát és gazdaságos megoldást keresnek a szobatisztaságra való áttérés időszakában is. Nyújtson gyermekének kényelmet és biztonságot ezzel a praktikus pelenkával, miközben hozzájárul a környezetvédelemhez!

Kiegészítő termékek

  • ANALUCA all in one (AIO) mosható pelenka - egyméretes
    ANALUCA all in one (AIO) mosható pelenka - egyméretes

    89.00 RON
  • Puppee mosható pelenkakülső - L méret
    Puppee mosható pelenkakülső - L méret

    80.00 RON

  • Helyi/hazai termék


  • Természetes anyagok


  • Mérgező anyagoktól mentes


  • Felelős a környezetért


  • Ingyenes szállítás

    ha a rendelés több, mint 350 RON

Feliratkozom a hírlevélre!

Vélemények

  • T

    Tusa Renáta

    Igyekszem egyre környezettudatosabban élni és ebben nagysegítség az ökoMami! Szuper hogy ilyen változatos a kínálata és hogy ennyi helyi környezettudatos terméket betudok szerezni egy helyen, ezzel is csökkentve az ökológiai lábnyomunkat! Köszönet ökoMami!
  • B

    Biró-Kis Gyopár

    Csak ajánlani tudom! Környezetbarát termékek, emberbarát kapcsolattartás ❤️
  • S

    Szabina Hajnalka Pál

    Az ÖkoMami oldal termékei sokat segítenek abban, hogy minél kevésbé környezetszennyező és minél inkább ember- és egészségbarát életet éljünk!???? Megkönnyíti a dolgunkat hiszen egy oldalon több fajta termék elérhető. Vannak olyan termékek amelyeket itt ismertem meg. Mindenféle, szép, hasznos, és minőségi termékeket lehet vásárolni, amelyek segítenek a környezettudatosság megélésében.???? Egyszerű lépések gyakorlatba ültetésével tehetünk egymásért, a helyért ahol élünk, magunkért! ????????????
  • K

    Kósa Bíborka

    Széles választék környezettudatos termékekből. Szívvel-lélekkel ❤️
A kosár tartalma
Ingyenes szállítás, ha a rendelés több, mint 350 RON
Empty cart icon
A kosarad üres
Részösszeg: RON
A szállítási díj és a kedvezményes kód a rendelési űrlapnál lesz kiszámítva
Rendelés leadása
Válassz nyelvet
Kedvencek
Ingyenes szállítás, ha a rendelés több, mint 350 RON
nowishlist
Adatvédelmi tájékoztató Általános szerződési feltételek Pénzvisszatérítési eljárás