delivery header Ingyenes szállítás, ha a rendelés több, mint 350 RON


Fa fülbevaló

38.00 RON


Siess! Már csak 1 termék van készleten.
Hozzáadás a kedvencekhez     Ellenőrizd a szállítási időt

Egyedi tervezésű fa fülbevaló, amely többféle natúr fából készült, hogy egyedülállóan harmonikus és természetközeli megjelenést biztosítson. Különleges ragasztási technikával alkotva, a fülbevaló egyes darabjai tökéletesen illeszkednek egymáshoz, létrehozva egy letisztult és elegáns összhatást.

A fa fülbevaló minden részlete gondosan kezelve van levendula olajjal, amely a fa felületét természetesen és hatékonyan ápolja. 

Ez a fa fülbevaló ideális választás azoknak, akik szeretik a természetes anyagokat és a letisztult dizájnt. Viseld ezt az egyedi ékszert büszkén, és érezd a természet közelségét minden viselés alkalmával.

Mérete: 8 cm.Egyedi tervezésű fa fülbevaló, amely többféle natúr fából készült, hogy egyedülállóan harmonikus és természetközeli megjelenést biztosítson. Különleges ragasztási technikával alkotva, a fülbevaló egyes darabjai tökéletesen illeszkednek egymáshoz, létrehozva egy letisztult és elegáns összhatást. A fa fülbevaló minden részlete gondosan kezelve van levendula olajjal, amely a fa felületét természetesen és hatékonyan ápolja.  Ez a fa fülbevaló ideális választás azoknak, akik szeretik a természetes anyagokat és a letisztult dizájnt. Viseld ezt az egyedi ékszert büszkén, és érezd a természet közelségét minden viselés alkalmával. Mérete: 8 cm.

Kiegészítő termékek

  • Kötött fülvédő - felnőtt méret
    Kötött fülvédő - felnőtt méret

    34.00 RON
  • Dollydoll fülbevaló
    Dollydoll fülbevaló

    20.00 RON

A kosár tartalma
Ingyenes szállítás, ha a rendelés több, mint 350 RON
Empty cart icon
A kosarad üres
Részösszeg: RON
A szállítási díj és a kedvezményes kód a rendelési űrlapnál lesz kiszámítva
Rendelés leadása
Válassz nyelvet
Kedvencek
Ingyenes szállítás, ha a rendelés több, mint 350 RON
nowishlist
Adatvédelmi tájékoztató Általános szerződési feltételek Pénzvisszatérítési eljárás