delivery header Ingyenes szállítás, ha a rendelés több, mint 350 RON

Blog

 • Miért imádják a kisbabák és a gyerekek a puhatalpú bőrcipőket? -

  Ha a kisbabák és kisgyermekek láb- és járásfejlődéséről beszélünk, a megfelelő lábbeli kiválasztása rendkívül fontos tényező. A puhatalpú bőrcipő kiváló választás otthoni viseléshez, számos előnnyel bírva a fejlődésben lévő lábacskák számára. Íme néhány fő ok, amiért a kisgyermekek imádják a puhatalpú bőrcipőket:
 • 8 dolog, amit bárcsak tudtam volna, mielőtt belevágok a mosható pelenkázásba: -

  A bejegyzés megírásakor már több mint öt éve, már a harmadik alannyal használjuk folyamatosan a mosható pelenkákat. Egyetlen egy dolgot bánok így utólag, amit ma másképp tennék: nem adnám fel az elején, az első „kudarc” után. Utólag rájöttem, hogy milyen apróságon múlt a dolog, és, hogy egy pici segítséggel milyen könnyen átlendültünk volna rajta. Így történt, hogy fél évre félretettük a pelenkákat, amikor is újult erővel lendültünk bele, és azóta is rendületlenül használjuk. (És ezért van az, hogy minden adandó alkalommal örömmel mesélek róluk, minden érdeklődőnek próbálom megadni azt a segítséget, illetve löketet, amire nekem szükségem lett volna a legelején.) Ebben a bejegyzésben összegyűjtöttem azokat a dolgokat, amelyek nagyban segítették volna az elindulásunkat, ha akkor tudom.
 • Vásárolj helyit! Itt egy lista hozzá. -

  Hazai kézművesek folyamatosan bővülő listája.
 • Olvasnivalók környezettudatos témában -

  Összeválogattam - a teljesség igénye nélkül - egy pár témába vágó olvasnivalót.

 • Miért jó, kinek jó, ha helyit vásárolunk? -

  A kínálatot a kereslettel tudjuk befolyásolni, alakítani, vásárlásunkkal ugyanis mindig szavazunk valami mellett. Legyen ez az etikus munka, a környezettudatos, helyi termék. Gondolkodj globálisan, cselekedj és vásárolj lokálisan!

 • Miért ne használjatok mosható pelenkákat? -

  A modern mosható pelenkák számos előnnyel rendelkeznek eldobható társaikkal szemben. Ennek ellenére elismerem, hogy nem való mindenkinek.

A kosár tartalma
Ingyenes szállítás, ha a rendelés több, mint 350 RON
Empty cart icon
A kosarad üres
Részösszeg: RON
A szállítási díj és a kedvezményes kód a rendelési űrlapnál lesz kiszámítva
Rendelés leadása
Válassz nyelvet
Kedvencek
Ingyenes szállítás, ha a rendelés több, mint 350 RON
nowishlist
Adatvédelmi tájékoztató Általános szerződési feltételek Pénzvisszatérítési eljárás