delivery header Ingyenes szállítás, ha a rendelés több, mint 350 RON


Méhviasz gyertya fa kanóccal

19.00 RON


Siess! Már csak 2 termék van készleten.
Hozzáadás a kedvencekhez     Ellenőrizd a szállítási időt

Ez a gyertya nemcsak gyönyörű, hanem kellemes fenyőillattal is rendelkezik, amely meghittséget és ünnepi hangulatot teremt otthonodban.

Főbb jellemzők:

 1. Kézzel készített minőség: Minden méhviasz gyertya gondosan és kézzel készül, ami garantálja a minőséget és egyedi stílust. A borkány és a fa kanóc hozzájárulnak az autentikus, természetes megjelenéshez.

 2. Magas minőségű alapanyagok: A méhviasz egy természetes és tiszta anyag, amely hosszú égési időt és tiszta lángot biztosít. A fenyőillat pedig ünnepi varázslatot ad hozzá.

 3. Hangulatos fény: A méhviasz gyertyák kellemes, meleg fényt teremtenek, amely ideális romantikus estékre vagy ünnepi alkalmakra.

 4. Természetes és fenntartható: A méhviasz gyertyák környezetbarát és egészséges alternatívát kínálnak a paraffin gyertyákkal szemben (amelyek köztudottan negatív hatással vannak az egészségre.)

 5. Univerzális használat: Ezek a gyertyák tökéletesek az otthoni dekorációhoz, meditációhoz, relaxációhoz és aromaterápiához.

Használati területek:

 • Otthoni dekoráció: Helyezd el ezeket a gyertyákat a nappaliban, a hálószobában vagy a fürdőszobában, hogy meghitt és meleg hangulatot teremts.
 • Meditáció és relaxáció: Használd őket meditációhoz vagy pihenéshez a stressz levezetésére.
 • Ajándék: Különleges ajándékként is szolgálhatnak bárki számára, bármilyen ajándékot különlegesebbé tesznek. 

Ezek a méhviasz gyertyák a természetességet ötvözik a kézműves művészettel, így nemcsak fényt adnak odhonod számára, hanem meghittséget és természetességet is. Fedezd fel a gyertyák természetes és meghitt világát ezekkel a varázslatos darabokkal, és élvezd az ünnepi hangulatot, amelyet teremtenek. 

 

100 ml., égési ideje 17 óra.Ez a gyertya nemcsak gyönyörű, hanem kellemes fenyőillattal is rendelkezik, amely meghittséget és ünnepi hangulatot teremt otthonodban. Főbb jellemzők: Kézzel készített minőség: Minden méhviasz gyertya gondosan és kézzel készül, ami garantálja a minőséget és egyedi stílust. A borkány és a fa kanóc hozzájárulnak az autentikus, természetes megjelenéshez. Magas minőségű alapanyagok: A méhviasz egy természetes és tiszta anyag, amely hosszú égési időt és tiszta lángot biztosít. A fenyőillat pedig ünnepi varázslatot ad hozzá. Hangulatos fény: A méhviasz gyertyák kellemes, meleg fényt teremtenek, amely ideális romantikus estékre vagy ünnepi alkalmakra. Természetes és fenntartható: A méhviasz gyertyák környezetbarát és egészséges alternatívát kínálnak a paraffin gyertyákkal szemben (amelyek köztudottan negatív hatással vannak az egészségre.) Univerzális használat: Ezek a gyertyák tökéletesek az otthoni dekorációhoz, meditációhoz, relaxációhoz és aromaterápiához. Használati területek: Otthoni dekoráció: Helyezd el ezeket a gyertyákat a nappaliban, a hálószobában vagy a fürdőszobában, hogy meghitt és meleg hangulatot teremts. Meditáció és relaxáció: Használd őket meditációhoz vagy pihenéshez a stressz levezetésére. Ajándék: Különleges ajándékként is szolgálhatnak bárki számára, bármilyen ajándékot különlegesebbé tesznek.  Ezek a méhviasz gyertyák a természetességet ötvözik a kézműves művészettel, így nemcsak fényt adnak odhonod számára, hanem meghittséget és természetességet is. Fedezd fel a gyertyák természetes és meghitt világát ezekkel a varázslatos darabokkal, és élvezd az ünnepi hangulatot, amelyet teremtenek.    100 ml., égési ideje 17 óra.

Kiegészítő termékek

 • Textil virág - Pipacs
  Textil virág - Pipacs

  7.00 RON
 • Re-Mania horgolt dekoráció
  Re-Mania horgolt dekoráció

  29.00 RON

Feliratkozom a hírlevélre!

A kosár tartalma
Ingyenes szállítás, ha a rendelés több, mint 350 RON
Empty cart icon
A kosarad üres
Részösszeg: RON
A szállítási díj és a kedvezményes kód a rendelési űrlapnál lesz kiszámítva
Rendelés leadása
Válassz nyelvet
Kedvencek
Ingyenes szállítás, ha a rendelés több, mint 350 RON
nowishlist
Adatvédelmi tájékoztató Általános szerződési feltételek Pénzvisszatérítési eljárás