delivery header Ingyenes szállítás, ha a rendelés több, mint 350 RON

Rólunk

ökoMami egy olyan anyuka, aki már évek óta környezettudatosságra, hulladékmentességre törekszik. Hogy is tehetne másképp, hiszen gyerekei vannak.

ökoMami hiszi és vallja, hogy a legfontosabb amit a gyerekeinkért tehetünk, hogy élhető, egészséges környezetben neveljük őket, hogy ők maguk is értéknek tekintsék mindezt, világnézetükbe pedig beépüljön ez a fajta gondoskodás, felelősségvállalás.

Az egészséges, környezettudatos életmód messzemenően túlmutat egyéni céljainkon – mindezzel gyerekeink, unokáink, dédunokáink jövőjéért teszünk még MA.


Áruházunkkal egészséges, környezettudatos és zero waste otthon kialakításához szeretnénk hozzájárulni. Termékeink kiválasztásában nemcsak a természetesség és a minőség vezérel, de ugyanolyan fontos az is, hogy többnyire itthoni, helyi gyártóktól és termelőktől vásároljunk – nemcsak az érték melletti döntés, de többek között a kisebb ökológiai lábnyomra való törekvés miatt is.


A megvásárolt termékeket igyekszünk minél kevesebb műanyagba csomagolni, ezért újrahasznált papírt és dobozokat használunk.


Bármilyen termékekkel, felhasználhatósággal, életmóddal, otthonnal stb. kapcsolatos kérdésre igyekszünk segítőkészen válaszolni (info@okomami.ro)!

Fotógaléria

Feliratkozom a hírlevélre!

Vélemények

 • T

  Tusa Renáta

  Igyekszem egyre környezettudatosabban élni és ebben nagysegítség az ökoMami! Szuper hogy ilyen változatos a kínálata és hogy ennyi helyi környezettudatos terméket betudok szerezni egy helyen, ezzel is csökkentve az ökológiai lábnyomunkat! Köszönet ökoMami!
 • B

  Biró-Kis Gyopár

  Csak ajánlani tudom! Környezetbarát termékek, emberbarát kapcsolattartás ❤️
 • S

  Szabina Hajnalka Pál

  Az ÖkoMami oldal termékei sokat segítenek abban, hogy minél kevésbé környezetszennyező és minél inkább ember- és egészségbarát életet éljünk!???? Megkönnyíti a dolgunkat hiszen egy oldalon több fajta termék elérhető. Vannak olyan termékek amelyeket itt ismertem meg. Mindenféle, szép, hasznos, és minőségi termékeket lehet vásárolni, amelyek segítenek a környezettudatosság megélésében.???? Egyszerű lépések gyakorlatba ültetésével tehetünk egymásért, a helyért ahol élünk, magunkért! ????????????
 • K

  Kósa Bíborka

  Széles választék környezettudatos termékekből. Szívvel-lélekkel ❤️
A kosár tartalma
Ingyenes szállítás, ha a rendelés több, mint 350 RON
Empty cart icon
A kosarad üres
Részösszeg: RON
A szállítási díj és a kedvezményes kód a rendelési űrlapnál lesz kiszámítva
Rendelés leadása
Válassz nyelvet
Kedvencek
Ingyenes szállítás, ha a rendelés több, mint 350 RON
nowishlist
Adatvédelmi tájékoztató Általános szerződési feltételek Pénzvisszatérítési eljárás