delivery header Ingyenes szállítás, ha a rendelés több, mint 350 RON

Vissza

Miért imádják a kisbabák és a gyerekek a puhatalpú bőrcipőket?

Blog - 2023-09-27

Ha a kisbabák és kisgyermekek láb- és járásfejlődéséről beszélünk, a megfelelő lábbeli kiválasztása rendkívül fontos tényező. A puhatalpú bőrcipő kiváló választás otthoni viseléshez, számos előnnyel bírva a fejlődésben lévő lábacskák számára. Íme néhány fő ok, amiért a kisgyermekek imádják a puhatalpú bőrcipőket:

 1. Magasszintű kényelem: A puha bőrből készült cipőcskék híresek a gyermekek lába számára nyújtott kényelmükről. A puha és rugalmas anyag tökéletesen illeszkedik a kis lábacskák formájához, lehetővé téve számukra a szabad mozgást, miközben felfedezik a környezetüket. Ráadásul a bőrcipő könnyű, és nem nyomja meg a lábat, így a baba vagy a kisgyermek kényelmesen érezheti magát benne egész nap.

 2. Optimális légáteresztés: A bőr egy légáteresztő anyag, ami azt jelenti, hogy a bőrből készült cipőcskék lehetővé teszik a levegő áramlását a cipőben, megakadályozva a verejték felhalmozódását.

 3. Egészséges járásfejlődés: A mezítlábas járás segít a baba lábizmainak fejlődésében, ugyanakkor hozzájárul a motorikus, koordinációs és egyensúly készségek fejlesztéshez. A puha bőrből készült pampik megadják a mezítláb járás érzését, és szintén nagyon fontos, hogy lehet bennük lábújjhegyen járni, ami létfontosságú a láb és a járás egészséges fejlődéséhez.

+ Nagyon aranyosak is: Mind a gyermekek, mind a szülők imádják az egyedi, elképesztő mintákat.

 

Ide kattintva megnézheted a teljes készletet.

Fotógaléria

Feliratkozom a hírlevélre!

Vélemények

 • T

  Tusa Renáta

  Igyekszem egyre környezettudatosabban élni és ebben nagysegítség az ökoMami! Szuper hogy ilyen változatos a kínálata és hogy ennyi helyi környezettudatos terméket betudok szerezni egy helyen, ezzel is csökkentve az ökológiai lábnyomunkat! Köszönet ökoMami!
 • B

  Biró-Kis Gyopár

  Csak ajánlani tudom! Környezetbarát termékek, emberbarát kapcsolattartás ❤️
 • S

  Szabina Hajnalka Pál

  Az ÖkoMami oldal termékei sokat segítenek abban, hogy minél kevésbé környezetszennyező és minél inkább ember- és egészségbarát életet éljünk!???? Megkönnyíti a dolgunkat hiszen egy oldalon több fajta termék elérhető. Vannak olyan termékek amelyeket itt ismertem meg. Mindenféle, szép, hasznos, és minőségi termékeket lehet vásárolni, amelyek segítenek a környezettudatosság megélésében.???? Egyszerű lépések gyakorlatba ültetésével tehetünk egymásért, a helyért ahol élünk, magunkért! ????????????
 • K

  Kósa Bíborka

  Széles választék környezettudatos termékekből. Szívvel-lélekkel ❤️
A kosár tartalma
Ingyenes szállítás, ha a rendelés több, mint 350 RON
Empty cart icon
A kosarad üres
Részösszeg: RON
A szállítási díj és a kedvezményes kód a rendelési űrlapnál lesz kiszámítva
Rendelés leadása
Válassz nyelvet
Kedvencek
Ingyenes szállítás, ha a rendelés több, mint 350 RON
nowishlist
Adatvédelmi tájékoztató Általános szerződési feltételek Pénzvisszatérítési eljárás