delivery header Ingyenes szállítás, ha a rendelés több, mint 350 RON


Body hosszabbító

10.00 RON


Siess! Már csak 8 termék van készleten.
Hozzáadás a kedvencekhez     Ellenőrizd a szállítási időt
Márka: analuca

Body hosszabbító - Hasznos kiegészítő nemcsak a mosható pelenkázáshoz

Elengedhetetlen kiegészítő minden mosható pelenkát használó család számára. Ez az innovatív termék meghosszabbítja a bodyk élettartamát, és biztosítja, hogy gyermekének mindig kényelmes legyen a viselet, még akkor is, ha mosható pelenkát visel.

Főbb jellemzők:

 • 2 féle méret: A body hosszabbító 2 különböző méretekben kapható.
 • Könnyű használat: A hosszabbító egyszerűen és gyorsan rögzíthető a bodyk patentjaihoz.
 • Praktikus megoldás mosható pelenkákhoz: A mosható pelenkák általában nagyobb helyet igényelnek, mint az eldobható pelenkák. A body hosszabbító extra helyet biztosít, így a body nem szorítja a baba hasát, és kényelmesen elfér benne a pelenka.
 • Gazdaságos: A body hosszabbító használatával meghosszabbíthatja a bodyk élettartamát, így kevesebbet kell költenie új ruhákra. 
 • Környezetbarát: A body hosszabbító és a mosható pelenkák együttes használata csökkenti a hulladék mennyiségét, ami környezetbarát és fenntartható megoldást jelent.

Használati útmutató:

 1. Válassza ki a megfelelő méretű body hosszabbítót.
 2. Nyissa ki a body alsó patentjait.
 3. Rögzítse a body hosszabbítót a body patentjaihoz.
 4. Ellenőrizze, hogy a hosszabbító stabilan rögzült-e, és igazítsa meg a bodyt a baba kényelme érdekében.

A body hosszabbító egy nélkülözhetetlen kiegészítő minden mosható pelenkát használó szülő számára. Tegye kényelmesebbé és praktikusabbá a pelenkázást ezzel a hasznos és gazdaságos megoldással!KIEGÉSZÍTŐK
Body hosszabbító - Hasznos kiegészítő nemcsak a mosható pelenkázáshoz Elengedhetetlen kiegészítő minden mosható pelenkát használó család számára. Ez az innovatív termék meghosszabbítja a bodyk élettartamát, és biztosítja, hogy gyermekének mindig kényelmes legyen a viselet, még akkor is, ha mosható pelenkát visel. Főbb jellemzők: 2 féle méret: A body hosszabbító 2 különböző méretekben kapható. Könnyű használat: A hosszabbító egyszerűen és gyorsan rögzíthető a bodyk patentjaihoz. Praktikus megoldás mosható pelenkákhoz: A mosható pelenkák általában nagyobb helyet igényelnek, mint az eldobható pelenkák. A body hosszabbító extra helyet biztosít, így a body nem szorítja a baba hasát, és kényelmesen elfér benne a pelenka. Gazdaságos: A body hosszabbító használatával meghosszabbíthatja a bodyk élettartamát, így kevesebbet kell költenie új ruhákra.  Környezetbarát: A body hosszabbító és a mosható pelenkák együttes használata csökkenti a hulladék mennyiségét, ami környezetbarát és fenntartható megoldást jelent. Használati útmutató: Válassza ki a megfelelő méretű body hosszabbítót. Nyissa ki a body alsó patentjait. Rögzítse a body hosszabbítót a body patentjaihoz. Ellenőrizze, hogy a hosszabbító stabilan rögzült-e, és igazítsa meg a bodyt a baba kényelme érdekében. A body hosszabbító egy nélkülözhetetlen kiegészítő minden mosható pelenkát használó szülő számára. Tegye kényelmesebbé és praktikusabbá a pelenkázást ezzel a hasznos és gazdaságos megoldással!

Kiegészítő termékek

 • Puppee mosható pelenkakülső - M méret
  Puppee mosható pelenkakülső - M méret

  80.00 RON
 • ANALUCA mosható pelenka - egyméretes, zsebes
  ANALUCA mosható pelenka - egyméretes, zsebes

  89.00 RON

 • Helyi/hazai termék


 • Természetes anyagok


 • Mérgező anyagoktól mentes


 • Felelős a környezetért


 • Ingyenes szállítás

  ha a rendelés több, mint 350 RON

Feliratkozom a hírlevélre!

Vélemények

 • T

  Tusa Renáta

  Igyekszem egyre környezettudatosabban élni és ebben nagysegítség az ökoMami! Szuper hogy ilyen változatos a kínálata és hogy ennyi helyi környezettudatos terméket betudok szerezni egy helyen, ezzel is csökkentve az ökológiai lábnyomunkat! Köszönet ökoMami!
 • B

  Biró-Kis Gyopár

  Csak ajánlani tudom! Környezetbarát termékek, emberbarát kapcsolattartás ❤️
 • S

  Szabina Hajnalka Pál

  Az ÖkoMami oldal termékei sokat segítenek abban, hogy minél kevésbé környezetszennyező és minél inkább ember- és egészségbarát életet éljünk!???? Megkönnyíti a dolgunkat hiszen egy oldalon több fajta termék elérhető. Vannak olyan termékek amelyeket itt ismertem meg. Mindenféle, szép, hasznos, és minőségi termékeket lehet vásárolni, amelyek segítenek a környezettudatosság megélésében.???? Egyszerű lépések gyakorlatba ültetésével tehetünk egymásért, a helyért ahol élünk, magunkért! ????????????
 • K

  Kósa Bíborka

  Széles választék környezettudatos termékekből. Szívvel-lélekkel ❤️
A kosár tartalma
Ingyenes szállítás, ha a rendelés több, mint 350 RON
Empty cart icon
A kosarad üres
Részösszeg: RON
A szállítási díj és a kedvezményes kód a rendelési űrlapnál lesz kiszámítva
Rendelés leadása
Válassz nyelvet
Kedvencek
Ingyenes szállítás, ha a rendelés több, mint 350 RON
nowishlist
Adatvédelmi tájékoztató Általános szerződési feltételek Pénzvisszatérítési eljárás