delivery header Ingyenes szállítás, ha a rendelés több, mint 350 RON


Fa notesz

85.00 RON


Siess! Már csak 3 termék van készleten.
Hozzáadás a kedvencekhez     Ellenőrizd a szállítási időt
Márka: Grafit-Studio

Fedezd fel az eleganciát és a természet szépségét ezzel a rétegelt bükkfalemezből készült noteszfüzettel, melyet gyönyörű életfa minta díszít. Ez a kifinomult és stílusos jegyzetfüzet tökéletes kiegészítője lehet mindennapi tevékenységeinek, jegyzetelésének, rajzolásának vagy tervezésének.

A notesz kiváló minőségű, rétegelt bükkfalemezből készült, ami tartósságot és minőséget garantál. A természet ihlette életfa minta nemcsak esztétikus, hanem jelképezi az élet és a természet végtelen ciklusát is, ami inspirációt nyújthat mindennapi tevékenységeihez.

A notesz belső lapjai minőségi papírból készülnek, így könnyedén lehet rajzolni, jegyzetelni vagy tervezni bennük. Rugalmas spirálfűzésük lehetővé teszi a kényelmes lapozást és használatot.

Ez a notesz egyedi és stílusos ajándék lehet barátaidnak, családodnak vagy munkatársaidnak, vagy egyszerűen csak saját magad számára, hogy stílusosan rögzítsd gondolataid és ötleteid. Legyen szó munkáról, tanulásról vagy személyes kreatív projektekről, ez a notesz mindig kiváló választás lesz.


A5 méret.Fedezd fel az eleganciát és a természet szépségét ezzel a rétegelt bükkfalemezből készült noteszfüzettel, melyet gyönyörű életfa minta díszít. Ez a kifinomult és stílusos jegyzetfüzet tökéletes kiegészítője lehet mindennapi tevékenységeinek, jegyzetelésének, rajzolásának vagy tervezésének. A notesz kiváló minőségű, rétegelt bükkfalemezből készült, ami tartósságot és minőséget garantál. A természet ihlette életfa minta nemcsak esztétikus, hanem jelképezi az élet és a természet végtelen ciklusát is, ami inspirációt nyújthat mindennapi tevékenységeihez. A notesz belső lapjai minőségi papírból készülnek, így könnyedén lehet rajzolni, jegyzetelni vagy tervezni bennük. Rugalmas spirálfűzésük lehetővé teszi a kényelmes lapozást és használatot. Ez a notesz egyedi és stílusos ajándék lehet barátaidnak, családodnak vagy munkatársaidnak, vagy egyszerűen csak saját magad számára, hogy stílusosan rögzítsd gondolataid és ötleteid. Legyen szó munkáról, tanulásról vagy személyes kreatív projektekről, ez a notesz mindig kiváló választás lesz. A5 méret.

Kiegészítő termékek

  • Zománc bögre
    Zománc bögre

    55.00 RON
  • Re-Mania horgolt szatyor
    Re-Mania horgolt szatyor

    56.00 RON

Feliratkozom a hírlevélre!

A kosár tartalma
Ingyenes szállítás, ha a rendelés több, mint 350 RON
Empty cart icon
A kosarad üres
Részösszeg: RON
A szállítási díj és a kedvezményes kód a rendelési űrlapnál lesz kiszámítva
Rendelés leadása
Válassz nyelvet
Kedvencek
Ingyenes szállítás, ha a rendelés több, mint 350 RON
nowishlist
Adatvédelmi tájékoztató Általános szerződési feltételek Pénzvisszatérítési eljárás