delivery header Ingyenes szállítás, ha a rendelés több, mint 350 RON


Puppee mosható pelenkakülső - S méret

80.00 RON


Siess! Már csak 1 termék van készleten.
Hozzáadás a kedvencekhez     Ellenőrizd a szállítási időt

S méretű mosható pelenkakülső, patentos.

Biztonságos, kényelmes és költséghatékony pelenkázás újszülött kortól, egészen szobatisztaságig! Nem csak saját betéteikkel, hanem hajtogatott tetrával, prefolddal, más betéttel, vagy pelenkabelsővel is használható. Hogy a Puppee pelenkakülsők mindig a legkisebb csomagot képezzék, és megakadályozzák hogy bármi is a pelenkán kívülre kerülhessen, 3 méretből választhatod ki gyermeked alkatára leginkább megfelelőt.

- S: újszülött kortól (kb. 2,8 kg-tól 5,5-6,5 kg-ig, alkattól függően)

- M: kb. 5,5-6,5 kg-tól 10-12 kg-ig, alkattól függően)

- L: kb. 9-10 kg-tól

Méretválasztáskor kérlek vedd figyelembe, hogy a súly mellett a testalkatnak is meghatározó szerepe van: egy 12 kg-os normál/vékonyabb testalkatú babára még elég lehet az M-es méret, de egy husisabb, combisabb 10 kg-osra már kell az L. Szintén nem elhanyagolható szempont, hogy belülre milyen nedvszívó kerül. Saját betétei vékonyak, kevesebb helyet vesznek fel, (mint egy hajtogatott tatra, prefold vagy pelenkabelső) így az adott méret tovább használható. Gyermeked kényelme érdekében mindegyik méreten belül patentokkal állíthatod a pelenkakülső hosszát, hogy a combjait soha ne nyomja meg. A derékrész választatóan patentokkal vagy tépőzárral záródik. Válaszd azt, amelyik neked kényelmesebb, leginkább kézre áll! (Mindkét változatnak megvan a maga előnye: a patentos esetében a patentok a derékrész anyagában vannak, így elvesznek a derékszélességből: kisebbre lehet állítani, mely kisebb babáknál előnyös; a tépőzáras esetében a tépőzár a derékrész széléhez van varrva, így mindkét oldalon +4 cm-el hosszabbítja meg a derékszélességet: tovább használható, előnyösebb ha nagyobb a baba)

A Puppee pelenkakülsők külső rétege 100% pamut, belül környezetbarát pul (75% poliészter 25% poliuretán) mely puha, és engedi a bőrt szellőzni. CPSIA tanúsítvánnyal rendelkezik (nem tartalmaz ólmot, ftalátot, és káros vegyi anyagokat), előállításakor nem keletkezik mérgező hulladék, vagy olyan illékony vegyület, mely káros a környezetre. A külsők combszárnyasok, saját betétei bepatentolhatóak és prefold tartó fülekkel is rendelkeznek elől, és hátul is. Ha saját betétükkel használod a külsőt, a betétet elég bepatentolnod, ne tedd be a fülek alá.S
S méretű mosható pelenkakülső, patentos. Biztonságos, kényelmes és költséghatékony pelenkázás újszülött kortól, egészen szobatisztaságig! Nem csak saját betéteikkel, hanem hajtogatott tetrával, prefolddal, más betéttel, vagy pelenkabelsővel is használható. Hogy a Puppee pelenkakülsők mindig a legkisebb csomagot képezzék, és megakadályozzák hogy bármi is a pelenkán kívülre kerülhessen, 3 méretből választhatod ki gyermeked alkatára leginkább megfelelőt. - S: újszülött kortól (kb. 2,8 kg-tól 5,5-6,5 kg-ig, alkattól függően) - M: kb. 5,5-6,5 kg-tól 10-12 kg-ig, alkattól függően) - L: kb. 9-10 kg-tól Méretválasztáskor kérlek vedd figyelembe, hogy a súly mellett a testalkatnak is meghatározó szerepe van: egy 12 kg-os normál/vékonyabb testalkatú babára még elég lehet az M-es méret, de egy husisabb, combisabb 10 kg-osra már kell az L. Szintén nem elhanyagolható szempont, hogy belülre milyen nedvszívó kerül. Saját betétei vékonyak, kevesebb helyet vesznek fel, (mint egy hajtogatott tatra, prefold vagy pelenkabelső) így az adott méret tovább használható. Gyermeked kényelme érdekében mindegyik méreten belül patentokkal állíthatod a pelenkakülső hosszát, hogy a combjait soha ne nyomja meg. A derékrész választatóan patentokkal vagy tépőzárral záródik. Válaszd azt, amelyik neked kényelmesebb, leginkább kézre áll! (Mindkét változatnak megvan a maga előnye: a patentos esetében a patentok a derékrész anyagában vannak, így elvesznek a derékszélességből: kisebbre lehet állítani, mely kisebb babáknál előnyös; a tépőzáras esetében a tépőzár a derékrész széléhez van varrva, így mindkét oldalon +4 cm-el hosszabbítja meg a derékszélességet: tovább használható, előnyösebb ha nagyobb a baba) A Puppee pelenkakülsők külső rétege 100% pamut, belül környezetbarát pul (75% poliészter 25% poliuretán) mely puha, és engedi a bőrt szellőzni. CPSIA tanúsítvánnyal rendelkezik (nem tartalmaz ólmot, ftalátot, és káros vegyi anyagokat), előállításakor nem keletkezik mérgező hulladék, vagy olyan illékony vegyület, mely káros a környezetre. A külsők combszárnyasok, saját betétei bepatentolhatóak és prefold tartó fülekkel is rendelkeznek elől, és hátul is. Ha saját betétükkel használod a külsőt, a betétet elég bepatentolnod, ne tedd be a fülek alá.

Kiegészítő termékek

 • Tetra pelenka
  Tetra pelenka

  20.00 RON
 • Puppee 4 rétegű pelenkabetét - S méret
  Puppee 4 rétegű pelenkabetét - S méret

  30.00 RON
 • Herbio avokádós gyerekszappan
  Herbio avokádós gyerekszappan

  16.00 RON

Természetes anyagok

97% bio-based carbon content.

Mérgező anyagoktól mentes

-

Felelős a környezetért


Ingyenes szállítás

ha a rendelés több, mint 350 RON

Feliratkozom a hírlevélre!

A kosár tartalma
Ingyenes szállítás, ha a rendelés több, mint 350 RON
Empty cart icon
A kosarad üres
Részösszeg: RON
A szállítási díj és a kedvezményes kód a rendelési űrlapnál lesz kiszámítva
Rendelés leadása
Válassz nyelvet
Kedvencek
Ingyenes szállítás, ha a rendelés több, mint 350 RON
nowishlist
Adatvédelmi tájékoztató Általános szerződési feltételek Pénzvisszatérítési eljárás