Rólunk

ökoMami egy olyan anyuka, aki már évek óta környezettudatosságra, hulladékmentességre törekszik. Hogy is tehetne másképp, hiszen gyerekei vannak.

ökoMami hiszi és vallja, hogy a legfontosabb amit a gyerekeinkért tehetünk, hogy élhető, egészséges környezetben neveljük őket, hogy ők maguk is értéknek tekintsék mindezt, világnézetükbe pedig beépüljön ez a fajta gondoskodás, felelősségvállalás.

Az egészséges, környezettudatos életmód messzemenően túlmutat egyéni céljainkon – mindezzel gyerekeink, unokáink, dédunokáink jövőjéért teszünk még MA.


Áruházunkkal egészséges, környezettudatos és zero waste otthon kialakításához szeretnénk hozzájárulni. Termékeink kiválasztásában nemcsak a természetesség és a minőség vezérel, de ugyanolyan fontos az is, hogy többnyire itthoni, helyi gyártóktól és termelőktől vásároljunk – nemcsak az érték melletti döntés, de többek között a kisebb ökológiai lábnyomra való törekvés miatt is.


A megvásárolt termékeket igyekszünk minél kevesebb műanyagba csomagolni, ezért újrahasznált papírt és dobozokat használunk.


Bármilyen termékekkel, felhasználhatósággal, életmóddal, otthonnal stb. kapcsolatos kérdésre igyekszünk segítőkészen válaszolni (info@okomami.ro)!

Fotógaléria

Iratkozz fel a(z) ÖkoMami hírlevelére
A kosár tartalma
Empty cart icon
A kosarad üres
Részösszeg: RON
A szállítási díj és a kedvezményes kód a rendelési űrlapnál lesz kiszámítva
Rendelés leadása
Válassz nyelvet
Kedvencek
nowishlist
Adatvédelmi tájékoztató Általános szerződési feltételek Pénzvisszatérítési eljárás