delivery header Ingyenes szállítás, ha a rendelés több, mint 350 RON


Hajhullás elleni szilárd sampon

45.00 RON


Siess! Már csak 2 termék van készleten.
Hozzáadás a kedvencekhez     Ellenőrizd a szállítási időt
Kifejezetten hajhullás ellen kifejlesztve a One Drop Cosmetics szilárd samponja olyan természetes és hatékony összetevők kombinációját tartalmazza, amelyek együtt járulnak hozzá a haj egészséges növekedésének fokozásához. Többek között foffeint, macát, kapoor kachli és amla ayurvédikus porokat tartalmaz, amelyek együtt fejtik ki jótékony hatásukat a haj egészsége érdekében. 
 
A szilárd sampont további előnye, hogy nagyon koncentrált, ami azt jelenti, hogy egyetlen tömb akár 3-4 flakonos sampont képes kiváltani, ami így nemcsak környezettudatossá, de pénztárcabaráttá is teszi. 


Hajápolás

Kifejezetten hajhullás ellen kifejlesztve a One Drop Cosmetics szilárd samponja olyan természetes és hatékony összetevők kombinációját tartalmazza, amelyek együtt járulnak hozzá a haj egészséges növekedésének fokozásához. Többek között foffeint, macát, kapoor kachli és amla ayurvédikus porokat tartalmaz, amelyek együtt fejtik ki jótékony hatásukat a haj egészsége érdekében.    A szilárd sampont további előnye, hogy nagyon koncentrált, ami azt jelenti, hogy egyetlen tömb akár 3-4 flakonos sampont képes kiváltani, ami így nemcsak környezettudatossá, de pénztárcabaráttá is teszi. 

Kiegészítő termékek


A kosár tartalma
Ingyenes szállítás, ha a rendelés több, mint 350 RON
Empty cart icon
A kosarad üres
Részösszeg: RON
A szállítási díj és a kedvezményes kód a rendelési űrlapnál lesz kiszámítva
Rendelés leadása
Válassz nyelvet
Kedvencek
Ingyenes szállítás, ha a rendelés több, mint 350 RON
nowishlist
Adatvédelmi tájékoztató Általános szerződési feltételek Pénzvisszatérítési eljárás